Skip to main content
Cabinet stomatologic » Noutăți » Sfaturi medicale - Centrul de Implantologie Transilvania » Interviuri medici » Interviu cu Dr. Răzvan Fene – „Vreau ca pacienții să se simtă întotdeauna în siguranță când se așează pe scaunul din cabinet”

Sănătatea reală a pacienților este misiunea fiecărui medic, iar asta înseamnă educație medicală și perfecționare continuă. După ce a devenit medic stomatolog, Dr. Răzvan Fene a decis că va urma o carieră de chirurg așa că, a început imediat o a doua facultate, cea de Medicină Generală cu specializarea Chirurgie Maxilo-facială. În continuarea articolului aflăm mai multe despre Răzvan și cum se simte în echipa CIT.

-Ce te-a motivat să alegi chirurgia?

-Încă din perioada studenției mi-a plăcut chirurgia. Am întâlnit-o pentru prima dată în anul 3 de facultate și încă de pe atunci am știut că asta vreau să fac după ce termin studiile. Îmi place foarte mult această specialitate deoarece lucrurile trebuie făcute cu deosebită atenție și detaliile sunt la cel mai înalt nivel. Cred de asemenea că este cea mai complexă ramură a stomatologiei. Iar dorința de a fi din ce în ce mai bun, m-a făcut să cred că pot să fac asta precum un profesionist în domeniu.

-Cum ai ajuns în echipa CIT?

-Am avut șansa de a cunoaște fondatorii clinicilor CIT în facultate, când i-am întâlnit la stagiile de chirurgie pe care le țineau. Mi-a plăcut foarte mult felul cum au prezentat cursurile, răbdarea de care au dat dovadă și felul lor de a preda materia pentru examen. Ulterior, când au deschis Centrul de Implantologie Transilvania am luat legatura cu ei pentru a asista la tratamentele chirurgicale din cadrul clinicilor. Am fost primit foarte bine și după o perioadă scurtă de timp mi s-a propus să fac parte din echipa de medici.

-Care a fost experiența ta în primele luni la CIT?

-Am avut parte de tot ceea ce are nevoie un medic la un nou loc de muncă. Am fost ajutat să evoluez cât mai repede și să cresc treptat gradul de complexitate al tratamentelor pe care le fac. Întreaga echipă a fost foarte amabilă și m-a ajutat de fiecare dată să îmi desfășor activitatea în cele mai bune condiții.

-Cum te simți în momentul de față în echipa Centrului de Implantologie Transilvania?

-Sunt fericit că fac parte dintr-un colectiv mare de oameni extraordinari care lucrează împreună pentru a face cât mai mulți oameni fericiți.

Servicii care te-ar putea interesa

-Cum reușești să oferi tratamente cu rezultate atât de bune, iar pacienții să fie extrem de mulțumiți?

-Sunt foarte receptiv la nevoile oamenilor, zâmbesc mereu, încerc să-mi fac treaba de fiecare dată cu profesionalism și vreau ca pacienții să se simtă întotdeauna în siguranță când se așează pe scaunul din cabinet.

-Ce hobby-uri ai și cum îți influențează/ te ajută în vocația pe care ai ales-o?

-Sunt o persoană activă și îmi place foarte mult să fac sport. Joc tenis de câmp săptămânal dar și fotbal. Din tenis am învățat cel mai mult ce înseamnă perseverența, iar fotbalul m-a învățat spiritul de echipă. De asemenea încerc să mențin un stil de viață sănătos pentru a putea profesa o perioadă îndelungată de timp la cel mai înalt nivel.

-Ce le recomanzi pacienților?

-Îi îndemn sa mențină o igienă orală bună. Să se prezinte imediat la un control stomatologic în cazul în care simt lucruri nefirești, să nu amâne consultul deoarece o problemă care poate părea mică se poate transforma rapid în ceva mai mare iar costurile și durata de tratament pot să crească. De asemenea, îi îndemn să facă o vizită la stomatolog o dată la 6 luni pentru o igienizare profesională și un control de rutină.

Medicii noștri specialiști oferă servicii de chirurgie dentară, perfect adaptate nevoilor tale. Echipa medicală CIT este într-o continuă dezvoltare, nerăbdătoare să cunoască colegi noi. Chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență profesională, suntem alături de tine la fiecare pas în cariera ta. Alătură-te echipei CIT! Trimite CV-ul tău la adresa de email angajari@citransilvania.ro sau completează formularul de cariere.

× Cum vă putem ajuta?