În clinicile Centrului de Implantologie Transilvania avem la îndemână aparatură stomatologică de ultimă generație, care alături de competența și experiența medicilor ne permite să oferim tratamente și intervenții sigure și precise. Rolul unui echipament stomatologic modern și performant nu poate fi neglijat.
Iată o parte din aparatura stomatologică aflată la dispoziția noastră:

Scaner endooral

Un echipament stomatologic extrem de util, scanerul endooral ne ajută să înregistrăm informațiile din cavitatea orală și să realizăm o analiză computerizată a situației locale, care este transmisă laboratorului dentar în timp real. Acest tip de tehnologie stomatologică se folosește pentru fațete și punți dentare, diferite reconstrucții sau chiar protezarea implanturilor dentare.

T-Scan

O aparatură stomatologică care ne ajută să analizăm mușcătura pacienților, T-Scan asigură o precizie înaltă, identificând cu succes dezechilibrele ocluziei (mușcăturii). Acestea nu pot fi identificate la o acuratețe atât de înaltă prin metode clasice. Cu o tehnologie stomatologică avansată, T-Scan asigură în schimb un rezultat perfect.

Tratamente laser

Am optat pentru un echipament stomatologic LASER de înaltă performanță pentru a oferi pacienților noștri tratamente la standarde de top. Cu o astfel de aparatură stomatologică reușim să eliminăm durerea, tratând afecțiunile parodontale și endodontice. Este o tehnologie stomatologică de vârf, de nelipsit pentru tratamentele minim invazive în chirurgia orală.

Fiziodispensere & piezotom

Niciun tratament nu poate fi realizat fără astfel de tehnologie stomatologică, iar noi am ales o aparatură de înaltă performanță pentru a oferi tratamente la standarde excepționale. Nu facem compromisuri la serviciile noastre, iar aparatura stomatologică folosită stă mărturie.

Microscoape moderne

De regăsit în toate clinicile noastre din Deva, Cluj, Zalău și Baia Mare, microscopul este un echipament stomatologic indispensabil, mai ales în tratamentul endodontic, care se realizează exclusiv cu ajutorul microscopiei. Pentru a oferi rezultate excelente pe termen lung și a asigura succesul tratamentului, am ales aparatură stomatologică de ultimă generație.

Camere endoorale

Acest tip de aparatură stomatologică permite observarea în timp real a intervenției chiar de către pacient. Acesta poate vizualiza și înțelege exact situația danturii pe durata întregului tratament. Cu o acuratețe ridicată, camerele endoorale sunt dotate cu o tehnologie stomatologică de ultimă generație!

Implanturi dentare premium

Folosim implanturile dentare și sistemele aferente considerate cele mai bune la nivel mondial, certificate de studii de specialitate. Utilizarea unor implanturi de top asigură rezultate impecabile pe termen lung pentru pacienții noștri. Ne folosim de un echipament stomatologic de ultimă generație în cadrul tuturor intervențiilor specifice implantologiei.

Sterilizatoare & lămpi UV

Siguranța pacienților noștri este esențială, prin urmare acest tip de echipament stomatologic este nelipsit. Astfel ne asigurăm că toate intervențiile noastre se desfășoară într-un mediu steril și sănătos.

Galerie foto – Aparatură stomatologică

Programează-te pentru un consult de specialitate!