În clinicile Centrului de Implantologie Transilvania avem la îndemână nu doar competența și experiența medicilor dar și tehnologia performantă, de ultimă generație care ne permite să oferim întotdeauna tratamente și intervenții sigure și precise.

Scanerul endooral

Ne ajută să înregistrăm informațiile din cavitatea orală, prin intermediul acestuia putând beneficia de o analiză computerizată a situației locale, care va fi transmisă laboratorului dentar în timp real. Se folosește în cazul fațetelor, a punților dentare, a diferitelor reconstrucții sau chiar a protezării implanturilor dentare.

T-Scan

Este un aparat ce ne ajută să analizăm mușcătura pacienților, având o precizie înaltă ce poate identifica cu succes dezechilibrele ocluziei (mușcăturii). Acestea nu pot fi identificate la o acuratețe atât de înaltă prin metode clasice, T-Scan asigurând un rezultat perfect.

Tratamente laser

Am optat pentru cel mai performant laser pentru a oferi pacienților noștri tratamente la cele mai înalte standarde, eliminând durerea, tratând afecțiunile parodontale, endodontice, fiind de nelipsit pentru tratamentele minim invazive în chirurgia orală.

Fiziodispensere, piezotom

Niciun tratament nu poate fi realizat fără aceste aparate, iar noi le-am ales pe cele mai bune, de ultimă generație, pentru a oferi tratamente la standarde excepționale. Nu facem compromisuri la serviciile noastre, iar aparatura folosită stă mărturie.

Microscoape

Acestea se regăsesc în toate clinicile noastre fiind indispensabile mai ales în tratamentul endodontic, care se realizează exclusiv cu ajutorul microscopiei, pentru a reuși să oferim rezultate excelente, pe termen lung și să asigurăm succesul tratamentului.

Camerele endoorale

Acestea permit observarea în timp real a intervenției chiar de către pacient, vizualizând și înțelegând exact situația danturii pe durata întregului tratament. Cu o acuratețe ridicată, camerele permit pacientului să urmărească intervenția.

Implanturi dentare premium

Am ales să folosim implanturile dentare și sistemele aferente considerate cele mai bune la nivel mondial, certificate de studii de specialitate. Utilizarea unor implanturi de top ne asigură oferirea unor rezultate impecabile pe termen lung pacienților noștri.

Sterilizatoare, lampi UV

Siguranța pacienților noștri este esențială și, de aceea, acest tip de aparatură este nelipsit. Astfel ne asigurăm că toate intervențiile noastre se desfășoară într-un mediu steril și sănătos.

Galerie foto

Programează-te pentru un consult de specialitate!