Skip to main content

Implanturile dentare sunt soluția optimă pentru o viață mai bună și sănătate orală pe viață. Indiferent că vorbim de înlocuirea unui dinte lipsă sau reconstrucția întregii danturi, tratamentul cu implant dentar te ajută să revi la o viață normală, să mănânci fără probleme, să vorbești și să zâmbești fără rezerve și să ajungi la sănătate reală.

În clinicile Centrului de Implantologie Transilvania te poți bucura de două tipuri de tratament cu implant dentar, și anume: tratamentul convențional cu implanturi dentare sau tratamentul cu implanturi si dinți ficși în 24 de ore. Tratamentele sunt realizate într-un timp foarte scurt de medici specialiști în chirurgie maxilo-facială, sunt lipsite de durere și extrem de sigure.

Tratamentul cu implanturi și dinți ficși imediat este o procedură pe care foarte mulți dintre pacienți o aleg, mai ales atunci când aceștia doresc o dantură fixă chiar după intervenție. Cu o durată de viață superioară față de protezele dentare tradiționale, tratamentul cu implanturi dentare reprezintă o investiție inteligentă, pe termen lung, pe care fiecare pacient care se confruntă cu lipsa parțială sau totală a danturii merită să o facă.

Tratament cu implanturi și dinți ficși în 24 de ore Straumann Pro Arch 6

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv medical sub forma unui șurub care înlocuiește un dinte lipsă. Pe el se înșurubează bontul protetic și respectiv coroana dentară. Mai multe detalii despre ce se întâmplă cu un implant dentar de la inserția în os până la vindecare găsești aici.

Cât costă un implant dentar?

Pentru a înțelege diferența între prețul unui implant dentar și prețul unui tratament cu implant dentar, am structurat detaliile în felul următor:

Costul unui implant dentar depinde de:

  • de tipul de implant ales
  • materialul din care este realizat

Costul tratamentului cu implanturi dentare depinde de:

  • numărul de implanturi
  • de tipul de implant ales
  • de necesitatea adiției osoase

Costul total al întregului plan de tratament este format din:

  • preț implant dentar
  • preț adiție osoasă
  • preț bont protetic
  • preț coroană

Toate informațiile despre tratamentul cu implant dentar le afli la prima consultație, și tot atunci afli și costurile întregului tratament. Lista de prețuri standard practicate în toate clinicile noastre o găsești aici, iar prețul unui implant dentar în clinicile Centrului de Implantologie Transilvania începe de la 2050 lei.

Servicii care te-ar putea interesa

De ce să alegi să te tratezi la Centrul de Implantologie Transilvania?

Medicii specialiști și întreaga echipă CIT te ajută să alegi soluția optimă de tratament. Pe lângă planurile de tratament personalizate adaptate bugetului tău, îți oferim încă de la început toată atenția noastră, transparența costurilor și comunicare continuă.

În plus, acum poți achita tratamentele și în sistem de rate în toate clinicile Centrului de Implantologie Transilvania.

La CIT beneficiezi de o întreagă echipă de medici specialiști, aparatură modernă, program de follow-up la 3 zile după intervenții precum: implantologie, chirurgie dentară, tratamente endodontice, estetică și protetică dentară, program de recall la 6 luni pentru a-ți reaminti de vizita la medicul stomatolog, acces gratuit la evenimente și workshopuri organizate în clinicile noastre.

Programează-te aici sau la numărul de telefon 0374 820 001 în clinicile noastre din Cluj, Deva, Zalău și Baia-Mare!

Decizia de a apela la un implant dentar este una ușoară dacă punem în balanță toate avantajele pe care le oferă această soluție. În comparație cu alte tipuri de tratamente protetice (punți dentare sau proteze mobile), un implant dentar este o soluție pe termen lung care îți oferă stabilitate și confort sporit.

Îți poți relua viața de zi cu zi fără grija că proteza s-ar putea desprinde, iar restul danturii nu este afectată în niciun fel printr-o intervenție de implantologie.

Scrie părerea ta