Skip to main content

Echipa de management

Echipa de management a Centrului de Implantologie Transilvania este aici pentru a crea o rețea de experiențe pozitive și rezultate necontestabile pentru fiecare pacient care caută servicii stomatologice. În fiecare zi ne adaptăm schimbărilor, promovăm misiunea, viziunea și valorile CIT prin acțiunile pe care le exercităm.

Vlad Iștoan

Director General

După 10 ani de spital, clinică, catedră, Vlad a realizat că vrea și poate să facă mai mult pentru sănătatea, calitatea vieții și bunăstarea pacienților lui. Așa a început povestea doctorului antreprenor, Vlad Istoan, medic specialist chirurgie maxilo-faciala si fondator al Rețelei de Medicina Dentara - Centrul de Implantologie Transilvania.
Dorința lui de a ajuta oamenii cu probleme grave s-a manifestat devreme, din timpul Facultății de Stomatologie, așa că, după ce a devenit stomatolog, a făcut un rezidențiat de 5 ani de chirurgie maxilo-facială și o a doua facultate, cea de Medicină Generală, devenind chirurg.
Gărzile cu urgențe nenumărate, cazurile complexe de traumă, chirurgie plastică osoasă, cancerele, toate situațiile limită pe care le-a depășit l-au format ca om și ca medic. Bucuria pacienților de a reveni la o viată normală după aceste traume severe, l-au întărit, i-au oferit puterea și motivația să meargă mai departe, să fie tot mai bun.
S-a alăturat echipei de chirurgie plastică osoasă din Germania în spitalele Helios-Hospital-Pforzheimapoi și Medius Clinic Ostfildern-Ruit; apoi în spitalul Universitair Ziekenhuis Brussel din Bruxelles însă nu i s-a părut suficient. Dorința lui de dezvoltare nu-i dădea pace, astfel că a acceptat o nouă provocare: cariera universitară, ca doctorand și cadru didactic.
I-a plăcut entuziasmul tinerilor medici s-a bucurat să transmită cunoștințe și bune practici noilor generații dar mediul de spital și cel universitar au fost doar o etapă în drumul lui. Medicina așa cum o înțelege Vlad înseamnă pasiune, dedicare, responsabilitate, un jurământ pe care îl are mereu în minte.
Iar viziunea lui este să ofere pacienților sănătate reală și bucuria unei vieți normale, mai bune pe care și-a dat seama că o poate pune-n practică doar în clinicile ridicate și conduse de el.
A ales ca supra specializare implantologia, o ramură complexă si frumoasă a stomatologiei, care îi permite să schimbe radical în bine viețile oamenilor care-i bat la ușă. Experiența acumulată în peste 10 ani în implantologie îl ajută să trateze cazuri oricât complexe.
A pornit pe acest drum anevoios încă din perioada de rezidențiat. A spus “Da” tuturor colaborărilor care l-au ajutat să se transforme într-un profesionist desăvârșit: cabinete din Cluj, Zalău, Brașov, Deva, Petrila si chiar si cu o clinica din Londra unde a lucrat ca visiting doctor.
S-a pus mereu în locul pacientului, s-a gândit cum ar vrea să fie tratat, ce și-ar dori de la un cabinet stomatologic. Și-a imaginat rezultatul, apoi a făcut primul pas. Drumul spre Rețeaua de Clinici de medicină dentară Centrul de Implantologie Transilvania a început la Deva în 2017 cu un cabinet mic, chiar foarte mic, la parterul unui bloc pe o stradă lăturalnică: un unit dentar, doi medici , o asistentă și vise mari.
Pacienții au apreciat ce le-a oferit atât din punct de vedere medical, cât și al experienței lor în clinică. Astfel că dezvoltarea a venit natural, echipa s-a mărit și în 2018 a deschis o clinică nouă în Deva. Au urmat apoi o clinică în Cluj, una în Zalău și una în Baia Mare.
Visul lui Vlad a fost, este și va fi să ofere oamenilor sănătate reala, tratamente moderne în condiții sigure, cu aparatură performantă și o echipă de specialiști care știu exact ce fac. Practic, un concept nou de clinică de stomatologie în care, fiecare vizită se transformă într-o experiență excepțională.

Diana Urcan

Director Marketing

Fiecare medic face un legământ, o promisiune “ca sănătatea pacienților sa fie pentru el o obligație sacră” , să-și “exercite profesia cu conștiință si demnitate”.
Din acel moment, întreaga lui viață este ghidată de aceste principii. Așa a început drumul profesional pentru Diana Urcan, medic specialist chirurgie orală și maxilo facială, director marketing CIT.
După 7 ani de spital în secția de chirurgie maxilo-facială, de catedră, doctorat, Diana a înțeles că pacienții ei merită mai mult și că poate să le ofere soluții mai bune pentru sănătatea lor. Astfel că în 2017 a pornit, împreună cu Vlad, propria afacere în domeniul stomatologic.
Povestea ei a început la Facultatea de Medicina dentară însă, odată ce a ajuns medic stomatolog, a decis că își dorește să devină chirurg. A ales specialitatea de chirurgie maxilo-facială, așa ca, a făcut și Facultatea de Medicină Generală și un rezidențiat de 5 ani.
Drumul a continuat cu ani petrecuți în spitale de oncologie și chirurgie maxilo-facială cu specific preponderent oncologic, gărzi și timp petrecut cu studenții, la facultate. Spitalul a devenit rapid a doua casă iar colegii și pacienții o mare familie.
A dobândit experiență, a învățat din dramele oamenilor cu cancere în sfera oro-maxilo-facială, și-a schimbat perspectiva asupra vieții. Cazurile grave toate având la baza afecțiunile dentare netratate la timp au fost baza deciziei de a începe munca în cabinetul de stomatologie, cu peste 10 ani în urmă.
Pentru că evoluția în medicină se petrece mai lent fără cercetare, a decis sa urmeze cariera universitară, a început un doctorat in domeniul cancerelor în sfera oro-maxilo-facială, a devenit cadru didactic asociat. Ideea de a susține tinerii să ajungă medici a fost o parte frumoasă a carierei de doctor dar, a considerat ca sănătatea pacienților din spital, stagiile cu studenții și implicarea în clinica proprie înseamnă eforturi în prea multe direcții.
Prin urmare a decis să se concentreze acolo unde putea să aducă valoare maximă pacienților, respectiv în afacerea ei. Primul cabinet a fost unul mic și simplu dar a pus experiență pacienților pe primul loc. Ei s-au simțit tratați altfel, mai bine, și au revenit, ba chiar și-au adus prietenii, rudele, vecinii.
A urmat o clinică mai mare în Deva în 2018 după care clinicile din Cluj, Zalău, și Baia Mare. Diana iubește oamenii, ea a înțeles că fiecare vine la stomatolog cu un bagaj de emoții pe care echipa medicală și cea de suport trebuie să-l gestioneze cu grijă, empatie și atenție. Iar ca planul de tratament să se finalizeze cu zâmbetul de vis sau cu întoarcerea la o calitate superioară a vieții este nevoie, în plus, de profesionalism, comunicarea transparentă și tehnologie performantă.
Acum, împreună cu toată echipa CIT din Cluj și Deva , Diana se asigură că oferă fiecărui pacient o experiență excepțională în drumul lui spre sănătate reală și spre o viață normală.

Larisa Szolga

Manager Operațional

Încă de la începutul carierei sale, Larisa a pus foarte mult accent pe comunicarea cu oamenii și, în special, pe provocările profesionale. A absolvit Facultatea de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babes Bolyai, Cluj-Napoca, iar primul său job a facut-o să înteleagă că echipa, oamenii cu care lucrează sunt cei mai importanți, astfel a încercat să se dezvolte cât de mult posibil cu susținerea lor.
Și chiar dacă de-a lungul carierei sale a primit sprijin din partea colegilor săi, Larisa nu a uitat să ofere înapoi ajutorul primit. Așadar, prin proceduri noi, a reușit să îmbunătățească modul de lucru a echipei CIT, iar acest lucru s-a văzut în fiecare zâmbet sau “mulțumesc “ primit din partea pacienților.
În cadrul Centrului de Implantologie Transilvania, si-a perfecționat abilitățile necesare departamentului din care face parte, prin participarea la cursuri și seminarii specifice, iar asta a ajutat-o să se integreze în scurt timp într-o echipă tânără și pregătită să treacă peste orice provocare profesională.

Cătălin Dan

Asistent Manager

MANAGEMENT FRONT DESK

Lazăr Maria

Front Desk Manager

Cristina Diacu

Front Desk Manager

Alexandra Martinescu

Front Desk Manager

Denisa Cozma

Front Desk Manager

Diana Ionașcu

Front Desk Manager

Medici cu experiență
  Stomatologie generală –
  Întrebări și răspunsuri

  Indiferent de complexitatea provocărilor dentare, Centrul de Implantologie Transilvania, cu ai săi medici bine pregătiți, te ajută să le depășești cu bine. Ne găsești în Cluj și Deva! 

  Reușitele noastre se datorează unei echipe de medici stomatologi care nu doar că dețin o vastă experiență, dar sunt medici aflați într-un continuu proces de perfecționare, medici care realizează cu succes tehnici și proceduri dentare inovatoare

  Despre noi

  Abonare Newsletter

  Fii la curent cu noutățile în implantologie dentară!