Skip to main content
Cabinet stomatologic » Implant dentar

Implant dentar – înlocuiește dinții lipsă, rapid și fără durere

Deși este o intervenție chirurgicală, inserarea implantului dentar este o procedură simplă, sigură și nedureroasă, cu ajutorul căreia te bucuri de o sănătate dentară excepțională. Tot acest tratament se poate realiza în una sau două ședințe datorită tehnologiei moderne. Dinții lipsă se pot înlocui rapid și ușor, atât prin intervenția clasică, cât și cu ajutorul unui implant pentru dinți ficși în 24 ore, fiind un tratament revoluționar.

În clinicile noastre te vei bucura de:

Un plan de tratament 100% personalizat, adaptat nevoilor tale;

Tratamente fără durere;

Execuție rapidă;

Dinți cu aspect natural.

Avantajele tratamentului cu implant dentar sunt:

Durabilitatea în timp;

Îmbunătățirea sănătății tale;

Mestecarea corectă a alimentelor;

Renunțarea la restricțiile alimentare;

Scapi de grija protezei mobile;

Mai multă încredere în tine și în zâmbetul tău!

Implant dentar în clinicile noastre din Cluj și Deva

Acum ai posibilitatea să te bucuri de un implant dentar în Cluj și Deva și o mulțime de alte servicii profesionale de stomatologie la prețuri accesibile. Indiferent dacă ai nevoie de un implant dentar simplu sau trebuie să apelezi și la serviciile de adiție de os, echipa medicală este pregătită pentru orice provocare! Atât aspectul estetic, cât și cel funcțional sunt redobândite, iar dantura își recapătă strălucirea de altă dată. Nu mai sta pe gânduri și programează-te la o consultație! Centrul de Implantologie Transilvania este alături de tine în drumul tău spre sănătate orală excepțională și un zâmbet perfect!

Vreau o programare!
implant-dentar-2
Beneficiile imediate ale tratamentului cu implanturi
implant-dentar-2
Implant sau proteză: ce reprezintă și cum se realizează acestea

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv medical sub forma unui șurub care înlocuiește un dinte lipsă. Pe el se vor înșuruba ulterior coroanele dentare, care reprezintă cea mai avansată formă de protetică dentară. Cu o durată de viață superioară oricărei alte proteze dentare clasice, tratamentul cu implanturi dentare reprezintă o investiție inteligentă, pe termen lung, pe care fiecare pacient care se confruntă cu lipsa parțială sau totală a danturii merită să o facă.

Structural, tratamentul cu implant dentar și coroană dentară este compus din două elemente principale:

Componenta intraosoasă – implantul, sub forma unui șurub care înlocuiește rădăcina dintelui natural;

Componenta supraosoasă – coroana, care se montează pe un bont protetic și care împreună asigura estetica și funcționalitatea dintelui.

Când am nevoie de un implant dentar?

În lipsa dinților, masticația nu mai este eficientă, iar aspectul zâmbetului creează o mulțime de complexe. Pe lângă aspectul funcțional și estetic, apar o serie de efecte adverse și la nivel de structură și sănătate orală.

Implantul dentar este o necesitate dacă te confrunți cu:

Pierderea dinților, resorbție osoasă sau parodontoză;

Dinți care se mișcă și migrează sau infecții dentare;

Ai o proteză veche, mobilă;

Ai un implant inserat greșit sau un tratament eșuat;

Dureri de cap și/sau dureri ale maxilarului;

Apariția afecțiunilor gastrice sau a altor probleme de sănătate;

Îți dorești o îmbunătățire a aspectului fizic și un zâmbet sănătos.

Ai nevoie de un implant dentar? Te așteptăm la Centrul de Implantologie Transilvania din Cluj și Deva pentru o experiență excepțională și tratamente fără durere! Programează o consultație!

implant-dentar-4

Cum ne influențează lipsa dinților calitatea vieții?

Sănătatea dentară și calitatea vieții sunt importante la orice vârstă. O sănătate precară înseamnă o calitate discutabilă a vieții și invers.

Lipsa dinților (edentația) ne afectează semnificativ calitatea vieții, atât din punct de vedere al funcționalității danturii (cum și cât de bine mestecam), cât și din punct de vedere al sănătății noastre orale, mintale și emoționale.

Cu ajutorul implantului dentar, poți să:

implant-dentar-4

Mesteci corect

Te bucuri de alimentele preferate

Îți recapeți zâmbetul

Scapi de grija protezelor mobile

Dinții arată și se simt natural

Aspectul fizic e îmbunătățit

Tratament rapid și fără durere

Avantajele unui implant dentar

Îmbunătățește starea generală de sănătate și sănătatea dentară:

Țesuturile de susținere sunt salvate. Implantul dentar menține poziția osului și oprește retragerea osoasă și gingivală;

Dantura naturală își menține starea optimă de sănătate. Este prevenit fenomenul de migrare a dinților, dar, în același timp, se elimină necesitatea sacrificării altor dinți pentru fixarea protezei;

Ai o dietă sănătoasă, completă și mesteci corect alimentele. Te bucuri de o dietă completă fără restricții alimentare.

Îmbunătățește aspectul fizic si redă estetica zâmbetului:

Aspect natural al danturii. Un implant dentar imită îndeaproape forma anatomică a dintelui, fapt pentru care dinții se simt și arată natural;

Look fresh și îmbunătățit. Implantul are efect estetic de întinerire (face lifting), corectând asimetriile feței care apar după pierderea dinților;

Mai multă încredere în tine și în zâmbetul tău. Îți recapeți încrederea în propria persoană, scapi de complexe și zâmbești fără jenă.

Soluția optimă pentru înlocuirea dinților:

Soluție eficientă pe termen lung. Implanturile dentare au beneficii pe termen lung si pot rezista chiar o viață întreagă dacă urmăm recomandările medicului dentist;

Lucrare protetică stabilă și rezistentă în timp. Coroanele, punțile dentare și dinții ficși sunt ancorate pe implanturi.

Rezultate cazuri de implantologie
Ai nevoie de un implant dentar?
Vizitează Centrul de Implantologie Transilvania!
Programează-te acum!
Despre procedura fără durere și etapele ei

Deși este o intervenție chirurgicală, un implant dentar este o procedură simplă, sigură și nedureroasă, cu ajutorul căreia te bucuri de o sănătate dentară excepțională. Toți acești pași se pot realiza în 1 sau 2 ședințe.

Etapele intervenției:

Consultația
În urma consultației, a analizei radiografiei, a imaginilor CT, întocmim un plan de tratament. Apoi avem o discuție deschisă și ești informat cât durează și care sunt costurile aferente intervențiilor dentare;

Testarea și pregătirea pacientului
În funcție de starea generală de sănătate, facem analize suplimentare și pregătim cavitatea bucală pentru intervenția chirurgicală;

Inserarea implanturilor
Se realizează extracția dinților compromiși, dacă este cazul, și inserarea implanturilor dentare în os. La finalul intervenției vei primi un tratament medicamentos specific pentru ca vindecarea să decurgă favorabil;

Verificare
La finalul fiecărei etape te vei revedea la un control cu medicii noștri, pentru a ne asigura că totul decurge perfect și pentru a preveni sau a gestiona orice complicație.

Tipuri de implanturi dentare

Implanturi dentare STRAUMANN®

Considerate în prezent unele dintre cele mai performante implanturi la nivel mondial, acestea joacă un rol important în implantologie încă din 1954.

Realizat exclusiv în Elveția, un implant Straumann® prezintă garanția unui produs medical la cel mai înalt nivel. Calitatea sa excepțională este susținută de numeroase studii realizate de-a lungul anilor, dar și de rata de succes a intervențiilor de implantologie. Soluțiile unice în lume, oferite de compania elvețiană, au la bază cercetarea, dezvoltarea și inovarea constantă.

Straumann® oferă GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru fiecare implant dentar, ceea ce vine ca o certitudine a calității superioare. Detalii implant dentar preț » aici.

Portofoliu unic de materiale Straumann®:

 • Roxolid® – Compus din 15% Zirconiu și 85% Titan, acest material ce stă la baza implanturilor elvețiene este patentat de către Straumann®, fiind un aliaj cu performanță ridicată. Prezintă o rezistență sporită la forțele de torsiune, forfecare și compresiune, având proprietăți excelente de osteointegrare și oferind pacienților o vindecare rapidă.
 • Pure Ceramic® – Un implant Straumann® Pure Ceramic® este realizat din ceramică zirconică, oferind unui tratament inovator, precis și, mai ales, rezistent. Sistemul PURE și parteneriatul cu sistemul SNOW oferă rezultate estetice deosebite și protocoale de tratament flexibile.
 • BLX® – un sistem inovator, brevetat de către Straumann®, ce oferă posibilitatea unui implant dentar sigur chiar și pacienților ce suferă de diabet zaharat, cancer sau afecțiuni ce pot afecta sau întârzia vindecarea.
Implanturi dentare NEODENT

Cu scopul de a schimba viețile mai multor pacienți, implantul Neodent este disponibil în peste 80 de țări. Produsele Neodent se concentrează pe soluții moderne de tratament, eficiente și fiabile pentru a permite accesul la terapie și pentru a crea zâmbete noi în fiecare zi.

De peste 30 de ani, Neodent investește constant în cercetare și tehnologii pentru a modela opțiuni de implant dentar aliniate la cele mai înalte standarde. Mai multe informații despre implant dentar preț» aici.

Opțiuni de înlocuire a dinților și prețuri

Consultație și plan de tratament personalizat

Vezi mai mult

200 RON

analiză radiografie

consultație și analiză situație dantură realizată de către un medic specialist

stabilire diagnostic

stabilire plan de tratament optim personalizat

prezentare si discuție plan de tratament

prezentare timp de execuție al intervențiilor dar și al întregului plan de tratament în funcție de situația de la care se pornește

prezentare cost total al intervențiilor dar și al întregului plan de tratament

fotografii și model de studiu

Vreau o consultație!

Implant dentar

Vezi mai mult

de la 2370 RON

ți se potrivește dacă ai pierdut un singur dinte

tratament fără durere

anestezie locală

implant dentar standard Neodent sau implant dentar premium Straumann

Vreau o consultație!

Dinți ficși pe 4 implanturi standard

Vezi mai mult

16 700 RON

anestezie locală

ți se potrivește dacă ai nevoie de înlocuirea tuturor dinților sau a unei arcade

adiție osoasă

extracții dentare

4 implanturi Neodent

4 bonturi Neodent

lucrare fixă provizorie

Vreau o consultație!

Dinți ficși pe 6 implanturi standard

Vezi mai mult

20 200 RON

ți se potrivește dacă ai nevoie de înlocuirea tuturor dinților sau a unei arcade

anestezie locală

adiție osoasă

extracții dentare

6 implanturi Neodent

6 bonturi Neodent

lucrare fixă provizorie

Vreau o consultație!

Dinți ficși pe 4 implanturi premium

Vezi mai mult

20 900 RON

anestezie locală

ți se potrivește dacă ai nevoie de înlocuirea tuturor dinților sau a unei arcade

adiție osoasă

extracții dentare

4 implanturi Straumann

4 bonturi Straumann

lucrare fixă provizorie

Vreau o consultație!

Dinți ficși pe 6 implanturi premium

Vezi mai mult

26 100 RON

anestezie locală

ți se potrivește dacă ai nevoie de înlocuirea tuturor dinților sau a unei arcade

adiție osoasă

extracții dentare

6 implanturi Straumann

6 bonturi Straumann

lucrare fixă provizorie.

Vreau o consultație!

Alegerea Implantului Dentar: Factori de Cost și Opțiuni de Plată

Costul tratamentului cu implanturi dentare depinde de: numărul de implanturi, de tipul de implant ales, de necesitatea adiției osoase sau sinus lifting. Toate informațiile despre tratamentul cu implant dentar le afli la prima consultație. În plus, acum poți plăti tratamentele și în rate prin intermediul băncilor Banca Transilvania și TBIBank.

O echipă de specialiști!

Medicii Centrului de Implantologie Transilvania au în comun profesionalismul și devotamentul pentru medicina dentară. Serviciile profesionale oferite de medicii noștri asigură atingerea așteptărilor fiecărui pacient prin atenția și grija pe care le-o poartă acestora. Nu ne oprim din a învăța și din a oferi pacienților satisfacția de a zâmbi cu încredere din nou!

Dr. Vlad Iștoan

Medic Specialist Chirurgie Orală Și Maxilo-Facială

După 10 ani de spital, clinică, catedră, Vlad a realizat că vrea și poate să facă mai mult pentru sănătatea, calitatea vieții și bunăstarea pacienților lui. Așa a început povestea doctorului antreprenor, Vlad Istoan, medic specialist chirurgie maxilo-faciala si fondator al Rețelei de Medicina Dentara - Centrul de Implantologie Transilvania.
Dorința lui de a ajuta oamenii cu probleme grave s-a manifestat devreme, din timpul Facultății de Stomatologie, așa că, după ce a devenit stomatolog, a făcut un rezidențiat de 5 ani de chirurgie maxilo-facială și o a doua facultate, cea de Medicină Generală, devenind chirurg.
Gărzile cu urgențe nenumărate, cazurile complexe de traumă, chirurgie plastică osoasă, cancerele, toate situațiile limită pe care le-a depășit l-au format ca om și ca medic. Bucuria pacienților de a reveni la o viată normală după aceste traume severe, l-au întărit, i-au oferit puterea și motivația să meargă mai departe, să fie tot mai bun.
S-a alăturat echipei de chirurgie plastică osoasă din Germania în spitalele Helios-Hospital-Pforzheimapoi și Medius Clinic Ostfildern-Ruit; apoi în spitalul Universitair Ziekenhuis Brussel din Bruxelles însă nu i s-a părut suficient. Dorința lui de dezvoltare nu-i dădea pace, astfel că a acceptat o nouă provocare: cariera universitară, ca doctorand și cadru didactic.
I-a plăcut entuziasmul tinerilor medici s-a bucurat să transmită cunoștințe și bune practici noilor generații dar mediul de spital și cel universitar au fost doar o etapă în drumul lui. Medicina așa cum o înțelege Vlad înseamnă pasiune, dedicare, responsabilitate, un jurământ pe care îl are mereu în minte.
Iar viziunea lui este să ofere pacienților sănătate reală și bucuria unei vieți normale, mai bune pe care și-a dat seama că o poate pune-n practică doar în clinicile ridicate și conduse de el.
A ales ca supra specializare implantologia, o ramură complexă si frumoasă a stomatologiei, care îi permite să schimbe radical în bine viețile oamenilor care-i bat la ușă. Experiența acumulată în peste 10 ani în implantologie îl ajută să trateze cazuri oricât complexe.
A pornit pe acest drum anevoios încă din perioada de rezidențiat. A spus “Da” tuturor colaborărilor care l-au ajutat să se transforme într-un profesionist desăvârșit: cabinete din Cluj, Zalău, Brașov, Deva, Petrila si chiar si cu o clinica din Londra unde a lucrat ca visiting doctor.
S-a pus mereu în locul pacientului, s-a gândit cum ar vrea să fie tratat, ce și-ar dori de la un cabinet stomatologic. Și-a imaginat rezultatul, apoi a făcut primul pas. Drumul spre Rețeaua de Clinici de medicină dentară Centrul de Implantologie Transilvania a început la Deva în 2017 cu un cabinet mic, chiar foarte mic, la parterul unui bloc pe o stradă lăturalnică: un unit dentar, doi medici , o asistentă și vise mari.
Pacienții au apreciat ce le-a oferit atât din punct de vedere medical, cât și al experienței lor în clinică. Astfel că dezvoltarea a venit natural, echipa s-a mărit și în 2018 a deschis o clinică nouă în Deva. Au urmat apoi o clinică în Cluj.
Visul lui Vlad a fost, este și va fi să ofere oamenilor sănătate reala, tratamente moderne în condiții sigure, cu aparatură performantă și o echipă de specialiști care știu exact ce fac. Practic, un concept nou de clinică de stomatologie în care, fiecare vizită se transformă într-o experiență excepțională.

Dr. George Patriche

Medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Medicina începe cu pasiunea de a ajuta oamenii din jurul tău, cu dorința de a face bine și continuă performanță și rezultate care schimbă viețile oamenilor. George a pășit pe acest drum în anul 2007, în cadrul Facultății de Medicină Dentară “Carol Davila” din București, perioada în care și-a descoperit pasiunea pentru chirurgie și a ales să se specializeze în chirurgie orală și maxilo-facială.
Urgențele și cazurile complexe, bucuria de a oferi o viață normală și sănătate orală reală pacienților cu afecțiuni generale complexe, l-au motivat să nu se oprească aici, ci să se perfecționeze continuu. După anii de studiu și practică ca rezident pe secția de chirurgie, a obținut competența de implantologie în cadrul programului Linhart Continuing Education de la New York University, în Statele Unite ale Americii.
Pentru că suferința nu ține cont de vârstă, George a înțeles că fiecare pacient în parte are nevoi particulare, așa că, îi face deosebită plăcere să comunice cu adolescenți, adulți dar si seniori. A ales ca supra specializare implantologia, o ramură complexă si frumoasă a stomatologiei, care îi permite să schimbe radical în bine viețile oamenilor care-i bat la ușă. Experiența acumulată în peste 10 ani în implantologie îl ajută să trateze cazuri oricât complexe.
Bucuria fiecărui zâmbet nou, înseamnă pentru George, o viață schimbată și o misiune îndeplinită: aceea de a ajuta oamenii, de a schimba în bine viața pacienților! Împreună cu echipa CIT se asigură că oferă fiecărui pacient o experiență excepțională și tratamente fără durere cu rezultate perfecte.

Dr. Razvan Fene

Medic Stomatolog

Sănătatea reală a pacienților este misiunea fiecărui medic, iar asta înseamnă educație medicală și perfecționare continuă. Dr. Răzvan Fene a absolvit Medicina Dentară, dar în momentul în care a întâlnit partea chirurgicală a profesiei, a decis că va urma o carieră de chirurg, așa că, după ce a devenit medic stomatolog a început imediat o a doua facultate, cea de Medicină Generală cu specializarea Chirurgie Maxilo-facială.

Dr. Codrin Strugariu

Medic Stomatolog

Vezi toți medicii
Ce spun pacienții care și-au făcut implanturi în clinica noastră?
Butucel EugeniaButucel Eugenia
09:41 31 Aug 22
Sunt clienta de 2 ani la CIT. Mi-am făcut doar impresie bună despre clinică: mereu deschiși, receptivi și înțelegători față de clienți. Soluționarea problemelor apărute la pacienți se face în funcție de gravitatea ei și posibilităților clientului - medicii mereu au la îndemâna câteva sugestii pentru rezolvarea neplăcerilor apărute.
Diana CsaszarDiana Csaszar
11:52 04 Aug 22
Recomand calduros Centrul de Implantologie Transilvania datorita profesionalismului de care dau dovada toti cei cu care am interactionat in cadrul clinicii. Persoane empatice, amabile si medici extraordinari. O clinica cu servicii ireprosabile. Ma intorc cu drag de fiecare data !
Oszkar B.Oszkar B.
09:58 27 Jul 22
Profesionalism de la prima impresie, consult, pana la terminarea întregului plan de tratament, conduita ireproșabilă. Orice problema se poate discuta și se găsesc soluții. Recomand cu incredere!
Anya M. BroceaAnya M. Brocea
16:17 26 Jul 22
Alis a făcut o treaba extraordinara cu dinții mei. Abia astept și sa îmi fac coronitele pentru implanturi și voi avea un zâmbet de milioane datorită vouă! Mulțumesc, sunteți extraordinar de profesioniști!
Gabriela GafincuGabriela Gafincu
07:11 25 Jul 22
Astazi am avut ocazia să întâlnesc o echipă minunată de medici și asistenți care mi-au oferit o experiență deosebită.Recomand cu încredere! 🥰🤗
Alexandra CrisanAlexandra Crisan
14:04 15 Jul 22
Profesionalism este cuvântul ce descrie cel mai bine aceasta clinica. Oameni cu zâmbetul de buze de la intrare pana la ieșire. Grija si atenția pentru actul medical si satisfacerea nevoilor pacientului pare prioritate pentru tot persoanalul cu care intrii in contact. Recomand cu mare încredere!
Alin RusuAlin Rusu
12:07 14 Jul 22
Din experienta proprie , cea mai buna, profesionista clinica de implantologie, cu un personal extraordinar, empatic, inclinat spre pacient, capabili sa transforme o experienta foarte stresanta intr-o experienta lipsita de stress, durere, panica.Multumiri sincere personalului Centrului de Implantologie Transilvania ( CIT).
Lavinia GrigoriuLavinia Grigoriu
17:04 05 Jul 22
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de aceasta clinica. Sunt pe final de tratament ortodontic la Dr. Sallum Andriana, iar toata experienta cu aparatul dentar a fost foarte placuta, urmeaza sa ma bucur de un zambet perfect. Am accesat atat servicii ortodontice, cat si chirurgie dentara si igienizare.
Beatriz DenisaBeatriz Denisa
09:13 05 Jul 22
Serviciile de ortodonție sunt de înaltă calitate, recomand acest cabinet. În special Dna.Dr. Alis Costache este foarte atenta, amabilă și lucreaza excelent, dânsa m-a facut sa aleg aparatul dentar în acest cabinet, eu deja încercând si alte cabinete de ortodontie care nu au îndeplinit intocmai ceea ce mi-am dorit!Va multumesc frumos!! O placere sa fiu la voi in cabinet! 🙂
neculai todirasneculai todiras
06:40 27 Jun 22
Recomand cu drag și din suflet echipa Centrului de Implantologie Transilvania! Este o echipa complexa, fiecare cu specialitatea lui, putand astfel sa beneficiezi de tot ce e mai bun, din momentul în care ai sosit și pana la plecare!Din partea mea fără sa stau pe gânduri aveti calificativ maxim, bine meritat de altfel!!!D-na doctor Costache Alis va multumesc frumos pt tot si va imbratisezcu drag, a dv. pacienta Todiras Anca!
Livia Emilia MesarosLivia Emilia Mesaros
09:27 18 Jun 22
Personal și servicii de nota 10!!! Am rămas foarte, foarte mulțumită de felul în care au decurs lucrurile și pot să spun că am scăpat de "eterna" teamă de dentist. Mulțumiri domnului doctor V. ISTOAN! Recomand cu încredere!!!
raluca precupeanuraluca precupeanu
09:32 14 Jun 22
Am o relație foarte strânsă cu clinica din Cluj. De fiecare dată vin cu mare drag și încredere. Personalul este extrem de drăguț iar eu ma simt foarte confortabil. Recomand cu cel mai mare drag ! ❤️
Alina CheraAlina Chera
09:02 07 Jun 22
Am fost la clinica din Cluj-Napoca. Serviciile au fost de cea mai buna calitate. Am fost primita cu caldura, mi-au fost ascultate toate nevoile si mi s-a acordat atentia si ingrijirea necesare. Recomand din tot sufletul!
Andrei CaisimAndrei Caisim
08:36 26 May 22
Am fost la acest centru pentru a-mi pune un aparat dentar, și pot spune că nu am ce probleme să găsesc.Ești tratat cu respect, îți sunt explicate toate procedurile, îți sunt răspunse toate întrebările, ești sunat înainte de programare pentru confirmare, plus că dacă ai avut parte de vreo procedura chirurgicala, te vor suna pentru a te întreba modul în care decurge recuperarea.Cabinetele de lucru sunt curate, oamenii deschiși și respectuoși.. nu am ce sa cer mai mult de la un astfel de comportament față de clienții lor.Recomand 💯
Cornelia MamaZumbaCornelia MamaZumba
10:37 17 May 22
Buna, sunt o bunicuta pensionară cu dorinta de a zâmbi multi ani înainte. Am o mare bucurie de a descoperi Centrul de Implantologie din Cluj Napoca ,unde am început o mare lucrare de implanturi. Lucrarea a fost facută cu mare succes de dl doctor Istoan Vlad Daca, căruia îi multumesc foarte mult. La fel și personalul de la clinica este minunat. Astept vindecarea implanturilor și următoarele etape .
Dana OproiDana Oproi
13:30 06 Apr 22
O echipă de nota 10 . Regretul meu este ca prea puține persoane pot beneficia de serviciile de calitate pe care le oferiți. Va multumesc din suflet .
Sorin BorzaSorin Borza
07:20 16 Mar 22
Am ales acest centru deoarece în urma consultării cu alte centre de implantologie, acesta sa calificat pentru cerințele de care aveam eu nevoie. Am întâlnit aici un colectiv amabil și bine pregătit începând de la intrarea în centru. Pe langa profesionalism am întâlnit aici și multă înțelegere în ceea ce privește solicitarea mea expresă pentru un anumit fel de lucrări. Mi s-au făcut aici câteva implanturi și sunt mulțumit de felul în care sa finalizat lucrarea.Recomand cu responsabilitateMulțumesc CIT !
js_loader
Opțiuni de înlocuire a dinților și tipuri de lucrări protetice

Atunci când ne gândim la pierderea dinților, prima opțiune care ne vine în minte este proteza clasică, mobilă. Însă, protezele devin adesea slăbite și alunecă atunci când mănânci, vorbești sau chiar zâmbești și pot provoca răni la gingii și resorbție osoasă. Așadar, pentru a menține sănătos osul maxilarului și pentru pentru a avea o dietă variată sau a zâmbi din nou, implanturile dentare sunt soluția optimă concepută pentru a satisface aceste nevoi și multe altele!

Implant dentar și coroană pe implant

Ți se potrivește dacă îți lipsește un dinte sau un număr mic de dinți
Lucrare fixă, stabilă
Rezistentă, te ține o viață
Coroană atașată de implant
Previne resorbția osului și migrarea dinților vecini
Fără restricții alimentare

Implanturi dentare și dinți ficși pe implanturi

Ți se potrivește dacă ai pierdut toți dinții sau nu ai dantura completă
Lucrare fixă, stabilă
Rezistentă, te ține o viață
Lucrare atașată de implant
Limitează resorbția osului
Fără restricții alimentare

Punte dentară

Fixă
Rezistentă
Atașată de dinți
Presupune afectarea dinților vecini
Nu presupune restricții alimentare

Proteză clasică

Mobilă
Rezistență limitată
Necesită aplicarea periodică a adezivului
Cauzează resorbția osului
Presupune multiple restricții alimentare

De ce să te tratezi la Centrul de Implantologie Transilvania?

Medici specialiști cu experiență care îți oferă un plan complet de tratament personalizat și o experiență plăcută, lipsită de stres;

Tratamente minim invazive și fără durere;

Rapiditate în execuție;

Număr mic de implanturi prin tehnologii moderne pentru reconstrucția dinților;

99% rata de success a inserării implanturilor;

Granția unei lucrări de calitate- oferim certificat de calitate;

Oferim Pașaport internațional pentru implanturile dentare.

Programează-te pentru un consult de specialitate! Ne găsești în Cluj și Deva la numărul de telefon 0374 820 001!
  Implanturi dentare – Întrebări și răspunsuri

  Există diferențe vizibile între un implant și un dinte natural?

  Datorită tehnologiei de ultimă generație, a materialelor de top și a priceperii medicilor nu există nicio diferență de ordin estetic între un implant și dinții naturali. Implanturile au rolul de a înlocui cu succes un dinte sau mai mulți lipsă.

  Oricine se poate califica pentru un implant?

  Există puțini pacienți care nu pot beneficia de un implant și aici vorbim în general despre adulți care suferă de anumite boli precum diabet, diverse tipuri de cancer și nu numai. În cazul acestora există un risc ridicat ca implantul să fie respins de organism sau vindecarea să fie anevoioasă. Însă medicii noștri dedicați găsesc soluții pentru orice pacient.

  Se simte diferit un implant față de un dinte natural?

  Datorită faptului că acesta este prins direct în os, implantul se va comporta precum un dinte natural, fără să prezinte vreo sensibilitate, fără să se miște sau să incomodeze la masticație sau vorbit.

  Cum se realizează igiena orală în cazul implanturilor dentare?

  La fel ca în cazul unei danturi complet naturale, se va realiza un periaj de două ori pe zi și se va folosi ața dentară.

  Ce rol mai poate juca un implant dentar?

  Un implant dentar sprijină dinții din jur. Atunci când se pierde un dinte, gingiile tind să se strângă iar dinții din apropierea dintelui lipsă să migreze spre gol. De aceea, se recomandă realizarea unui implant în cel mai scurt timp, pentru a nu cauza alte probleme la nivelul întregii cavități bucale.

  Implant dentar preț. Cât costă un implant dentar?

  Pentru a stabili un implant dentar preț, este necesar să luați în calcul mai multe variabile, precum:

  • tariful altor intervenții necesare în vederea montării unui implant dentar (ex. adiție osoasă);
  • implant dentar preț în funcție de marca de implanturi aleasă (Straumann®, Bredent sau MegaGen);
  • implant dentar preț în funcție de suprafața acoperită – Se va înlocui un singur dinte, o porțiune sau întreaga arcadă?

  Pentru mai multe detalii despre implant dentar preț vă invităm să consultați rubrica de TARIFE sau să programați o discuție cu medicul specialist pentru a primi o estimare personalizată, în funcție de nevoile dvs.