Skip to main content
Cabinet stomatologic » Implant dentar deva

Implanturi dentare Deva – soluții avansate pentru îmbunătățirea zâmbetului tău 

Bucură-te de avantajele oferite de clinica noastră premium specializată în implantologie şi protetică dentară. La clinica noastră din Deva beneficiezi de: 

Locație nouă și modernă în centrul oraşului Deva, amenajată special pentru confortul şi siguranța ta;
Răspuns rapid la orice întrebare sau nelămurire ai avea;
Echipă de medici specialiști în chirurgie maxilo-facială, protetică şi estetică dentară;
Soluţii de tratament adaptate atât nevoilor tale cât şi bugetului disponibil;
Tratamente personalizate în proporţie de 100% pentru nevoile tale specifice;
Opţiune de tratament în anestezie generală pentru confortul şi liniştea ta în timpul procedurilor. 

Implantologie dentara Deva – servicii care te-ar putea interesa 

Implant dentar în Deva – Echipă specializată şi tehnologie de vârf

Acum ai posibilitatea să te bucuri de un implant dentar în Deva şi o mulţime de alte servicii profesionale de stomatologie la preţuri accesibile. Indiferent dacă ai nevoie de un implant dentar simplu sau trebuie să apelezi şi la serviciile de adiție de os, echipa medicală este pregătită pentru orice provocare! Atât aspectul estetic, cât şi cel functional sunt redobândite, iar dantura îşi recapătă strălucirea de altă dată. Nu mai sta pe gânduri şi programează-te la o consultație! Centrul de Implantologie Deva este alături de tine în drumul tău spre sănătate orală excepţională şi un zâmbet perfect!

Află cum poţi obţine un zâmbet nou la un cost accesibil. Apasă acum pentru a vedea ofertele noastre și pentru a programa o consultaţie personalizată!

Implant dentar Deva Pret

Beneficiază de tratamentul profesional cu implanturi dentare – sigur, minim invaziv şi lipsit de durere! O dantură sănătoasă este esenţială pentru un organism echilibrat. Chiar şi în cazul pierderii complete a dinților şi a rezorbirii osoase, oferim soluţii de încredere: implanturi dentare concepute pentru durabilitate pe termen lung!

Rezistă în timp şi este singura soluție durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă; 
Procedura este sigură, lipsită de durere şi minim invazivă;
Realizat din materiale speciale, asigură o vindecare rapidă şi eficientă.
implant-dentar-2
Implant sau proteză: ce reprezintă și cum se realizează acestea

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv medical sub forma unui surub care inlocuieste un dinte lipsă. Pe el se vor înşuruba ulterior coroanele dentare, care reprezintă cea mai avansată formă de protetică dentară. Cu o durată de viaţă superioară oricărei alte proteze dentare clasice, tratamentul cu implanturi dentare reprezintă o investiţie inteligentă, pe termen lung, pe care fiecare pacient care se confruntă cu lipsa parţială sau totală a danturii merită să o facă.

Componenta intraosoasă – implantul, sub forma unui șurub care înlocuiește rădăcina dintelui natural;

Componenta supraosoasă – coroana, care se montează pe un bont protetic și care împreună asigura estetica și funcționalitatea dintelui.

Când am nevoie de un implant dentar?

În lipsa dinților, masticația nu mai este eficientă, iar aspectul zâmbetului creează o mulțime de complexe. Pe lângă aspectul funcțional și estetic, apar o serie de efecte adverse și la nivel de structură și sănătate orală.

Implantul dentar este o necesitate dacă te confrunți cu:

Pierderea dinților, resorbție osoasă sau parodontoză;

Dinți care se mișcă și migrează sau infecții dentare;

Ai o proteză veche, mobilă;

Ai un implant inserat greșit sau un tratament eșuat;

Dureri de cap și/sau dureri ale maxilarului;

Apariția afecțiunilor gastrice sau a altor probleme de sănătate;

Îți dorești o îmbunătățire a aspectului fizic și un zâmbet sănătos.

Ai nevoie de un implant dentar? Te așteptăm la Centrul de Implantologie Transilvania din Cluj și Deva pentru o experiență excepțională și tratamente fără durere! Programează o consultație!

implant-dentar-4

Cum ne influențează lipsa dinților calitatea vieții?

Sănătatea dentară și calitatea vieții sunt importante la orice vârstă. O sănătate precară înseamnă o calitate discutabilă a vieții și invers.

Lipsa dinților (edentația) ne afectează semnificativ calitatea vieții, atât din punct de vedere al funcționalității danturii (cum și cât de bine mestecam), cât și din punct de vedere al sănătății noastre orale, mintale și emoționale.

Cu ajutorul implantului dentar, poți să:

implant-dentar-4

Mesteci corect

Te bucuri de alimentele preferate

Îți recapeți zâmbetul

Scapi de grija protezelor mobile

Dinții arată și se simt natural

Aspectul fizic e îmbunătățit

Tratament rapid și fără durere

Avantajele unui implant dentar

Îmbunătățește starea generală de sănătate și sănătatea dentară:

Țesuturile de susținere sunt salvate. Implantul dentar menține poziția osului și oprește retragerea osoasă și gingivală;

Dantura naturală își menține starea optimă de sănătate. Este prevenit fenomenul de migrare a dinților, dar, în același timp, se elimină necesitatea sacrificării altor dinți pentru fixarea protezei;

Ai o dietă sănătoasă, completă și mesteci corect alimentele. Te bucuri de o dietă completă fără restricții alimentare.

Îmbunătățește aspectul fizic si redă estetica zâmbetului:

Aspect natural al danturii. Un implant dentar imită îndeaproape forma anatomică a dintelui, fapt pentru care dinții se simt și arată natural;

Look fresh și îmbunătățit. Implantul are efect estetic de întinerire (face lifting), corectând asimetriile feței care apar după pierderea dinților;

Mai multă încredere în tine și în zâmbetul tău. Îți recapeți încrederea în propria persoană, scapi de complexe și zâmbești fără jenă.

Soluția optimă pentru înlocuirea dinților:

Soluție eficientă pe termen lung. Implanturile dentare au beneficii pe termen lung si pot rezista chiar o viață întreagă dacă urmăm recomandările medicului dentist;

Lucrare protetică stabilă și rezistentă în timp. Coroanele, punțile dentare și dinții ficși sunt ancorate pe implanturi.

Implantologie Deva – Rezultate cazuri

Tipuri de implanturi dentare

Implanturi dentare STRAUMANN®

Considerate în prezent unele dintre cele mai performante implanturi la nivel mondial, acestea joacă un rol important în implantologie încă din 1954.

Realizat exclusiv în Elveția, un implant Straumann® prezintă garanția unui produs medical la cel mai înalt nivel. Calitatea sa excepțională este susținută de numeroase studii realizate de-a lungul anilor, dar și de rata de succes a intervențiilor de implantologie. Soluțiile unice în lume, oferite de compania elvețiană, au la bază cercetarea, dezvoltarea și inovarea constantă.

Straumann® oferă GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru fiecare implant dentar, ceea ce vine ca o certitudine a calității superioare. Detalii implant dentar preț » aici.

Portofoliu unic de materiale Straumann®:

 • Roxolid® – Compus din 15% Zirconiu și 85% Titan, acest material ce stă la baza implanturilor elvețiene este patentat de către Straumann®, fiind un aliaj cu performanță ridicată. Prezintă o rezistență sporită la forțele de torsiune, forfecare și compresiune, având proprietăți excelente de osteointegrare și oferind pacienților o vindecare rapidă.
 • Pure Ceramic® – Un implant Straumann® Pure Ceramic® este realizat din ceramică zirconică, oferind unui tratament inovator, precis și, mai ales, rezistent. Sistemul PURE și parteneriatul cu sistemul SNOW oferă rezultate estetice deosebite și protocoale de tratament flexibile.
 • BLX® – un sistem inovator, brevetat de către Straumann®, ce oferă posibilitatea unui implant dentar sigur chiar și pacienților ce suferă de diabet zaharat, cancer sau afecțiuni ce pot afecta sau întârzia vindecarea.
Implanturi dentare NEODENT

Cu scopul de a schimba viețile mai multor pacienți, implantul Neodent este disponibil în peste 80 de țări. Produsele Neodent se concentrează pe soluții moderne de tratament, eficiente și fiabile pentru a permite accesul la terapie și pentru a crea zâmbete noi în fiecare zi.

De peste 30 de ani, Neodent investește constant în cercetare și tehnologii pentru a modela opțiuni de implant dentar aliniate la cele mai înalte standarde. Mai multe informații despre implant dentar preț» aici.

Implanturi Straumann SLActive

Realizate din roxolid (titan si zirconiu), un material unic in lumea medicinii dentare, cu o suprafata hidrofila deosebita fata de implanturile standard.

Implanturile Straumann SLActive sunt extrem de performante, cu o abilitate mult mai mare de vindecare si de integrare in os.

Motive pentru care sa alegi aceste implanturi performante, conform studiilor clinice realizate de peste 20 de ani:

 • Au o predictibilitate crescuta – rata de viata a implantului după 10 ani este 98,2%.
 • Osteointegrare accelerata – vindecare sigura si rapida, de la 6-8 săptămâni la 3-4 săptămâni în majoritatea cazurilor
 • Sunt ideale pentru tratamentele cu implanturi si dinti ficsi in 24 de ore
 • Performanta clinica extraordinara in situatia reconstruirii intregii danturi
 • Rata de viata a implantului la pacienții cu os afectat după 5 ani este de 100%
 • Vindecare in situatia pacientilor cu patologii asociate, fiind o varianta ideala pentru pacientii cu afectiuni generale de sanatate
 • Rezistenta si durabilitate

Specialisti in implantologie dentara in Deva

Medicii Centrului de Implantologie Deva au în comun profesionalismul și devotamentul pentru medicina dentară. Serviciile profesionale oferite de medicii noștri asigură atingerea așteptărilor fiecărui pacient prin atenția și grija pe care le-o poartă acestora. Nu ne oprim din a învăța și din a oferi satisfacția de a zâmbi cu încredere din nou!

Dr. George Patriche

Medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Medicina începe cu pasiunea de a ajuta oamenii din jurul tău, cu dorința de a face bine și continuă performanță și rezultate care schimbă viețile oamenilor. George a pășit pe acest drum în anul 2007, în cadrul Facultății de Medicină Dentară “Carol Davila” din București, perioada în care și-a descoperit pasiunea pentru chirurgie și a ales să se specializeze în chirurgie orală și maxilo-facială.
Urgențele și cazurile complexe, bucuria de a oferi o viață normală și sănătate orală reală pacienților cu afecțiuni generale complexe, l-au motivat să nu se oprească aici, ci să se perfecționeze continuu. După anii de studiu și practică ca rezident pe secția de chirurgie, a obținut competența de implantologie în cadrul programului Linhart Continuing Education de la New York University, în Statele Unite ale Americii.
Pentru că suferința nu ține cont de vârstă, George a înțeles că fiecare pacient în parte are nevoi particulare, așa că, îi face deosebită plăcere să comunice cu adolescenți, adulți dar si seniori. A ales ca supra specializare implantologia, o ramură complexă si frumoasă a stomatologiei, care îi permite să schimbe radical în bine viețile oamenilor care-i bat la ușă. Experiența acumulată în peste 10 ani în implantologie îl ajută să trateze cazuri oricât complexe.
Bucuria fiecărui zâmbet nou, înseamnă pentru George, o viață schimbată și o misiune îndeplinită: aceea de a ajuta oamenii, de a schimba în bine viața pacienților! Împreună cu echipa CIT se asigură că oferă fiecărui pacient o experiență excepțională și tratamente fără durere cu rezultate perfecte.

Dr. Razvan Fene

Medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Sănătatea reală a pacienților este misiunea fiecărui medic, iar asta înseamnă educație medicală și perfecționare continuă. Dr. Răzvan Fene a absolvit Medicina Dentară, dar în momentul în care a întâlnit partea chirurgicală a profesiei, a decis că va urma o carieră de chirurg, așa că, după ce a devenit medic stomatolog a început imediat o a doua facultate, cea de Medicină Generală cu specializarea Chirurgie Maxilo-facială.

Dr. Codrin Strugariu

Medic Stomatolog

Vezi toți medicii
Ce spun pacienții care și-au făcut implanturi în clinica noastră?
Gianina MihutGianina Mihut
10:24 22 Sep 22
Recomand cu incredere pe domnul doctor Eftimie Radu, pasesc fara frica si cu bucurie sa-mi tratez dintii
Cristina PahontiuCristina Pahontiu
15:17 09 Sep 22
Recomand cu încredere!Mulțumesc mult dr. Alexandru Brebenar! Profesionalism maxim, răbdare, empatie!Mulțumiri personalului din clinica pt amabilitate și preocuparea fata de pacienți!
JOHN McCLANEJOHN McCLANE
15:29 11 Aug 22
Personal amabil si profesionist si o atmosfera primitoare "Cel mai bun cabinet de stomatologie din deva" PS Multumesc dl doctor Crisan Andrei pentru rabdare si mana usoara👍😁🦷
Estera EsteraEstera Estera
20:25 07 Aug 22
Buna...sunt foarte multumita de serviciile oferite si cu siguranta o sa revin pt a-mi finaliza tot ce am nevoie sunteți o echipă foarte puternică ..Multumesc pentru tot!!DEVA..
Zinca RazvanZinca Razvan
09:11 12 Jul 22
Recomand cu cea mai mare încredere Centrul din Deva! Am început pe partea de implantologie cu Dl.Dr.Crișan Andrei,pe urmă am finalizat lucrarea protetică cu Dl.Dr Costache Daniel,extrem de încântat de intreg procesul parcurs in această clinică! 💯 la 💯 👍
Remi AndreiRemi Andrei
13:34 05 Jul 22
Mi-a făcut mare plăcere să vizitez această clinica, unde angajații sunt foarte amabili și astmosfera este una plăcută și primitoare!
Benta LucianBenta Lucian
10:53 01 Jul 22
Foarte multumit. Echipa profesionista. Recomand cu incredere.Revin cu o recenzie de data aceasta pentru sediul nou. Atmosfera placuta, personalul la fel de amabil si profesionist. Locatia este mai mare, aer conditionat, curatenie, recomand cu incredere!
Tiberiu ZsokTiberiu Zsok
13:20 21 Jun 22
Deocamdată 4 steluța revin cu a 5-a la finalul lucrării! În prezent sunt mulțumit!
Elena StanescuElena Stanescu
08:48 21 Jun 22
Recomand cu drag centrul din Deva!Personal prietenos, ma simt bine de fiecare data când trec pragul clinicii!
George TatGeorge Tat
13:22 15 Jun 22
Un personal profesionist din toate punctele de vedere domnul doctor Crisan Andrei si restul personalului!Recomand cu incredere intreg Centrul de implantologie Transilvania!
Loredana HanesLoredana Hanes
13:30 07 Jun 22
O experiență plăcută. Recomand cu încredere Clinica Deva.Personalul foarte amabil.
Mihaela BalabanMihaela Balaban
10:56 07 Jun 22
Sunt foarte mulțumită de amabilitatea și profesionalismul medicilor și al întregului colectiv. Aparatura modernă și recomand cu incredere in special clinica din Deva pentru orice problemă de nerezolvat!
Adriana ProdeaAdriana Prodea
12:46 03 Jun 22
Sunt multumita de acest centru .Il recomand tuturor care au probleme stomatologice.Medicii profesionisti ,promti ,la timp ,recomand cu tot dragul Clinica de impantologie Deva .Succes medicilor.
Mercedes Laura DavidMercedes Laura David
21:08 25 Mar 22
Va multumesc din suflet ! Cea mai frumoasa experienta din viata mea.Clinica Transilvania Deva pentru mine inseamna o echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvintului.O echipa de oameni frumosi, mereu cu un zimbet cald si o vorba buna .
enache alexandruenache alexandru
10:41 08 Feb 22
O clinică, o echipă pe care o recomand cu drag și încredere oricând. Am fost impresionat profund plăcut de modul cum s-au rezolvat problemele în timpul intervenției. Nu am cuvinte. Profesionalism poate fi prea puțin spus, am simțit pe'' pielea" mea câtă dăruire și cât suflet sa pus în tot ceea ce sa făcut in cadrul intervenției și nu numai.Mi de mulțumiri și tot nu ar fi suficient!
js_loader

Programează-te pentru un consult de specialitate! Ne găsești în Cluj și Deva la numărul de telefon 0374 820 001!
  Implanturi dentare Deva – Întrebări și răspunsuri

  Cât timp durează tratamentul cu implanturi dentare ?

  • Intervenția în sine este o intervenție simplă și durata  depinde de numărul de implanturi inserate, de adițiile osoase necesare, de tipul de anestezie ales. Timpul unei interventii poate varia intre o oră( 1-2 implanturi) și 3 ore (4/6 implanturi)
  • După intervenția chirurgicală, urmează perioada de integrare a implanturilor care durează între 2 luni și 6 luni  în functie de mai mulți factori. Urmează partea protetică, adică realizarea dinților definitivi  pe implanturi- cu o durată estimativă de 2-4 săptămâni.
  • În cazul tratamentului cu implanturi și dinți ficși în 24 de ore, vei primi dinții ficși pe implanturi la o zi după intervenția chirurgicală- realizați într-o primă fază dintr-un material provizoriu.

  Ce înseamnă tratament cu dinți ficși în 24 de ore?

  Tratamentul presupune realizarea implanturilor- în poziții si angulatii specifice și aplicarea dinților ficși, realizați într-o primă fază dintr-un material ușor, provizoriu, a doua zi după intervenția chirurgicală.

  Când este nevoie de o adiție osoasă și ce presupune aceasta?

  Imediat după ce pierdem un dinte începem să pierdem și din volumul osului. Cu timpul  vom pierde tot mai mult ,  iar când se va realiza inserarea implanturilor există situații în care trebuie să reconstruim și osul pentru a avea stabilitate și vindecare corespunzătoare.  De fiecare dată când trebuie să reconstruim osul vom realiza adiții osoase.

  În cât timp se realizează partea protetică ?

  Aici depinde de mai mulți factori: tipul de lucrare pe care o alegi, de tipul de material, de numărul de dinti, de numărul de probe necesar , de eventualele modificări pe care le dorești și, nu în ultimul rând, de disponibiltatea ta. Un termen estimativ este între 2 și 4 săptămâni.

  × Cum vă putem ajuta?