Skip to main content
Cabinet stomatologic » Estetică Dentară

Îți dorești un zâmbet impecabil? Optează pentru proceduri moderne de estetică dentară!

Serviciile de estetică dentară pe care le punem la dispoziția pacienților noștri se axează pe îmbunătățirea aspectului zâmbetului și, totodată, prevăd tratamentele necesare pentru obținerea rezultatelor dorite de fiecare pacient.

Medicii Centrului de Implantologie Transilvania, din cadrul clinicilor noastre din Cluj și Deva, sunt în măsură atât să decidă care sunt pașii necesari pentru atingerea obiectivelor de funcționalitate și estetică dentară, cât și să identifice așteptările pacientului, stabilind o ordine a priorităților pentru opțiunile de tratament protetic.

Bucură-te de un echilibru perfect între dinți frumoși, sănătoși și 100% funcționali cu serviciile noastre de estetică dentară și de implantologie. Te ajutăm să-ți pui în valoare zâmbetul, cu adevărat! Iată doar câteva dintre beneficiile tratamentelor de estetică dentară în cadrul Centrului de Implantologie Transilvania

Informații explicate în detaliu cu privire la pașii necesari atingerii rezultatelor dorite de pacient

Prioritizarea pașilor funcționali în intervențiile dentare, și ulterior a celor estetici

Confortul psihic al pacientului după obținerea rezultatelor dorite

Recăpătarea încrederii și a stimei de sine

estetica-dentara-2
estetica-dentara-2
Caria cum arata o carie si care sunt simptomele acesteia cariile la copii vs. la adulti

Estetică dentară – bucură-te de dinți frumoși și sănătoși

Dacă ai nevoie de o schimbare de look, avem soluția optimă pentru tine! Aspectul fizic este foarte important în ziua de astăzi, atât în ceea ce privește confortul tău psihic, cât și stima de sine. De aceea, la acest capitol, estetica dentară joacă un rol esențial în obținerea unui zâmbet impecabil. Pentru că ne dorim ce este mai bun pentru tine, Centrul de Implantologie Transilvania îți pune la dispoziție proceduri moderne de albire dentară sau fațete dentare, cu beneficii imediate. Tratamentele pe care medicii noștri le concept sunt 100% personalizate în funcție de nevoile tale, ca la final să fii întotdeauna mulțumit de rezultate: un zâmbet impecabil și un aspect fizic întinerit. Alege o clinică de estetică dentară care dispune de echipamente de ultimă generație, medici profesioniști și tratamente fără durere.

Estetică dentară la prețuri accesibile în Cluj și Deva

Atunci când vine vorba despre estetica dentară, la CIT îți oferim soluții pentru ca tu să te bucuri de un echilibru perfect între dinți frumoși și sănătoși. Îți explicăm procedura în detaliu și etapele de tratament prin care vei trece, totul pentru ca tu să îți recapeți încrederea în tine și în zâmbetul tău în cel mai scurt timp! De asemenea, îți punem la dispoziție și intervenții de tip punte dentară și coroană dentară care îmbunătățesc, la rândul lor, aspectul zâmbetului. Te așteptăm în clinicile noastre din Cluj și Deva , pentru a stabili împreună un plan de tratament și pentru a ajunge la rezultatele mult dorite! Ai confort psihic, îți recapeți stima de sine și ești de neoprit! Programează acum o consultație!

Protetica dentară oferă metode de restaurare atât morfo-funcționale cât și estetice ale aparatului dento-maxilar. Medicii stomatologi ai Centrului de Implantologie Transilvania se ocupă cu refacerea sau înlocuirea dinților prin diverse tipuri de intervenții și tratamente de estetică dentară, de la fațete dentare sau coroane dentare, până la punți dentare.

Fațete dentare

Corectarea și îmbunătățirea aspectului fizic prin atașarea unui înveliș subțire, foarte rezistent, aplicat la suprafața vizibilă a dinților.

Află mai multe »

Coroane dentare

Acest tip de lucrare protetică se fixează peste dintele afectat, fie de o altă lucrare, fie de un grad mare de distrucție coronară.

Află mai multe »

Punți dentare

Punțile dentare implică înlocuirea dinților lipsă cu dinți falși ancorați pe dinții vecini, prin intermediul unor coroane dentare.

Află mai multe »

În plus, te poți bucura de servicii standard și moderne de estetică dentară, pentru un plus de armonie și un zâmbet strălucitor (la propriu!):

Bijuterii dentare

Aplicarea unor bijuterii dentare a devenit una dintre procedurile preferate de mulți dintre pacienții noștri. Te ajutăm să ai un zâmbet cu adevărat unic!

Albire Lampa UV

Albirea dinților cu ajutorul lămpii UV este doar una dintre procedurile de estetică dentară prin care ne asigurăm că zâmbetul tău devine impecabil!

Albire Laser

În cadrul Centrului de Implantologie Transilvania punem la dispoziția pacienților noștri și servicii de albire a dinților cu ajutorul laserului.

De ce să ne alegi

Te ajutăm să obții un zâmbet perfect, de lungă durată, și te îndrumăm cu răbdare întreg procesul. 

Avem grijă ca serviciile noastre de estetică dentară să îți aducă, totodată, și beneficii funcționale.

Tratamentul este unul lipsit de durere și, în plus, este eficient în protecția dinților pe termen lung.

 Îți place cafeaua și / sau fumezi? Nu-ți fă griji: culoarea fațetelor nu se deteriorează rapid de la ele.

Cum funcționează

01

Programează-te la o consultație. E simplu, rapid și o poți face online, prin completarea unui formular!

02

Medicul specialist va efectua un examen complet al danturii tale pentru a putea stabili ulterior planul de tratament.

03

Veți discuta împreună despre intervențiile de estetică dentară necesare, în cele mai mici detalii, și vei primi consultanță astfel încât serviciile noastre să se potrivească bugetului și timpului tău.

04

Stabilim fiecare pas al planului de tratament și planificăm consultațiile necesare în funcție de disponibilitatea ta.

05

Trecem la treabă!

Beneficii estetice și socio-emoționale

Zâmbet fără rețineri

Știai că 89% dintre pacienți spun că stima de sine li s-a îmbunătățit, iar ceilalți îi găsesc mai atractivi, în urma unor proceduri de estetică dentară (conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică)? Iar beneficiile acestor tratamente sunt imediate! Creșterea încrederii în sine, a stimei de sine, zâmbetele dezinhibate, fără rețineri, toate își spun cuvântul în viețile sociale și emoționale ale pacienților noștri. 

Cel mai mare câștig? Îți schimbi relația cu propriul zâmbet, dar și atitudinea față de obiceiurile de îngrijire dentară. Aspectul natural al zâmbetului tău va fi îmbunătățit și, implicit, trăsăturile feței vor deveni mai armonioase. 

Programează o consultație!

Beneficii medicale și funcționale

O dantură sănătoasă

Tratamentele și intervențiile de estetică dentară au numeroase implicații la nivel de funcționalitate a danturii. Cu rezultate vizibile imediat, procedurile au impact asupra sănătății și igienei orale a pacienților, precum și asupra măsurilor de profilaxie dentară pe care aceștia le iau pe termen lung. 

Îmbunătățirea masticației și facilitarea unei vorbiri corecte, precum și stoparea tendinței de migrare a danturii reprezintă câteva dintre beneficiile procedurilor de estetică dentară. 

Află tarifele standard

Medicii stomatologi de la Centrul de Implantologie Transilvania sunt pregătiți cu răspunsuri pentru fiecare curiozitate a pacientului. Alege serviciile noastre de estetică dentară.

Fă-ți o programare și obține zâmbetul dorit!

Programează-te!

Tehnologie de vârf

Centrul de Implantologie Transilvania, în cadrul tuturor clinicilor sale din Cluj și Deva, dispune de aparatură stomatologică de ultimă generație. Ne folosim de tehnologii de vârf pentru a-ți asigura un zâmbet sănătos și impecabil!

Pentru o analiză computerizată locală, precisă și detaliată, ne folosim de scanerul endooral, prin intermediul căruia putem totodată transmite în timp real informațiile spre laborator. Pentru a analiza mușcătura și eventuale dezechilibre la nivel de ocluzie, ne folosim de T-Scan, un scaner performant ce asigură acuratețea rezultatelor. 

În cadrul procedurilor de estetică dentară, utilizăm materiale moderne, cu un aspect natural și plăcut, rezistente și biocompatibile. 

Programează-te acum!
estetica-dentara-6

Când este necesar să programezi o vizită la un cabinet stomatologic?

Când ar trebui să ai în vedere intervenții de estetică dentară?

În timp ce preferințele de natură estetică sunt subiective, medicii specialiști țin să atragă atenția asupra acelor situații care implică, mai degrabă, efecte nedorite asupra sănătății dentare. O strungăreață, de exemplu, poate avea un farmec aparte din punct de vedere estetic, însă poate să faciliteze, adesea, dezvoltarea diverselor probleme dentare. Când se recomandă, așadar, să te programezi pentru o consultație? În oricare din următoarele situații:

 • Spații prea mari între dinți sau, dimpotrivă, prea mici;
 • Pierderea unuia sau a mai multor dinți;
 • Ciobirea danturii și alte traumatisme la nivelul dinților;
 • Asimetria dinților, aliniere deficitară, textură neomogenă;
 • Edentație totală sau doar parțială;
 • Decolorarea sau îngălbenirea dinților etc. 
Programează-te online!

O echipă de specialiști!

Medicii Centrului de Implantologie Transilvania au în comun profesionalismul și devotamentul pentru medicina dentară. Serviciile profesionale oferite de medicii noștri asigură atingerea așteptărilor fiecărui pacient prin atenția și grija pe care le-o poartă acestora. Nu ne oprim din a învăța și din a oferi pacienților satisfacția de a zâmbi cu încredere din nou!

Vezi toți medicii

Programează-te pentru un consult de specialitate!
  Estetică dentară –
  Întrebări și răspunsuri

  Poate fi înlăturată strungăreața prin aplicarea fațetelor dentare?

  Este chiar recomandată înlăturarea acesteia – cu atât mai mult dacă pacientul mai are și alte probleme dentare de acest fel (dinți fisurați, ciobiți). În astfel de cazuri, fațetele dentare se dovedesc extrem de eficiente în protecția îndelungată a danturii și în afișarea unui zâmbet impecabil. 

  Punțile dentare se pot realiza într-o singură vizită la medicul dentist?

  Fiind un proces complex, primul pas va consta în consultul efectuat de către medicul specialist, urmat de radiografia dinților. Ulterior, medicul stomatolog va stabili dacă sunt îndeplinite condițiile aplicării unor punți dentare și, implicit, care va fi procedura de pregătire a acestora. Deși procedura nu poate fi realizată, așadar, în cadrul unei singure ședințe, vei fi îndrumat pas cu pas și vei primi toate informațiile necesare. Procesul este complex, însă avem grijă ca pacienții noștri să nu se simtă nici copleșiți, nici în necunoștință de cauză. 

  Punțile dentare sunt o soluție de lungă durată?

  În funcție de grija acordată igienei orale după aplicarea punților dentare, acestea pot avea o durată între 5 și 7 ani, iar dacă sunt respectate recomandările de tratament și vizitele la stomatolog, durata de viață a acestora poate depăși chiar și 10 ani! 

  Există riscuri asociate?

  Riscurile sunt minime în contextul implementării soluțiilor de protetică dentară, fie că vorbim de intervenții de estetică dentară și/sau intervenții funcționale. Bineînțeles, este important ca acestea să fie realizate de către medici cu experiență, iar pacienții să urmeze indicațiile primite în prealabil, astfel încât procedura să se desfășoare în cel mai favorabil context. În plus, anumite proceduri de estetică dentară (cum este albirea dinților, de exemplu), vor fi recomandate pacienților doar dacă anumite condiții de siguranță sunt îndeplinite. 

  În ce situații pot beneficia de tratamente de estetică dentară?

  Nu e nevoie ca situația să fie foarte gravă pentru a apela la serviciile noastre de estetică dentară. Uneori chiar și cele mai mici imperfecțiuni ne pot cauza disconfort – emoțional, dar mai ales funcțional. De la pierderea unui dinte, mici ciobituri sau îngălbenirea ușoară a dinților, până la faimoasa strungăreață și lipsa unei armonii sau simetrii la nivelul danturii, toate reprezintă situații ce pot fi îmbunătățite în cadrul Centrului de Implantologie Transilvania, la oricare dintre clinicile noastre din Cluj sau Deva.

  Cât de mare e gradul de disconfort?

  Centrul de Implantologie Transilvania utilizează tehnologii de ultimă generație, iar procedurile noastre de estetică dentară sunt stabilite în urma unor analize detaliate și eficiente. Materialele de calitate superioară utilizate asigură un grad scăzut de disconfort, iar igiena orală poate fi menținută cu ușurință de către pacient, urmând indicațiile medicilor noștri.

  Îmi va fi afectată sănătatea danturii?

  În nici un caz. Dimpotrivă. Chiar dacă vorbim de proceduri de estetică dentară, în momentul în care medicii noștri specialiști decid pașii necesari pentru intervenția stomatologică, prioritate vor avea etapele care asigură sănătatea și funcționalitatea danturii tale. Abia apoi vor urma etapele ce au mai multă legătură cu estetica dentară. În plus, urmând indicațiile medicului stomatolog și primind toate informațiile de care ai nevoie, vei reuși să implementezi o rutină de îngrijire și igienă orală care să fie cu adevărat în folosul sănătății zâmbetului tău. 

  Ia legătura cu noi!