Îți dorești un zâmbet impecabil? Optează pentru proceduri moderne de estetică dentară!

Serviciile de estetică dentară pe care le punem la dispoziția pacienților noștri se axează pe îmbunătățirea aspectului zâmbetului și, totodată, prevăd tratamentele necesare pentru obținerea rezultatelor dorite de fiecare pacient.

Medicii Centrului de Implantologie Transilvania, din cadrul clinicilor noastre din Cluj, Zalău, Deva și Baia Mare, sunt în măsură atât să decidă care sunt pașii necesari pentru atingerea obiectivelor de funcționalitate și estetică dentară, cât și să identifice așteptările pacientului, stabilind o ordine a priorităților pentru opțiunile de tratament protetic.

Bucură-te de un echilibru perfect între dinți frumoși, sănătoși și 100% funcționali cu serviciile noastre de estetică dentară și de implantologie. Te ajutăm să-ți pui în valoare zâmbetul, cu adevărat! Iată doar câteva dintre beneficiile tratamentelor de estetică dentară în cadrul Centrului de Implantologie Transilvania

Informații explicate în detaliu cu privire la pașii necesari atingerii rezultatelor dorite de pacient

Prioritizarea pașilor funcționali în intervențiile dentare, și ulterior a celor estetici

Confortul psihic al pacientului după obținerea rezultatelor dorite

Recăpătarea încrederii și a stimei de sine

estetica-dentara-2

Protetica dentară oferă metode de restaurare atât morfo-funcționale cât și estetice ale aparatului dento-maxilar. Medicii stomatologi ai Centrului de Implantologie Transilvania se ocupă cu refacerea sau înlocuirea dinților prin diverse tipuri de intervenții și tratamente de estetică dentară, de la fațete dentare sau coroane dentare, până la punți dentare.

Fațete dentare

Corectarea și îmbunătățirea aspectului fizic prin atașarea unui înveliș subțire, foarte rezistent, aplicat la suprafața vizibilă a dinților.

Află mai multe »

Coroane dentare

Acest tip de lucrare protetică se fixează peste dintele afectat, fie de o altă lucrare, fie de un grad mare de distrucție coronară.

Află mai multe »

Punți dentare

Punțile dentare implică înlocuirea dinților lipsă cu dinți falși ancorați pe dinții vecini, prin intermediul unor coroane dentare.

Află mai multe »

În plus, te poți bucura de servicii standard și moderne de estetică dentară, pentru un plus de armonie și un zâmbet strălucitor (la propriu!):

Bijuterii dentare

Aplicarea unor bijuterii dentare a devenit una dintre procedurile preferate de mulți dintre pacienții noștri. Te ajutăm să ai un zâmbet cu adevărat unic!

Albire Lampa UV

Albirea dinților cu ajutorul lămpii UV este doar una dintre procedurile de estetică dentară prin care ne asigurăm că zâmbetul tău devine impecabil!

Albire Laser

În cadrul Centrului de Implantologie Transilvania punem la dispoziția pacienților noștri și servicii de albire a dinților cu ajutorul laserului.

De ce să ne alegi

Te ajutăm să obții un zâmbet perfect, de lungă durată, și te îndrumăm cu răbdare întreg procesul. 

Avem grijă ca serviciile noastre de estetică dentară să îți aducă, totodată, și beneficii funcționale.

Tratamentul este unul lipsit de durere și, în plus, este eficient în protecția dinților pe termen lung.

 Îți place cafeaua și / sau fumezi? Nu-ți fă griji: culoarea fațetelor nu se deteriorează rapid de la ele.

Cum funcționează

01

Programează-te la o consultație. E simplu, rapid și o poți face online, prin completarea unui formular!

02

Medicul specialist va efectua un examen complet al danturii tale pentru a putea stabili ulterior planul de tratament.

03

Veți discuta împreună despre intervențiile de estetică dentară necesare, în cele mai mici detalii, și vei primi consultanță astfel încât serviciile noastre să se potrivească bugetului și timpului tău.

04

Stabilim fiecare pas al planului de tratament și planificăm consultațiile necesare în funcție de disponibilitatea ta.

05

Trecem la treabă!

Beneficii estetice și socio-emoționale

Zâmbet fără rețineri

Știai că 89% dintre pacienți spun că stima de sine li s-a îmbunătățit, iar ceilalți îi găsesc mai atractivi, în urma unor proceduri de estetică dentară (conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică)? Iar beneficiile acestor tratamente sunt imediate! Creșterea încrederii în sine, a stimei de sine, zâmbetele dezinhibate, fără rețineri, toate își spun cuvântul în viețile sociale și emoționale ale pacienților noștri. 

Cel mai mare câștig? Îți schimbi relația cu propriul zâmbet, dar și atitudinea față de obiceiurile de îngrijire dentară. Aspectul natural al zâmbetului tău va fi îmbunătățit și, implicit, trăsăturile feței vor deveni mai armonioase. 

Programează o consultație!

Beneficii medicale și funcționale

O dantură sănătoasă

Tratamentele și intervențiile de estetică dentară au numeroase implicații la nivel de funcționalitate a danturii. Cu rezultate vizibile imediat, procedurile au impact asupra sănătății și igienei orale a pacienților, precum și asupra măsurilor de profilaxie dentară pe care aceștia le iau pe termen lung. 

Îmbunătățirea masticației și facilitarea unei vorbiri corecte, precum și stoparea tendinței de migrare a danturii reprezintă câteva dintre beneficiile procedurilor de estetică dentară. 

Află tarifele standard

Medicii stomatologi de la Centrul de Implantologie Transilvania sunt pregătiți cu răspunsuri pentru fiecare curiozitate a pacientului. Alege serviciile noastre de estetică dentară.

Fă-ți o programare și obține zâmbetul dorit!

Programează-te!

Tehnologie de vârf

Centrul de Implantologie Transilvania, în cadrul tuturor clinicilor sale din Cluj, Deva, Zalău și Baia Mare, dispune de aparatură stomatologică de ultimă generație. Ne folosim de tehnologii de vârf pentru a-ți asigura un zâmbet sănătos și impecabil!

Pentru o analiză computerizată locală, precisă și detaliată, ne folosim de scanerul endooral, prin intermediul căruia putem totodată transmite în timp real informațiile spre laborator. Pentru a analiza mușcătura și eventuale dezechilibre la nivel de ocluzie, ne folosim de T-Scan, un scaner performant ce asigură acuratețea rezultatelor. 

În cadrul procedurilor de estetică dentară, utilizăm materiale moderne, cu un aspect natural și plăcut, rezistente și biocompatibile. 

Programează-te acum!
estetica-dentara-6

Când este necesar să programezi o vizită la un cabinet stomatologic?

Când ar trebui să ai în vedere intervenții de estetică dentară?

În timp ce preferințele de natură estetică sunt subiective, medicii specialiști țin să atragă atenția asupra acelor situații care implică, mai degrabă, efecte nedorite asupra sănătății dentare. O strungăreață, de exemplu, poate avea un farmec aparte din punct de vedere estetic, însă poate să faciliteze, adesea, dezvoltarea diverselor probleme dentare. Când se recomandă, așadar, să te programezi pentru o consultație? În oricare din următoarele situații:

 • Spații prea mari între dinți sau, dimpotrivă, prea mici;
 • Pierderea unuia sau a mai multor dinți;
 • Ciobirea danturii și alte traumatisme la nivelul dinților;
 • Asimetria dinților, aliniere deficitară, textură neomogenă;
 • Edentație totală sau doar parțială;
 • Decolorarea sau îngălbenirea dinților etc. 
Programează-te online!

O echipă de specialiști!

Medicii Centrului de Implantologie Transilvania au în comun profesionalismul și devotamentul pentru medicina dentară. Serviciile profesionale oferite de medicii noștri asigură atingerea așteptărilor fiecărui pacient prin atenția și grija pe care le-o poartă acestora. Nu ne oprim din a învăța și din a oferi pacienților satisfacția de a zâmbi cu încredere din nou!

Dr. Daniel Costache

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară, specializat în protetică și estetică dentară

Medicina începe cu pasiunea de a ajuta oamenii din jurul tău, cu dorința de a face bine și continuă performanță și rezultate care schimbă viețile oamenilor. Daniel a pășit pe acest drum în cadrul Facultății de Medicină Dentară “Carol Davila” din București, perioada în care și-a descoperit pasiunea pentru chirurgie și a ales să se specializeze în chirurgie dento-alveolară.

Dr. Pálffy Balázs Ákos

Medic Specialist Protetică și Estetică Dentară

Când vine vorba de estetica dentară, “bine” nu este suficient, totul trebuie sa decurgă perfect. Zâmbetele schimbă vieți iar misiunea pe care Balazs și-a asumat-o de la bun început este aceea de a reda pacienților dantura la care visează.

Dr. Oana Hosu

Medic Stomatolog

Alegând să devii medic, entuziasmul, pasiunea și dorința de ajuta oamenii se îmbină cu responsabilitatea și perfecționarea continuă. Oana a ales să devină medic stomatolog, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară Iuliu Hațieganu din Cluj Napoca, însă nu s-a oprit aici. Pentru a putea oferi mai mult pacienților, și-a dorit să devină chirurg, așa că s-a specializat în chirurgie dento-alveolara, în cadrul spitalului Clinic Județean Cluj.

A înțeles că pacienții pe care îi tratează în gărzi și în urgențe, cei cu afecțiuni generale grave dar și cu probleme dentare complicate, au nevoie de tratamente complexe dar și de empatie, de susținere și de o bună comunicare. În anii petrecuți în secția de chirurgie maxilo-facială, Oana și-a dezvoltat empatia în relația cu pacienții ei, a încercat să aducă în lumina nevoile personale ale fiecăruia și a făcut tot posibilul să înțeleagă temerile cu care ei se confruntă. Aceasta experiență acumulată, se reflectă în relația sa deschisă cu cei care intră-n cabinetul ei stomatologic, bazată pe încredere . Un tratament corect înseamnă pentru ea în primul rând binele pacientului, satisfacerea dorințelor și așteptărilor lui.

Oana alocă timp educației medicale constante și consideră că în fiecare zi trebuie să fie mai bună, fiind un medic orientat către excelență, către profesionalism. Zi de zi, alături de echipa Centrului de Implantologie Transilvania, Oana își canalizează țoață motivația și energia pentru a oferi pacienților o viață mai bună!

Dr. Radu Eftimie

Medic Stomatolog

Stomatologia și estetica dentară aduc zâmbetul pe buze și schimbă vieți. Dr. Radu Eftimie, medic stomatolog a decis să urmeze aceasta carieră de mic copil.
Vezi toți medicii

Programează-te pentru un consult de specialitate!
  Estetică dentară –
  Întrebări și răspunsuri

  Poate fi înlăturată strungăreața prin aplicarea fațetelor dentare?

  Este chiar recomandată înlăturarea acesteia – cu atât mai mult dacă pacientul mai are și alte probleme dentare de acest fel (dinți fisurați, ciobiți). În astfel de cazuri, fațetele dentare se dovedesc extrem de eficiente în protecția îndelungată a danturii și în afișarea unui zâmbet impecabil. 

  Punțile dentare se pot realiza într-o singură vizită la medicul dentist?

  Fiind un proces complex, primul pas va consta în consultul efectuat de către medicul specialist, urmat de radiografia dinților. Ulterior, medicul stomatolog va stabili dacă sunt îndeplinite condițiile aplicării unor punți dentare și, implicit, care va fi procedura de pregătire a acestora. Deși procedura nu poate fi realizată, așadar, în cadrul unei singure ședințe, vei fi îndrumat pas cu pas și vei primi toate informațiile necesare. Procesul este complex, însă avem grijă ca pacienții noștri să nu se simtă nici copleșiți, nici în necunoștință de cauză. 

  Punțile dentare sunt o soluție de lungă durată?

  În funcție de grija acordată igienei orale după aplicarea punților dentare, acestea pot avea o durată între 5 și 7 ani, iar dacă sunt respectate recomandările de tratament și vizitele la stomatolog, durata de viață a acestora poate depăși chiar și 10 ani! 

  Există riscuri asociate?

  Riscurile sunt minime în contextul implementării soluțiilor de protetică dentară, fie că vorbim de intervenții de estetică dentară și/sau intervenții funcționale. Bineînțeles, este important ca acestea să fie realizate de către medici cu experiență, iar pacienții să urmeze indicațiile primite în prealabil, astfel încât procedura să se desfășoare în cel mai favorabil context. În plus, anumite proceduri de estetică dentară (cum este albirea dinților, de exemplu), vor fi recomandate pacienților doar dacă anumite condiții de siguranță sunt îndeplinite. 

  În ce situații pot beneficia de tratamente de estetică dentară?

  Nu e nevoie ca situația să fie foarte gravă pentru a apela la serviciile noastre de estetică dentară. Uneori chiar și cele mai mici imperfecțiuni ne pot cauza disconfort – emoțional, dar mai ales funcțional. De la pierderea unui dinte, mici ciobituri sau îngălbenirea ușoară a dinților, până la faimoasa strungăreață și lipsa unei armonii sau simetrii la nivelul danturii, toate reprezintă situații ce pot fi îmbunătățite în cadrul Centrului de Implantologie Transilvania, la oricare dintre clinicile noastre din Cluj, Zalău, Deva sau Baia Mare.

  Cât de mare e gradul de disconfort?

  Centrul de Implantologie Transilvania utilizează tehnologii de ultimă generație, iar procedurile noastre de estetică dentară sunt stabilite în urma unor analize detaliate și eficiente. Materialele de calitate superioară utilizate asigură un grad scăzut de disconfort, iar igiena orală poate fi menținută cu ușurință de către pacient, urmând indicațiile medicilor noștri.

  Îmi va fi afectată sănătatea danturii?

  În nici un caz. Dimpotrivă. Chiar dacă vorbim de proceduri de estetică dentară, în momentul în care medicii noștri specialiști decid pașii necesari pentru intervenția stomatologică, prioritate vor avea etapele care asigură sănătatea și funcționalitatea danturii tale. Abia apoi vor urma etapele ce au mai multă legătură cu estetica dentară. În plus, urmând indicațiile medicului stomatolog și primind toate informațiile de care ai nevoie, vei reuși să implementezi o rutină de îngrijire și igienă orală care să fie cu adevărat în folosul sănătății zâmbetului tău. 

  Ia legătura cu noi!