Serviciile e estetică dentară se axează pe îmbunătățirea aspectului zâmbetului și prevede tratamentele necesare pentru obținerea rezultatelor dorite de fiecare pacient.

Medicii Centrului de Implantologie Transilvania identifică pașii necesari pentru atingerea obiectivelor de funcționalitate și estetică, identificând așteptările pacientului și stabilind o ordine a priorităților pentru opțiunile de tratament protetic.

Ai echilibrul perfect între dinți frumoși, sănătoși și 100% funcționali cu fațete dentare și servicii de implantologie care te ajută să-ți pui în valoare zâmbetul. Alege fațetele dentare de ceramică! Elegante, subțiri și care nu necesită o șlefuire intensă a smalțului, fațetele de ceramică acoperă eventualele probleme de formă, aliniament, lungime sau poziție ale dinților.

Informații explicate în detaliu cu privire la pașii necesari atingerii rezultatelor dorite de pacient

Prioritizarea pașilor funcționali în intervențiile dentare, și ulterior a celor estetici

Confortul psihic al pacientului după obținerea rezultatelor dorite

Recăpătarea încrederii în sine

cabinet clinica de implantologie transilvania

Protetica dentară oferă metode de restaurare atât morfo-funcționale cât și estetice ale aparatului dento-maxilar și astfel medicii stomatologi ai Centrului de Implantologie Transilvania se ocupă cu refacerea sau înlocuirea dinților prin:

Fațete dentare

Corectarea și îmbunătățirea aspectului fizic prin atașarea unui înveliș subțire, foarte rezistent, aplicat la suprafața vizibilă a dinților

Coroane dentare

Reprezintă o lucrare protetică care se fixează peste dintele afectat, fie de o lucrare fie de un grad mare de distrucție coronară

Punți dentare

Înlocuirea dinților lipsă cu dinți falși ancorați pe dinții vecini prin intermediul unor coroane dentare

acordul pacientului pentru o procedură de estetică dentară

De ce să ne alegi

Zâmbet perfect, de lungă durată

Beneficii nu doar estetice, ci și funcționale

Tratament lipsit de durere și eficient în protecția dinților pe termen lung

Culoarea fațetelor nu se deteriorează rapid de la cafea și țigări

Cum funcționează

01

Programează-te la o consultație!

02

Medicul specialist va efectua un examen complet danturii tale

03

Vei discuta despre intervențiile dentare necesare în cele mai mici detalii și vei primi consultanță astfel încât serviciile noastre să se potrivească bugetului și timpului tău

04

Stabilim fiecare pas al planului de tratament și planificăm consultațiile în funcție de disponibilitatea ta

05

Trecem la treabă!

Medicii stomatologi de la Centrul de Implantologie Transilvania sunt pregătiți cu răspunsuri pentru fiecare curiozitate a pacientului.

Fă-ți o programare și obține zâmbetul dorit!

Programează-te!

Programează-te pentru un consult de specialitate!

  Estetică dentară –
  Întrebări și răspunsuri

  Poate fi înlăturată strungăreața prin aplicarea fațetelor dentare?

  Este chiar recomandată. Cu atât mai mult, în cazul în care pacientul mai are și alte probleme dentare de acest fel (dinți fisurați, ciobiți), fațetele dentare se dovedesc eficiente în protecția îndelungată a danturii și în afișarea unui zâmbet impecabil.

  Punțile dentare se pot realiza într-o singură vizită la medicul dentist?

  Fiind un proces complex, primul pas constă în consultul efectuat de medicul specialist și radiografia dinților, ulterior medicul stabilind dacă sunt îndeplinite condițiile aplicării unor punți și, implicit, procedura de pregătire a acestora.

  Punțile dentare sunt o soluție de lungă durată?

  În funcție de grija acordată igienei orale după aplicarea punților dentare, acestea pot avea o durată între 5 și 7 ani, iar dacă sunt respectate recomandările de tratament și vizitele la stomatolog, chiar de peste 10 ani.

  Există riscuri?

  Riscurile sunt minime în contextul implementării soluțiilor de protetică dentară, estetică sau funcțională, de către medici cu experiență.

  Ia legătura cu noi!