Chirurgie dentară – Intervenții moderne pentru un zâmbet frumos și sănătos

Ideea de chirurgie dentară duce de cele mai multe ori la ideea de experiență dureroasă și costisitoare. În cadrul clinicilor noastre însă, lucrurile pot sta și altfel. Îți garantăm atenția și dedicarea medicilor noștri specialiști în chirurgie dentară și soluții de tratament atent implementate pentru a-ți asigura rezultatele dorite. Sănătatea cavității bucale este restabilită, iar zâmbetul tău are un aspect frumos și echilibrat.

Tratamentele chirurgicale realizate în cadrul clinicilor noastre sunt realizate de medici specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială: de la extracții dentare și implantologie (implant dentar, adiție de os, implant dentar rapid de tipul „dinți într-o zi”), până la tratamente chirurgicale complexe, extracții, îndepărtarea chisturilor sau tratamente chirurgicale necesare bunului mers al tratamentului ortodontic.

Centrul de Implantologie Transilvania te așteaptă în Cluj, Zalău, Deva și Baia Mare cu:

Echipă de medici specialiști în chirurgie dentară

Tratamente minim invazive

Soluții optime pentru recuperarea unui zâmbet sănătos

Restabilirea funcționării normale a cavității bucale

chirurgie-dentara-2
chirurgie-dentara-3

Servicii de chirurgie dentară

Extracțiile dinților irecuperabili

 

Pregătirea câmpului protetic prin diferite intervenții chirurgicale asupra osului și părților moi

 

Tratamentul traumatismelor dento-parodontale

 

Îndepărtarea dinților incluși ca rezultat al accidentelor de erupție dentară

 

Ai nevoie de un consult de chirurgie orală și maxilo-facială?

Programează-te la unul dintre specialiștii Centrului de Implantologie Transilvania!

Programează-te!

Cum decurge un consult de chirurgie dentară?

01

Îți faci o programare

Prima consultație ne oferă o privire de ansamblu asupra danturii tale.

02

Ești consultat de un specialist

Medicii noștri specialiști sunt gata oricând să acționeze în cazurile complexe. Ei sunt cei care oferă soluțiile la o mulțime de probleme dentare.

03

Realizăm un plan de concret de tratament

Nu vei fi luat prin suprindere pentru că ți se explică de la început care sunt pașii exacți și care sunt costurile la care să te aștepți.

04

Te bucuri de o dantură sănătoasă

Cu răbdarea și dedicarea specialiștilor noștri în chirurgie dentară, la final, vei putea zâmbi cu poftă.

O echipă de specialiști!

Medicii Centrului de Implantologie Transilvania au în comun profesionalismul și devotamentul pentru medicina dentară. Serviciile profesionale oferite de medicii noștri asigură atingerea așteptărilor fiecărui pacient prin atenția și grija pe care le-o poartă acestora. Nu ne oprim din a învăța și din a oferi pacienților satisfacția de a zâmbi cu încredere din nou!

Dr. Andrei Crișan

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

În medicină ai obligația morală să dai tot cei ai mai bun pentru a oferi o viață normală, cât mai bună pacienților tăi. Andrei, a simțit asta încă din primul moment în care a început Facultatea de Medicină Dentară “Carol Davila “ București. Pasionat de chirurgie dar și de estetică, a ales să se specializeze în chirurgie dento-alveolară.

Dr. Razvan Fene

Medic Stomatolog

Sănătatea reală a pacienților este misiunea fiecărui medic, iar asta înseamnă educație medicală și perfecționare continuă. Dr. Răzvan Fene a absolvit Medicina Dentară, dar în momentul în care a întâlnit partea chirurgicală a profesiei, a decis că va urma o carieră de chirurg, așa că, după ce a devenit medic stomatolog a început imediat o a doua facultate, cea de Medicină Generală cu specializarea Chirurgie Maxilo-facială.
Vezi toți medicii

Programează-te pentru un consult de specialitate!
  Chirurgie dentară –
  Întrebări și răspunsuri

  Când este indicată extracția unui dinte sau a unei măsele?

  Atunci când medicul stomatolog consideră că aceasta a fost foarte afectată și că nu mai poate fi salvată prin niciun fel de tratament.

  Este indicată extracția măselelor de minte?

  Măselele de minte se vor extrage doar în cazul în care prezintă carii, devin dureroase sau împing ceilalți dinți din cauza unei poziții incorecte de creștere. Din cauza locului în care cresc, cariile acestora sunt mai greu de tratat.

  Care sunt cele mai frecvente intervenții în chirurgia dentară?

  Pe lângă extracții, un chirurg se ocupă și de adițiile osoase, sinus lift, rezolvarea abceselor complexe, chirurgie parodontală și nu numai.

  Sunt dureroase tratamentele chirurgicale?

  Dorim să ne asigurăm în permanență că tratamentele noastre de chirurgie dentară nu sunt numai bine realizate, ci și complet nedureroase și confortabile. Datorită medicilor specialiști care fac parte din echipa noastră, dar și a tehnologiei pe care o utilizăm zi de zi,  avem capacitatea de a interveni și de a rezolva cu succes cazuri cu un grad ridicat de dificultate.

  Ia legătura cu noi!