Un zâmbet perfect nu mai este atât de greu de obținut. Dacă până de curând ortodonția era privită ca un serviciu exclusiv pentru copii și adolescenți, iată că și adulții au șansa la dinți drepți și frumoși, indiferent de vârstă. Medicii noștri se vor ocupa de îndreptarea și alinierea dinților, ajutându-i astfel să restabilească relații intermaxilare corecte.

Ortodonția previne și înlătură problemele poziționării incorecte ale dinților, atât estetice cât și funcționale. Oamenii sunt unici și astfel este și dantura lor; tratamentele ortodontice sunt personalizate iar medicii ortodonți acordă o atenție sporită fiecărui detaliu caracteristic nevoilor individuale ale pacienților.

Rezultate excelente pentru toate tipurile de anomalii dentare

Investigație amănunțită și conceperea unor planuri de tratament personalizate

Consultații realizate de medici ortodonți specializați

Analiza temeinică a modificărilor de dezvoltare ale componentelor aparatului dento-maxilar

cabinet clinica de implantologie transilvania
medic ce pregătește unul dintre modelele de aparate dentare

Tipologii aparate dentare

Aparatele metalice fixe sunt soluția aleasa de cei mai mulți pacienți datorită costului redus dar și a avantajelor terapeutice pe care le oferă.

Aparatul cu bracketi safir este cea mai bună alegere pentru persoanele care vor ca aparatul dentar să treacă neobservat. Este soluția ideală pentru pacienții care doresc o estetică superioară.

Datorită culorii bracketilor alb-opac, care se apropie de culoarea dinților, și a elasticelor albe/transparente, aduce un plus de estetică comparativ cu clasicul metalic.

Aparatele dentare autoligaturante Damon, oferă cel mai înalt grad de calitate și de precizie, ceea ce duce la performanțe clinice dovedite și rezultate funcționale și estetice uimitoare.

Aparatul dentar Invisalign este unul dintre cele mai moderne tratamente de îndreptare a dinților, fiind o alternativă invizibilă a aparatelor dentare. Invisalign se utilizează numai în cazul unor anomalii ușoare, pentru corectarea pozițiilor dinților

O dantură simetrică, perfect aliniată

01

Prima consultație

Analizăm în amănunt fiecare situație în parte, propunem, dacă situația o impune, investigații suplimentare!

02

Stabilim planul de tratament

Un plan bine detaliat și pus la punct te va ajuta să înțelegi mai bine situația curentă, costurile și durata. Ești mereu informat.

03

Începem tratamentul

Orotodontul va monta aparatul pentru alinierea danturii. Vei primii informații suplimentare despre igiena dentară și la ce anume trebuie să fii atent.

04

Continuăm tratamentul

Vei fi chemat la cabinet la un interval de aproape 4-6 săptămâni pentru ajustarea aparatului dentar și pentru urmărirea evoluției danturii.

Găsește aparatul dentar potrivit ție

Fă o programare la unul dintre specialiștii noștri!

Programează-te!

Medici

doctor Alis Costache

Dr. Alis Costache

Medic Specialist Ortodonție Și Ortopedie Dento-Facială

„Am crescut cu pasiunea pentru ortodonție, motiv pentru care îmi dedic toată atenția și pregătirea medicală continuă fiecărui pacient în parte”.
Dr. Alis Costache a absolvit Facultatea de Medicină Dentară ”Carol Davila” din București, iar din 2019 este medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială. Pentru ca rezultatele tratamentului să fie perfecte iar soluțiile de tratament de actualitate, dr. Alis Costache participă constant la cursuri de specializare naționale și internaționale.
Vă așteptăm în centrele noastre pentru a cunoaște echipa de medici!
doctor Adriana Sallum

Dr. Andriana Sallum

Medic specialist în Ortodonție și ortopedie Dento-facială

Dr. Andriana Sallum este medic specialist în Ortodonție și ortopedie Dento-facială în cadrul clinicii Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, promoția 2013, Andriana a devenit medic specialist în ortodontie si ortopedie dento-facială, promotia 2016.
A participat la o serie de cursuri în țară dar și în străinătate, printre care: Incognito Appliance System/Certification Course, Dr. Esfandiar Modjahedpour, 7-8 Noiembrie 2015, Bucuresti, Orthodontic Theoretical and Practical Course, Tweed Philosophy and Biomechanics, Dr. Giovanni Biondi, Februarie-Martie 2016, Roma, Italia; The Tweed Course – Differential Diagnosis Directional Forse Systems Edgewise Mechanotherapy, 5-15 Iunie 2016 si 3-13 Iunie 2018 Tucson, Arizona; Two-Year Clinical Course based on the Tweed Philosophy and Biomechanics, Dr. Giovanni Biondi, at the Department of Orthodontics, School of Dentistry, University of Belgrade, Serbia 2017-2019

Programează-te pentru un consult de specialitate!

  Aparate dentare –
  Întrebări și răspunsuri

  Aparatul dentar poate fi pus doar la vârste fragede?

  Tratamentul ortodontic poate soluționa problemele aparatului dento-maxilar ale adolescenților, adulților tineri dar și la vârste mai înaintate. În cazul copiilor, prevenirea modificărilor de poziție a dinților, corectarea timpurie și stimularea dezvoltării corecte a maxilarelor se realizează prin sisteme concepute special pentru aceste vârste.

  Aparatul dentar are doar un rol estetic?

  De multe ori rolul aparatului dentar este funcțional întrucât tulburările de ocluzie pot da naștere la adevărate probleme ale funcționalității aparatului dento-maxilar.

  Cu cât pacientul înaintează în vârstă, tratamentul ortodontic devine ineficient?

  Prevenția și urmarea unui tratament ortodontic de la o vârstă fragedă facilitează procesul de corecție al aparatului dento-maxilar, însă anumite probleme pot fi remediate și la o vârstă înaintată.

  Poziționarea incorectă a dinților poate fi corectată sau doar remediată temporar?

  Este un aspect care depinde de caracteristicile aparatului dento-maxilar al fiecărui pacient. Medicul specialist, în urma unei investigații amănunțite, poate concepe planul de tratament potrivit, durata și rezultatele estimate.

  Ia legătura cu noi!