Skip to main content

Clinicile noastre

Centrul de Implantologie Transilvania poate fi regăsit în mai multe orașe din țară. Clinicile noastre din Cluj și Deva asigură aceleași standarde excepționale, iar personalul medical este extrem de apreciat în rândul pacienților noștri. Ne găsești aici: 

ClujDeva

Centrul de Implantologie Transilvania – Cluj-Napoca

Situat în orașul din inima Transilvaniei, Centrul de Implantologie Cluj a fost conceput pentru a oferi pacienților o experiență deosebită, tratamente stomatologice și chirurgicale realizate impecabil, precum și cea mai scurtă cale spre sănătatea orală.

Centrul de Implantologie Cluj are un design special gândit pentru spații medicale, aliniat cu cel al marilor centre medicale din lume, tocmai pentru a asigura un mediu sigur tuturor pacienților, încă de la primul pas făcut în clinică. 

Echipa medicală din Centrul de Implantologie Cluj este alcătuită din medici specialiști în toate ariile stomatologiei, cu vastă experiență, pregătiți să îți ofere tratamentele de care au nevoie, să realizeze intervenții complexe și să-ți răspundă la întrebări, astfel încât fiecare vizită să devină o plăcere.

Dotat cu aparatură stomatologică de ultimă generație, Centrul de Implantologie Cluj asigură tratamente moderne cu laser, implanturi de top și sistemul Dinți ficși în 24 de ore, tratamente complexe de implantologie și chirurgie orală, fațete dentare, tratamente moderne de ortodonție, endodonție microscopică și tratamentul parodontozei.

centrul-de-implantologie-2

Centrul de Implantologie Transilvania – Deva

Centrul de Implantologie Deva se află situat în centrul orașului, fiind conceput după standarde superioare în designul medical și oferind pacienților un mediu sigur pentru cele mai complexe tratamente.

Dotat cu aparatură de ultimă generație, Centrul de Implantologie Deva are la bază o echipă medicală formată din medici specialiști din Cluj. Punem la dispoziția pacienților tehnici de tratament inovatoare: tratament cu implanturi, dinți ficși pe implanturi într-o zi, protetică și estetică dentară, endodonție, chirurgie orală și ortodonție.

Centrul de Implantologie Deva îți redă zâmbetul numaidecât!

Să facem cunoștință!

– despre oameni și valori –
Ne bucurăm că vrei să afli mai multe despre noi! Suntem o echipă dedicată formată din medici specialiști care aduc laolaltă profesionalism, empatie și perseverență pentru a oferi tratamente performante de implantologie dentară și stomatologie, adaptate nevoilor fiecărui pacient. Suntem aici pentru a-ți aduce zâmbetul pe buze și pentru a crește calitatea vieții tale zi de zi!

Despre misiunea noastră

Performanță în stomatologie. Ne dorim să devenim un reper al profesionalismului în domeniu. Iar ambițiile noastre mărețe sunt susținute de o echipă de medici specialiști cu experiență și pasionați de tot ceea ce presupune meseria lor. Din respect și cu grijă față de pacienții noștri, facem în permanență demersuri pentru a oferi tratamente aliniate la cele mai înalte standarde și pentru a trata cazuri complexe. Le oferim pacienților noștri toate informațiile necesare despre proceduri, astfel încât aceștia să poată lua cele mai bune decizii pentru sănătatea lor.

Împreună ridicăm standardele în domeniul serviciilor stomatologice, împreună creăm o rețea de medicină dentară, modernă și centrată pe nevoile pacientului. 

Despre viziunea noastră

Când vorbim despre viziunea noastră, vorbim despre dorința de a construi un mediu perfect adaptat la nevoile celor ce ne trec pragul privind sănătatea orală și să înlocuim teama pacienților de a merge la stomatolog cu un sentiment de liniște. Oferim tratamente de implantologie dentară, chirurgie orală, ortodonție și ortopedie dento-facială, stomatologie generală și estetică dentară și, pe lângă acestea, o gamă largă de servicii care să se plieze întocmai pe nevoile individuale ale fiecărui pacient. 

Centrul de Implantologie Transilvania își propune să creeze o rețea de experiențe pozitive și rezultate perfecte pentru fiecare pacient care caută servicii stomatologice.

Valori


Responsabilitate
Este de datoria noastră să îți aducem zâmbetul înapoi prin intermediul unor tratamente dentare executate ireproșabil

Comunicare și transparență
Suntem pregătiți să răspundem oricăror întrebări, să vorbim deschis despre toate informațiile legate de tratamente și costuri, motiv pentru care sute de pacienți au încredere în echipa noastră.

Inovație
Învățăm în permanență și ținem pasul cu evoluția tehnologiei, cu tratamentele de actualitate în domeniul medicinei dentare și a implantologiei, pentru ca tu să te bucuri de soluții optime de tratament.

Profesionalism
Am reușit să creăm o rețea de servicii stomatologice și implantologie dentară de top doar prin devotament profesional și muncă. Nu putem vorbi despre valori fără a aminti de profesionalismul medicilor noștri.

Integritate și grijă
Ne arătăm aprecierea față de pacienții noștri punându-ne cunoștințele, dedicarea și perseverența în slujba acestora. Grija pentru pacienți și integritatea sunt valori despre a căror realitate vorbesc chiar pacienții noștri.

Oamenii ne recomandă pentru că…

Ne pasă

Ne pasă de tine, de colegi, furnizori, parteneri, echipamente și materiale. Am reunit cei mai pregătiți medici, alegem doar echipamente, aparatură și materiale de top pentru ca tu să ai parte de cel mai bun tratament!

Ne dezvoltăm

Suntem într-un proces de continuă specializare și de învățare. Oferim tratamente de top susținute de tehnologii inovatoare. Suntem mereu la curent cu cele mai recente studii și informații despre domeniul în care activăm!

Respectăm

Respectăm timpul și oamenii deopotrivă, adaptând tratamentele în ședințe mai lungi și mai puține la număr, dar cu aceeași eficiență.

Investim

Investim în oameni și în tehnologie, formăm doctori buni și ne asigurăm că au experiență în utilizarea echipamentelor. Ne informăm cu atenție despre fiecare caz în parte și reușim, astfel, să aducem zâmbetul perfect pe chipurile pacienților.

O echipă de specialiști

Pasiune, cunoștințe vaste și dedicare pentru stomatologie – acestea sunt cele trei elemente care vorbesc cel mai bine despre echipa noastră. Suntem aici pentru a te ajuta să depășești teama de stomatolog și a-ți rezolva problemele dentare, oricât de complexe ar fi ele. Întotdeauna ne-au plăcut provocările.

Abonare Newsletter

Fii la curent cu noutățile în implantologie dentară!

× Cum vă putem ajuta?