Skip to main content

Centrul de Implantologie Transilvania – Cluj-Napoca

Butucel EugeniaButucel Eugenia
09:41 31 Aug 22
Sunt clienta de 2 ani la CIT. Mi-am făcut doar impresie bună despre clinică: mereu deschiși, receptivi și înțelegători față de clienți. Soluționarea problemelor apărute la pacienți se face în funcție de gravitatea ei și posibilităților clientului - medicii mereu au la îndemâna câteva sugestii pentru rezolvarea neplăcerilor apărute.
Diana CsaszarDiana Csaszar
11:52 04 Aug 22
Recomand calduros Centrul de Implantologie Transilvania datorita profesionalismului de care dau dovada toti cei cu care am interactionat in cadrul clinicii. Persoane empatice, amabile si medici extraordinari. O clinica cu servicii ireprosabile. Ma intorc cu drag de fiecare data !
Oszkar B.Oszkar B.
09:58 27 Jul 22
Profesionalism de la prima impresie, consult, pana la terminarea întregului plan de tratament, conduita ireproșabilă. Orice problema se poate discuta și se găsesc soluții. Recomand cu incredere!
Anya M. BroceaAnya M. Brocea
16:17 26 Jul 22
Alis a făcut o treaba extraordinara cu dinții mei. Abia astept și sa îmi fac coronitele pentru implanturi și voi avea un zâmbet de milioane datorită vouă! Mulțumesc, sunteți extraordinar de profesioniști!
Gabriela GafincuGabriela Gafincu
07:11 25 Jul 22
Astazi am avut ocazia să întâlnesc o echipă minunată de medici și asistenți care mi-au oferit o experiență deosebită.Recomand cu încredere! 🥰🤗
Alexandra CrisanAlexandra Crisan
14:04 15 Jul 22
Profesionalism este cuvântul ce descrie cel mai bine aceasta clinica. Oameni cu zâmbetul de buze de la intrare pana la ieșire. Grija si atenția pentru actul medical si satisfacerea nevoilor pacientului pare prioritate pentru tot persoanalul cu care intrii in contact. Recomand cu mare încredere!
Alin RusuAlin Rusu
12:07 14 Jul 22
Din experienta proprie , cea mai buna, profesionista clinica de implantologie, cu un personal extraordinar, empatic, inclinat spre pacient, capabili sa transforme o experienta foarte stresanta intr-o experienta lipsita de stress, durere, panica.Multumiri sincere personalului Centrului de Implantologie Transilvania ( CIT).
Lavinia GrigoriuLavinia Grigoriu
17:04 05 Jul 22
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de aceasta clinica. Sunt pe final de tratament ortodontic la Dr. Sallum Andriana, iar toata experienta cu aparatul dentar a fost foarte placuta, urmeaza sa ma bucur de un zambet perfect. Am accesat atat servicii ortodontice, cat si chirurgie dentara si igienizare.
Beatriz DenisaBeatriz Denisa
09:13 05 Jul 22
Serviciile de ortodonție sunt de înaltă calitate, recomand acest cabinet. În special Dna.Dr. Alis Costache este foarte atenta, amabilă și lucreaza excelent, dânsa m-a facut sa aleg aparatul dentar în acest cabinet, eu deja încercând si alte cabinete de ortodontie care nu au îndeplinit intocmai ceea ce mi-am dorit!Va multumesc frumos!! O placere sa fiu la voi in cabinet! 🙂
neculai todirasneculai todiras
06:40 27 Jun 22
Recomand cu drag și din suflet echipa Centrului de Implantologie Transilvania! Este o echipa complexa, fiecare cu specialitatea lui, putand astfel sa beneficiezi de tot ce e mai bun, din momentul în care ai sosit și pana la plecare!Din partea mea fără sa stau pe gânduri aveti calificativ maxim, bine meritat de altfel!!!D-na doctor Costache Alis va multumesc frumos pt tot si va imbratisezcu drag, a dv. pacienta Todiras Anca!
Livia Emilia MesarosLivia Emilia Mesaros
09:27 18 Jun 22
Personal și servicii de nota 10!!! Am rămas foarte, foarte mulțumită de felul în care au decurs lucrurile și pot să spun că am scăpat de "eterna" teamă de dentist. Mulțumiri domnului doctor V. ISTOAN! Recomand cu încredere!!!
raluca precupeanuraluca precupeanu
09:32 14 Jun 22
Am o relație foarte strânsă cu clinica din Cluj. De fiecare dată vin cu mare drag și încredere. Personalul este extrem de drăguț iar eu ma simt foarte confortabil. Recomand cu cel mai mare drag ! ❤️
Alina CheraAlina Chera
09:02 07 Jun 22
Am fost la clinica din Cluj-Napoca. Serviciile au fost de cea mai buna calitate. Am fost primita cu caldura, mi-au fost ascultate toate nevoile si mi s-a acordat atentia si ingrijirea necesare. Recomand din tot sufletul!
Andrei CaisimAndrei Caisim
08:36 26 May 22
Am fost la acest centru pentru a-mi pune un aparat dentar, și pot spune că nu am ce probleme să găsesc.Ești tratat cu respect, îți sunt explicate toate procedurile, îți sunt răspunse toate întrebările, ești sunat înainte de programare pentru confirmare, plus că dacă ai avut parte de vreo procedura chirurgicala, te vor suna pentru a te întreba modul în care decurge recuperarea.Cabinetele de lucru sunt curate, oamenii deschiși și respectuoși.. nu am ce sa cer mai mult de la un astfel de comportament față de clienții lor.Recomand 💯
Cornelia MamaZumbaCornelia MamaZumba
10:37 17 May 22
Buna, sunt o bunicuta pensionară cu dorinta de a zâmbi multi ani înainte. Am o mare bucurie de a descoperi Centrul de Implantologie din Cluj Napoca ,unde am început o mare lucrare de implanturi. Lucrarea a fost facută cu mare succes de dl doctor Istoan Vlad Daca, căruia îi multumesc foarte mult. La fel și personalul de la clinica este minunat. Astept vindecarea implanturilor și următoarele etape .
Dana OproiDana Oproi
13:30 06 Apr 22
O echipă de nota 10 . Regretul meu este ca prea puține persoane pot beneficia de serviciile de calitate pe care le oferiți. Va multumesc din suflet .
Sorin BorzaSorin Borza
07:20 16 Mar 22
Am ales acest centru deoarece în urma consultării cu alte centre de implantologie, acesta sa calificat pentru cerințele de care aveam eu nevoie. Am întâlnit aici un colectiv amabil și bine pregătit începând de la intrarea în centru. Pe langa profesionalism am întâlnit aici și multă înțelegere în ceea ce privește solicitarea mea expresă pentru un anumit fel de lucrări. Mi s-au făcut aici câteva implanturi și sunt mulțumit de felul în care sa finalizat lucrarea.Recomand cu responsabilitateMulțumesc CIT !
js_loader

Centrul de Implantologie Transilvania – Deva

Gianina MihutGianina Mihut
10:24 22 Sep 22
Recomand cu incredere pe domnul doctor Eftimie Radu, pasesc fara frica si cu bucurie sa-mi tratez dintii
Cristina PahontiuCristina Pahontiu
15:17 09 Sep 22
Recomand cu încredere!Mulțumesc mult dr. Alexandru Brebenar! Profesionalism maxim, răbdare, empatie!Mulțumiri personalului din clinica pt amabilitate și preocuparea fata de pacienți!
JOHN McCLANEJOHN McCLANE
15:29 11 Aug 22
Personal amabil si profesionist si o atmosfera primitoare "Cel mai bun cabinet de stomatologie din deva" PS Multumesc dl doctor Crisan Andrei pentru rabdare si mana usoara👍😁🦷
Estera EsteraEstera Estera
20:25 07 Aug 22
Buna...sunt foarte multumita de serviciile oferite si cu siguranta o sa revin pt a-mi finaliza tot ce am nevoie sunteți o echipă foarte puternică ..Multumesc pentru tot!!DEVA..
Zinca RazvanZinca Razvan
09:11 12 Jul 22
Recomand cu cea mai mare încredere Centrul din Deva! Am început pe partea de implantologie cu Dl.Dr.Crișan Andrei,pe urmă am finalizat lucrarea protetică cu Dl.Dr Costache Daniel,extrem de încântat de intreg procesul parcurs in această clinică! 💯 la 💯 👍
Remi AndreiRemi Andrei
13:34 05 Jul 22
Mi-a făcut mare plăcere să vizitez această clinica, unde angajații sunt foarte amabili și astmosfera este una plăcută și primitoare!
Benta LucianBenta Lucian
10:53 01 Jul 22
Foarte multumit. Echipa profesionista. Recomand cu incredere.Revin cu o recenzie de data aceasta pentru sediul nou. Atmosfera placuta, personalul la fel de amabil si profesionist. Locatia este mai mare, aer conditionat, curatenie, recomand cu incredere!
Tiberiu ZsokTiberiu Zsok
13:20 21 Jun 22
Deocamdată 4 steluța revin cu a 5-a la finalul lucrării! În prezent sunt mulțumit!
Elena StanescuElena Stanescu
08:48 21 Jun 22
Recomand cu drag centrul din Deva!Personal prietenos, ma simt bine de fiecare data când trec pragul clinicii!
George TatGeorge Tat
13:22 15 Jun 22
Un personal profesionist din toate punctele de vedere domnul doctor Crisan Andrei si restul personalului!Recomand cu incredere intreg Centrul de implantologie Transilvania!
Loredana HanesLoredana Hanes
13:30 07 Jun 22
O experiență plăcută. Recomand cu încredere Clinica Deva.Personalul foarte amabil.
Mihaela BalabanMihaela Balaban
10:56 07 Jun 22
Sunt foarte mulțumită de amabilitatea și profesionalismul medicilor și al întregului colectiv. Aparatura modernă și recomand cu incredere in special clinica din Deva pentru orice problemă de nerezolvat!
Adriana ProdeaAdriana Prodea
12:46 03 Jun 22
Sunt multumita de acest centru .Il recomand tuturor care au probleme stomatologice.Medicii profesionisti ,promti ,la timp ,recomand cu tot dragul Clinica de impantologie Deva .Succes medicilor.
Mercedes Laura DavidMercedes Laura David
21:08 25 Mar 22
Va multumesc din suflet ! Cea mai frumoasa experienta din viata mea.Clinica Transilvania Deva pentru mine inseamna o echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvintului.O echipa de oameni frumosi, mereu cu un zimbet cald si o vorba buna .
enache alexandruenache alexandru
10:41 08 Feb 22
O clinică, o echipă pe care o recomand cu drag și încredere oricând. Am fost impresionat profund plăcut de modul cum s-au rezolvat problemele în timpul intervenției. Nu am cuvinte. Profesionalism poate fi prea puțin spus, am simțit pe'' pielea" mea câtă dăruire și cât suflet sa pus în tot ceea ce sa făcut in cadrul intervenției și nu numai.Mi de mulțumiri și tot nu ar fi suficient!
js_loader

Programează-te pentru un consult de specialitate!
  De ce să te programezi la noi

  • Grija pentru pacient se numără printre principalele noastre valori
  • Suntem responsabili și oferim transparență totală
  • Oferim devotament și profesionalism
  • Punem la dispoziția pacienților tehnologie și proceduri inovatoare, minim invazive
  • Avem medici specialiști cu experiență în fiecare serviciu oferit
  • Pacientul nostru este partenerul nostru.

  Investim în specializarea echipei și în tehnologie modernă, pentru ca tu să scapi de problemele dentare repede și fără durere. Încrederea și rezultatele excelente sunt cartea noastră de vizită.”

  × Cum vă putem ajuta?