O echipă de specialiști!

Pasiune, cunoștințe vaste și dedicare pentru stomatologie – acestea sunt cele trei elemente care fac din echipa noastră una specială. Suntem aici pentru a te ajuta să depășești teama de stomatolog și a-ți rezolva problemele dentare, oricât de complexe ar fi ele. Întotdeauna ne-au plăcut provocările.

doctor Vlad Iștoan

Dr. Vlad Iștoan

Medic Specialist Chirurgie Orală Și Maxilo-Facială

„Chirurgia este un cumul de pasiune, grijă, respect, dedicare și experienta”.
Dr. Vlad Iștoan a absolvit facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în 2010, iar în 2015 a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul aceleiași universități. Tot din anul 2015, este medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială. Pe parcursul carierei sale, dr. Iștoan și-a dedicat timpul atât pacienților, cât și perfecționării profesionale, prin participarea la numeroase congrese și cursuri, atât în țară, cât și în străinătate, beneficiind de o pregătire complexă în diferite centre medicale din lume.
Vă invităm să îl cunoașteți în oricare din centrele noastre!
doctor Urcan Diana

Dr. Diana Urcan

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
doctor Andrei Crisan

Dr. Andrei Crișan

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
doctor Alis Costache

Dr. Alis Costache

Medic Specialist Ortodonție Și Ortopedie Dento-Facială

„Am crescut cu pasiunea pentru ortodonție, motiv pentru care îmi dedic toată atenția și pregătirea medicală continuă fiecărui pacient în parte”.
Dr. Alis Costache a absolvit Facultatea de Medicină Dentară ”Carol Davila” din București, iar din 2019 este medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială. Pentru ca rezultatele tratamentului să fie perfecte iar soluțiile de tratament de actualitate, dr. Alis Costache participă constant la cursuri de specializare naționale și internaționale.
Vă așteptăm în centrele noastre pentru a cunoaște echipa de medici!
doctor Daniel Costache

Dr. Daniel Costache

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

„Chirurgia orală înseamnă dedicare față de pacient, experiență acumulată și pregătire continuă”.
Dr. Daniel Costache a absolvit Facultatea de Medicină Dentară în cadrul Universității ”Carol Davila” din București în anul 2016, iar din 2019 este medic specialist chirurgie dento-alveolară. Pacienții sunt mereu pe primul loc, motiv pentru care pregătirea noastră medicală este constantă, iar tratamentele aliniate la cele mai înalte standarde.
Vă așteptăm la centrele noastre pentru a cunoaște echipa de medici!

Dr. Adriana Guja

Medic Specialist Stomatologie Generală

„Exigențele mele legate de fiecare tratament depășesc așteptările pacienților”.
Dr. Guja Adriana a absolvit Universitatea de Medicină Dentară „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în 1999, iar din 2002 este medic specialist stomatologie generală.
Practica sa este axată pe stomatologie restaurativă, protetică și estetică dentară. Din dorința de perfecționare continuă, dr. Adriana Guja participă la cursuri și training-uri pentru tratamente noi și revoluționare, pentru ca pacienții să poată beneficia de cele mai noi metode de tratament tot timpul.
Vă invităm să aflați mai multe despre dr. Guja, la clinicile Centrului de Implantologie Transilvania
doctor Adriana Sallum

Dr. Andriana Sallum

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Andriana Sallum este medic specialist în Ortodonție și ortopedie Dento-facială în cadrul clinicii Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, promoția 2013, Andriana a devenit medic specialist în ortodontie si ortopedie dento-facială, promotia 2016.
A participat la o serie de cursuri în țară dar și în străinătate, printre care: Incognito Appliance System/Certification Course, Dr. Esfandiar Modjahedpour, 7-8 Noiembrie 2015, Bucuresti, Orthodontic Theoretical and Practical Course, Tweed Philosophy and Biomechanics, Dr. Giovanni Biondi, Februarie-Martie 2016, Roma, Italia; The Tweed Course – Differential Diagnosis Directional Forse Systems Edgewise Mechanotherapy, 5-15 Iunie 2016 si 3-13 Iunie 2018 Tucson, Arizona; Two-Year Clinical Course based on the Tweed Philosophy and Biomechanics, Dr. Giovanni Biondi, at the Department of Orthodontics, School of Dentistry, University of Belgrade, Serbia 2017-2019

Dr. Pálffy Balázs-Ákos

Medic Specialist Protetică Dentară

„Zâmbetul pacienților mei mă motivează să ofer tratamente la cele mai înalte standarde”.
Dr. Pálffy Balázs-Ákos a absolvit Facultatea de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mures în anul 2014, iar în 2018 obține titlul de medic specialist în protetică dentară. Activitatea sa se desfășoară în special în efectuarea lucrărilor protetice și a restaurărilor directe. Participă anual la cursuri și congrese, pentru a le oferi pacienților cel mai bun tratament.
Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa noastră.

Dr. Adriana Morar

Medic Specialist Endodonție

“Când Zâmbești, sunt șanse ca oamenii sa își aduca aminte de zâmbetul tau. Fiecare dinte al tău merita a doua șansa.”
Dr. Adriana Morar a absolvit facultatea de Medicină Dentară ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2017, iar din Martie 2021 este medic specialist in endodonție.
Fiecare pacient este unic si fiecare dinte prezintă o anatomie endodontic diferită, care poate fi simpla sau complicata. Pentru a rezolva cu succes fiecare caz, utilizeaza microscopul , sisteme de magnificatie si sisteme de preparare și obturare speciale, pentru precizie maxima.
Urmeaza cursuri de specialitate, atat in tara cat si in strainatate, mereu la current cu cele mai noi tehnici pentru a oferi o șansa fiecărui dinte.

Programează-te pentru un consult de specialitate!

Abonare Newsletter

Fii la curent cu noutățile în implantologie dentară!