Skip to main content

O echipă de medici profesioniști!

Pasiune, cunoștințe vaste și dedicare pentru stomatologie – acestea sunt cele trei elemente care fac din echipa noastră de medici una specială. Suntem aici pentru a te ajuta să îți depășești teama de stomatolog și a-ți rezolva problemele dentare, oricât de complexe ar fi ele. Întotdeauna ne-au plăcut provocările. Te invităm să faci cunoștință cu echipa noastră de medici specialiști!

Dr. Vlad Iștoan (Fondator)

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Diana Iștoan (Fondator)

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. George Patriche

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Răzvan Fene

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Codrin Strugariu

Medic specialist chirurgie orală

Dr. Adrian Constantinov

Medic specialist estetică și protetică dentară

Dr. Radu Eftimie

Medic Stomatolog

Stomatologia și estetica dentară aduc zâmbetul pe buze și schimbă vieți. Dr. Radu Eftimie, medic stomatolog a decis să urmeze aceasta carieră de mic copil.

Radu s-a perfecționat în estetică dentară încă din facultate, iar după ce a absolvit, în 2019, s-a specializat în Protetică și Estetică Dentară. L-a motivat de la bun început felul în care un zâmbet nou îți poate schimba complet viața și faptul că, tratamentele stomatologice și protetice nu au doar rol estetic ci un rol important în sănătatea întregului organism. Experiența din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj și cursurile de specializare continuă, îl ajută să soluționeze cazurile complexe.

Împreună cu echipa Centrului de Implantologie Transilvania , Radu Eftimie este alături de pacienți pas cu pas, în drumul lor spre sănătatea orală.

Dr. Diana Ciubotariu

Medic stomatolog

”Locul în care te simți cel mai plin de sens este locul unde ai cel mai mult de dăruit”. Pentru Diana, stomatologia este modul prin care poate dărui pacienților cele mai bune tratamente, fiind ghidată continuu de perfecționism, pasiune și dorința de a ajuta oamenii să ajungă la sănătate orală excepțională.

Diana a finalizat studiile Facultății de Medicină Dentară din Cluj-Napoca, urmând ca ulterior să înceapă specializarea în Endodonție. Încă din anii timpurii de facultate a avut acest vis de a practica endodonția, dar ceea ce a condus-o în alegerea acestei specializări a fost faptul că a înțeles extrem de precis că durerile și afecțiunile de la nivelul dinților sunt probleme foarte frecvente care au un impact important asupra calității vieții pacientului. O motivează bucuria pacienților atunci când reușește să le aline din suferință la finalul tratamentului și consideră că tratamentele de canal sunt o soluție extrem de prețioasă și poate chiar ultima în salvarea dintelui natural al pacientului.

A acumulat experiență clinică în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unde a reușit să învețe cum să abordeze fiecare caz în parte și care sunt doleanțele fiecărui pacient. Atitudinea plină de empatie față de oameni și simțul umorului sunt elemente cheie ce o ajută în relaționarea cu aceștia.

Ambiția și perseverența o fac să își dorească să se dezvolte continuu și să fie mereu mai bună astfel încât să poată rezolva chiar și cele mai complexe cazuri cu care pacienții se prezintă în clinică. Prin cursurile de perfecționare a dobândit cunoștințe și aptitudini ce o ajută să ofere tratamente la cele mai înalte standarde.

Alături de întreaga echipă CIT, Diana este alături de pacienți pas cu pas în drumul lor spre sănătatea orală.

Dr. Bianca Popa

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

ASISTENTE

Andreea Petruse

Asistentă

Ioana Rusu

Asistentă

Diana Șoaită

Asistentă

Daiana Petruț

Asistentă

Carmen Tomovici

Asistentă

Cristina Covaci

Asistentă

Raluca Plutariu

Asistentă

Brigitta Balla

Asistentă

Medici cu experiență
  Stomatologie generală –
  Întrebări și răspunsuri

  Indiferent de complexitatea provocărilor dentare, Centrul de Implantologie Transilvania, cu ai săi medici bine pregătiți, te ajută să le depășești cu bine. Ne găsești în Cluj și Deva! 

  Reușitele noastre se datorează unei echipe de medici stomatologi care nu doar că dețin o vastă experiență, dar sunt medici aflați într-un continuu proces de perfecționare, medici care realizează cu succes tehnici și proceduri dentare inovatoare

  Despre noi

  Abonare Newsletter

  Fii la curent cu noutățile în implantologie dentară!

  Programează-te pentru un consult de specialitate!

  × Cum vă putem ajuta?