Skip to main content

O echipă de medici profesioniști!

Pasiune, cunoștințe vaste și dedicare pentru stomatologie – acestea sunt cele trei elemente care fac din echipa noastră de medici una specială. Suntem aici pentru a te ajuta să îți depășești teama de stomatolog și a-ți rezolva problemele dentare, oricât de complexe ar fi ele. Întotdeauna ne-au plăcut provocările. Te invităm să faci cunoștință cu echipa noastră de medici specialiști!

Dr. Vlad Iștoan

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Diana Iștoan

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. George Patriche

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Răzvan Fene

Medic stomatolog

Dr. Codrin Strugariu

Medic stomatolog

Dr. Adrian Constantinov

Medic specialist stomatologie generală și estetică dentară

Zâmbetul în sine ne face să ne simțim fericiți, iar pentru Adrian, stomatologia și estetica dentară înseamnă un zâmbet și o sănătate orală completă.
Calea spre medicină dentară a ales-o încă de când era copil, fiind ghidat și îndurmat constant de familie. El s-a specializat în stomatologie generală și estetică dentară în cadrul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu" din Chișinău, timp în care care a participat la o mulțime de cursuri teoretice și practice în diferite țări. Imediat după studii, interesul pentru estetică l-a ambiționat să plece în Marea Britanie, unde s-a perfecționat ca tehician dentar timp de 2 ani de zile.
Înțelegerea nevoilor și dorințelor pacientului este esențială în medicină iar atenția la detalii este cheia rezultatelor excepționale, așadar, pentru Adrian această meserie înseamnă pasiune, dedicare și comunicare constantă cu pacientul.
Alături de întreaga echipă CIT, Adrian este alături de pacienți pas cu pas în drumul lor spre sănătate orală excepțională.

Dr. Radu Eftimie

Medic Stomatolog

Stomatologia și estetica dentară aduc zâmbetul pe buze și schimbă vieți. Dr. Radu Eftimie, medic stomatolog a decis să urmeze aceasta carieră de mic copil.

Radu s-a perfecționat în estetică dentară încă din facultate, iar după ce a absolvit, în 2019, s-a specializat în Protetică și Estetică Dentară. L-a motivat de la bun început felul în care un zâmbet nou îți poate schimba complet viața și faptul că, tratamentele stomatologice și protetice nu au doar rol estetic ci un rol important în sănătatea întregului organism. Experiența din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj și cursurile de specializare continuă, îl ajută să soluționeze cazurile complexe.

Împreună cu echipa Centrului de Implantologie Transilvania , Radu Eftimie este alături de pacienți pas cu pas, în drumul lor spre sănătatea orală.

Dr. Diana Ciubotariu

Medic stomatolog

”Locul în care te simți cel mai plin de sens este locul unde ai cel mai mult de dăruit”. Pentru Diana, stomatologia este modul prin care poate dărui pacienților cele mai bune tratamente, fiind ghidată continuu de perfecționism, pasiune și dorința de a ajuta oamenii să ajungă la sănătate orală excepțională.

Diana a finalizat studiile Facultății de Medicină Dentară din Cluj-Napoca, urmând ca ulterior să înceapă specializarea în Endodonție. Încă din anii timpurii de facultate a avut acest vis de a practica endodonția, dar ceea ce a condus-o în alegerea acestei specializări a fost faptul că a înțeles extrem de precis că durerile și afecțiunile de la nivelul dinților sunt probleme foarte frecvente care au un impact important asupra calității vieții pacientului. O motivează bucuria pacienților atunci când reușește să le aline din suferință la finalul tratamentului și consideră că tratamentele de canal sunt o soluție extrem de prețioasă și poate chiar ultima în salvarea dintelui natural al pacientului.

A acumulat experiență clinică în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unde a reușit să învețe cum să abordeze fiecare caz în parte și care sunt doleanțele fiecărui pacient. Atitudinea plină de empatie față de oameni și simțul umorului sunt elemente cheie ce o ajută în relaționarea cu aceștia.

Ambiția și perseverența o fac să își dorească să se dezvolte continuu și să fie mereu mai bună astfel încât să poată rezolva chiar și cele mai complexe cazuri cu care pacienții se prezintă în clinică. Prin cursurile de perfecționare a dobândit cunoștințe și aptitudini ce o ajută să ofere tratamente la cele mai înalte standarde.

Alături de întreaga echipă CIT, Diana este alături de pacienți pas cu pas în drumul lor spre sănătatea orală.

Dr. Diana Sigartău

Medic Stomatolog Pedodont

Medicina dentară înseamnă pasiune și dedicare, iar Diana a înțeles asta încă de la primul contact cu Facultatea De Stomatologie. Și-a dedicat timpul studiului și perfecționării atât pe parcursul anilor de facultate cât și imediat după, absolvire în 2018, când a ales să se specializeze în stomatologie pediatrică, apoi a continuat o specializare în ortodonție și ortopedie dento-facială.
O motivează zâmbetele și bucuria pacienților la final de tratament. Din primul moment al carierei a simțit că se înțelege perfect cu copiii, astfel că a ales să se specializeze și în tratarea micuților pacienți. Fiecare întâlnire cu un copil este o experiență frumoasă, plină de energie pozitivă.
Aceasta pasiune este susținută de numeroase cursuri și specializări care au ajutat-o să dezvolte un fel aparte de a interacționa cu cei foarte tineri, prin care, îi ajuta să depășească emoțiile unei vizite la stomatolog. O motivează dezvoltarea armonioasă a copiilor pe care îi tratează și să le transmită grija față de sănătatea orală încă de la primii dințișori.
A acumulat experiență clinică în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgentă, Timișoara și în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Cluj-Napoca, precum și în clinici private de stomatologie pediatrică. Acum, alături de echipa Centrului de Implantologie Transilvania, Diana Sigartau aduce pacienților, zi de zi, zâmbetul pe buze!

ASISTENTE

Andreea Petruse

Asistentă

Ioana Rusu

Asistentă

Diana Șoaită

Asistentă

Daiana Petruț

Asistentă

Carmen Tomovici

Asistentă

Cristina Covaci

Asistentă

Raluca Plutariu

Asistentă

Brigitta Balla

Asistentă

Medici cu experiență
  Stomatologie generală –
  Întrebări și răspunsuri

  Indiferent de complexitatea provocărilor dentare, Centrul de Implantologie Transilvania, cu ai săi medici bine pregătiți, te ajută să le depășești cu bine. Ne găsești în Cluj și Deva! 

  Reușitele noastre se datorează unei echipe de medici stomatologi care nu doar că dețin o vastă experiență, dar sunt medici aflați într-un continuu proces de perfecționare, medici care realizează cu succes tehnici și proceduri dentare inovatoare

  Despre noi

  Abonare Newsletter

  Fii la curent cu noutățile în implantologie dentară!

  Programează-te pentru un consult de specialitate!