O echipă de medici profesioniști!

Pasiune, cunoștințe vaste și dedicare pentru stomatologie – acestea sunt cele trei elemente care fac din echipa noastră de medici una specială. Suntem aici pentru a te ajuta să îți depășești teama de stomatolog și a-ți rezolva problemele dentare, oricât de complexe ar fi ele. Întotdeauna ne-au plăcut provocările. Te invităm să faci cunoștință cu echipa noastră de medici specialiști!

Dr. Vlad Iștoan

Medic Specialist Chirurgie Orală Și Maxilo-Facială

După 10 ani de spital, clinică, catedră, Vlad a realizat că vrea și poate să facă mai mult pentru sănătatea, calitatea vieții și bunăstarea pacienților lui. Așa a început povestea doctorului antreprenor, Vlad Istoan, medic specialist chirurgie maxilo-faciala si fondator al Rețelei de Medicina Dentara - Centrul de Implantologie Transilvania.
Dorința lui de a ajuta oamenii cu probleme grave s-a manifestat devreme, din timpul Facultății de Stomatologie, așa că, după ce a devenit stomatolog, a făcut un rezidențiat de 5 ani de chirurgie maxilo-facială și o a doua facultate, cea de Medicină Generală, devenind chirurg.
Gărzile cu urgențe nenumărate, cazurile complexe de traumă, chirurgie plastică osoasă, cancerele, toate situațiile limită pe care le-a depășit l-au format ca om și ca medic. Bucuria pacienților de a reveni la o viată normală după aceste traume severe, l-au întărit, i-au oferit puterea și motivația să meargă mai departe, să fie tot mai bun.
S-a alăturat echipei de chirurgie plastică osoasă din Germania în spitalele Helios-Hospital-Pforzheimapoi și Medius Clinic Ostfildern-Ruit; apoi în spitalul Universitair Ziekenhuis Brussel din Bruxelles însă nu i s-a părut suficient. Dorința lui de dezvoltare nu-i dădea pace, astfel că a acceptat o nouă provocare: cariera universitară, ca doctorand și cadru didactic.
I-a plăcut entuziasmul tinerilor medici s-a bucurat să transmită cunoștințe și bune practici noilor generații dar mediul de spital și cel universitar au fost doar o etapă în drumul lui. Medicina așa cum o înțelege Vlad înseamnă pasiune, dedicare, responsabilitate, un jurământ pe care îl are mereu în minte.
Iar viziunea lui este să ofere pacienților sănătate reală și bucuria unei vieți normale, mai bune pe care și-a dat seama că o poate pune-n practică doar în clinicile ridicate și conduse de el.
A ales ca supra specializare implantologia, o ramură complexă si frumoasă a stomatologiei, care îi permite să schimbe radical în bine viețile oamenilor care-i bat la ușă. Experiența acumulată în peste 10 ani în implantologie îl ajută să trateze cazuri oricât complexe.
A pornit pe acest drum anevoios încă din perioada de rezidențiat. A spus “Da” tuturor colaborărilor care l-au ajutat să se transforme într-un profesionist desăvârșit: cabinete din Cluj, Zalău, Brașov, Deva, Petrila si chiar si cu o clinica din Londra unde a lucrat ca visiting doctor.
S-a pus mereu în locul pacientului, s-a gândit cum ar vrea să fie tratat, ce și-ar dori de la un cabinet stomatologic. Și-a imaginat rezultatul, apoi a făcut primul pas. Drumul spre Rețeaua de Clinici de medicină dentară Centrul de Implantologie Transilvania a început la Deva în 2017 cu un cabinet mic, chiar foarte mic, la parterul unui bloc pe o stradă lăturalnică: un unit dentar, doi medici , o asistentă și vise mari.
Pacienții au apreciat ce le-a oferit atât din punct de vedere medical, cât și al experienței lor în clinică. Astfel că dezvoltarea a venit natural, echipa s-a mărit și în 2018 a deschis o clinică nouă în Deva. Au urmat apoi o clinică în Cluj, una în Zalău și una în Baia Mare.
Visul lui Vlad a fost, este și va fi să ofere oamenilor sănătate reala, tratamente moderne în condiții sigure, cu aparatură performantă și o echipă de specialiști care știu exact ce fac. Practic, un concept nou de clinică de stomatologie în care, fiecare vizită se transformă într-o experiență excepțională.

Dr. Diana Urcan

Medic Specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Fiecare medic face un legământ, o promisiune “ca sănătatea pacienților sa fie pentru el o obligație sacră” , să-și “exercite profesia cu conștiință si demnitate”.
Din acel moment, întreaga lui viață este ghidată de aceste principii. Așa a început drumul profesional pentru Diana Urcan, medic specialist chirurgie orală și maxilo facială, director marketing CIT.
După 7 ani de spital în secția de chirurgie maxilo-facială, de catedră, doctorat, Diana a înțeles că pacienții ei merită mai mult și că poate să le ofere soluții mai bune pentru sănătatea lor. Astfel că în 2017 a pornit, împreună cu Vlad, propria afacere în domeniul stomatologic.
Povestea ei a început la Facultatea de Medicina dentară însă, odată ce a ajuns medic stomatolog, a decis că își dorește să devină chirurg. A ales specialitatea de chirurgie maxilo-facială, așa ca, a făcut și Facultatea de Medicină Generală și un rezidențiat de 5 ani.
Drumul a continuat cu ani petrecuți în spitale de oncologie și chirurgie maxilo-facială cu specific preponderent oncologic, gărzi și timp petrecut cu studenții, la facultate. Spitalul a devenit rapid a doua casă iar colegii și pacienții o mare familie.
A dobândit experiență, a învățat din dramele oamenilor cu cancere în sfera oro-maxilo-facială, și-a schimbat perspectiva asupra vieții. Cazurile grave toate având la baza afecțiunile dentare netratate la timp au fost baza deciziei de a începe munca în cabinetul de stomatologie, cu peste 10 ani în urmă.
Pentru că evoluția în medicină se petrece mai lent fără cercetare, a decis sa urmeze cariera universitară, a început un doctorat in domeniul cancerelor în sfera oro-maxilo-facială, a devenit cadru didactic asociat. Ideea de a susține tinerii să ajungă medici a fost o parte frumoasă a carierei de doctor dar, a considerat ca sănătatea pacienților din spital, stagiile cu studenții și implicarea în clinica proprie înseamnă eforturi în prea multe direcții.
Prin urmare a decis să se concentreze acolo unde putea să aducă valoare maximă pacienților, respectiv în afacerea ei. Primul cabinet a fost unul mic și simplu dar a pus experiență pacienților pe primul loc. Ei s-au simțit tratați altfel, mai bine, și au revenit, ba chiar și-au adus prietenii, rudele, vecinii.
A urmat o clinică mai mare în Deva în 2018 după care clinicile din Cluj, Zalău, și Baia Mare. Diana iubește oamenii, ea a înțeles că fiecare vine la stomatolog cu un bagaj de emoții pe care echipa medicală și cea de suport trebuie să-l gestioneze cu grijă, empatie și atenție. Iar ca planul de tratament să se finalizeze cu zâmbetul de vis sau cu întoarcerea la o calitate superioară a vieții este nevoie, în plus, de profesionalism, comunicarea transparentă și tehnologie performantă.
Acum, împreună cu toată echipa CIT din Cluj, Baia Mare, Deva și Zalău, Diana se asigură că oferă fiecărui pacient o experiență excepțională în drumul lui spre sănătate reală și spre o viață normală.

Dr. Daniel Costache

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară, specializat în protetică și estetică dentară

Medicina începe cu pasiunea de a ajuta oamenii din jurul tău, cu dorința de a face bine și continuă performanță și rezultate care schimbă viețile oamenilor. Daniel a pășit pe acest drum în cadrul Facultății de Medicină Dentară “Carol Davila” din București, perioada în care și-a descoperit pasiunea pentru chirurgie și a ales să se specializeze în chirurgie dento-alveolară.
Urgențele și cazurile complexe, bucuria de a oferi o viață normală și sănătate orală reală pacienților cu afecțiuni generale complexe, l-au motivat să nu se oprească aici, ci să se perfecționeze continuu.
A urmat cursuri de implantologie orală și de protetică și estetică dentară, îmbinând pasiunea pentru chirurgie cu cea pentru estetică dentară. În cei 3 ani de specializare in cadrul secției de chirurgie maxilo-facială a Spitalului Județean de Urgență Cluj, Daniel a acumulat experiență clinică dar și abilitați de a comunica ori de a empatiza cu pacienții aflați în situații foarte dificile.
Pentru că suferința nu ține cont de vârstă, Daniel a înțeles că fiecare pacient în parte are nevoi particulare, așa că, îi face deosebită plăcere să comunice cu adolescenți, adulți dar si seniori!
Bucuria fiecărui zâmbet nou, înseamnă pentru Daniel, o viață schimbată și o misiune îndeplinită: aceea de a ajuta oamenii, de a schimba în bine viața pacienților! Împreună cu echipa CIT, aduce zâmbetul pe buzele pacienților.

Dr. Alis Costache

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Ca medic, în fiecare zi trebuie să îți pui în slujba sănătății tot ce ai mai bun: pasiunea ta, pregătirea ta, dorința de a face bine iar la finalul zilei vrei ca pacienții să plece de la tine mulțumiți că le-ai schimbat viața în bine!
Alis a ales să facă asta cu mulți ani în urma când a decis să devina medic stomatolog. După absolvirea facultății de Medicină Dentară “Carol Davila “din București, s-a specializat în ortodonție și ortopedie dento-facială o specialitate frumoasă, complexă și care îi oferă posibilitatea să își împlinească visul; acela de a oferi o viață mai bună oamenilor.
A fi ortodont înseamnă pentru Alis mai mult decât o meserie, o specialitate, înseamnă bucuria de a vedea tinerii care zâmbesc fără rezerve la final de tratament, care spun că viață lor s-a schimbat, adulți care decid să depășească orice complexe și aleg să aibă un zâmbet perfect indiferent de vârstă.
O motivează poveștile de viață ale fiecărui pacient și faptul că îi ajuta să își depășească orice complex, , să își regăsească confortul psihologic, dincolo de aspectul estetic, să se bucure de o sănătate orală reală.
Cea mai mare realizare este atunci când vede micuții pacienți care își poartă cu mândrie aparatele ortodontice la scoală fără rezerve, adolescenții care își afișează zâmbetul cu fiecare ocazie, fără complexe și adulții care decid începerea unui tratament ortodontic la orice vârstă!
Tehnicile de tratament sunt într-o continuă dezvoltare, și pentru că oamenii să primească mereu soluția potrivită, personalizată modernă și eficientă, Alis se perfecționează constat, dedicând timp pregătirii fiecărui caz și participării la congrese și cursuri internaționale. În cei peste 5 ani de experiență clinica din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj și din cabinetul stomatologic, Alis a tratat o mulțime de pacienți cu afecțiuni complexe și a învățat că fiecare are nevoie, dincolo de un tratament perfect, de înțelegere, răbdare, de explicații și răspunsuri oneste, transparență și empatie, pentru că întotdeauna decizia de a începe un tratament ortodontic este greu de luat.
Alături de întreaga echipa CIT, Alis aduce zâmbetul pe buze și redă încrederea celor care trec pragul clinicii!

Dr. Andrei Crișan

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

În medicină ai obligația morală să dai tot cei ai mai bun pentru a oferi o viață normală, cât mai bună pacienților tăi. Andrei, a simțit asta încă din primul moment în care a început Facultatea de Medicină Dentară “Carol Davila “ București. Pasionat de chirurgie dar și de estetică, a ales să se specializeze în chirurgie dento-alveolară.
Experiența din cadrul secției de chirurgie maxilo-facială a spitalului Județean de Urgență Cluj Napoca l-a ajutat să înțeleagă suferința prin care trec pacienții cu afecțiuni în sfera oro-maxilo-facială, să înțeleagă nevoile lor și să se perfecționeze mereu pentru a le oferi o viață mai bună. Fiecare gardă în care a ajutat pacienții, fiecare durere alinată, fiecare operație finalizată cu un zâmbet nou, a însemnat pentru Andrei un vis împlinit.
Pacienții cu traumatisme grave care și-au reluat viața după tratament sau cu afecțiuni generale complexe care s-au bucurat de o viață nouă, pacienții care zâmbesc cu încredere după intervențiile de chirurgie plastică osoasă, l-au motivat să meargă mai departe, să se specializeze și în implantologie orală și să ofere și în cabinetul stomatologic, tratamente care schimbă vieți.
Timpul în care nu este în clinica și-l dedică perfecționării, învățând noi tehnici la cursuri internaționale în Berlin, Nuremberg, Milano, dar și în țară. Acordă o importanță deosebită comunicării cu pacienții, înțelegerii nevoilor și dorințelor fiecăruia în parte și este alături de fiecare pacient pe parcursul drumului sau spre sănătatea orală
Alături de echipa Centrului de Implantologie Transilvania, Andrei redă pacienților bucuria unei vieți normale!

Dr. Pálffy Balázs-Ákos

Medic Specialist Protetică Și Estetică Dentară

Când vine vorba de estetica dentară, “bine” nu este suficient, totul trebuie sa decurgă perfect. Zâmbetele schimbă vieți iar misiunea pe care Balazs și-a asumat-o de la bun început este aceea de a reda pacienților dantura la care visează.
Pasionat de estetică, Balazs a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din Târgu Mureș, a studiat și în cadrul Universității de Medicină Semmelweis din Budapesta, după care a devenit medic specialist în protetică și estetică dentară.
Anii petrecuți în Spitalul Clinic Județean de Urgenta Târgu Mureș au însemnat cazuri complexe, perfecționare continuă, acumularea unei vaste experiențe. Fiecare pacient este unic, zâmbetul lui este important, și Balazs acordă o importanță deosebită fiecărui detaliu, cu extrem de multa răbdare. În protetică, fiecare milimetru contează, și asta face pentru el diferența dintre “bine “și “perfect”.
Își alocă mult timp perfecționării, pregătirii fiecărui caz în parte participând la numeroase cursuri internaționale, iar în anul 2020 a obținut o competență în implantologie. Înțelegerea nevoilor și dorințelor pacientului este esențială în medicină iar o bună comunicare este cheia rezultatelor excepționale, așa că, Balazs pune bazele unei relații deschise medic-pacient încă de la prima întâlnire. Pentru Balazs, medicina este mai mult decât o meserie, este o pasiune și asta îl motivează zi de zi, să aducă un zâmbet și mai frumos pe buze celor care trec pragul clinicilor Centrul de Implantologie Transilvania!

Dr. Alex Brebenar

Medic Stomatolog

Dr. Răzvan Fene

Medic Stomatolog

Sănătatea reală a pacienților este misiunea fiecărui medic, iar asta înseamnă educație medicală și perfecționare continuă. Dr. Răzvan Fene a absolvit Medicina Dentară, dar în momentul în care a întâlnit partea chirurgicală a profesiei, a decis că va urma o carieră de chirurg, așa că, după ce a devenit medic stomatolog a început imediat o a doua facultate, cea de Medicină Generală cu specializarea Chirurgie Maxilo-facială.
Experiența sa clinică din Spitalului Județean de Urgență în secția de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială înseamnă chirurgie plastică osoasă, traumatisme, infecții grave în sfera oro-maxilo-facială, urgențe chirurgicale dar și chirurgie oncologică și este motivat în fiecare zi de bucuria pacienților care revin la o viață normală la final de tratament. De asemenea, în gărzi tratează pacienți aflați în situații dificile: traumatisme majore, hemoragii și plăgi și știe din primul moment cât de important este în chirurgie să acționezi la timp și corect.
Sporturile de performanță pe care Răzvan le-a practicat l-au învățat ce înseamnă munca în echipă inclusiv în medicină. Doar în echipă și cu o colaborare interdisciplinară strânsă, poți ajunge la rezultate remarcabile. Perseverența, dorința sa de a deveni mai bun și cursurile de specializare îl ajută sa înțeleagă problemele fiecărui pacient și să ofere tratamente complexe de chirurgie orală conform protocoalelor specifice, chiar și când e vorba despre afecțiuni generale.
Împreună cu echipa Centrului de Implantologie Transilvania, dr. Răzvan Fene redă bucuria și încrederea de a zâmbi din nou, bucuria unei vieți normale tuturor pacienților.

Dr. Oana Hosu

Medic Stomatolog

Alegând să devii medic, entuziasmul, pasiunea și dorința de ajuta oamenii se îmbină cu responsabilitatea și perfecționarea continuă. Oana a ales să devină medic stomatolog, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară Iuliu Hațieganu din Cluj Napoca, însă nu s-a oprit aici. Pentru a putea oferi mai mult pacienților, și-a dorit să devină chirurg, așa că s-a specializat în chirurgie dento-alveolara, în cadrul spitalului Clinic Județean Cluj.

A înțeles că pacienții pe care îi tratează în gărzi și în urgențe, cei cu afecțiuni generale grave dar și cu probleme dentare complicate, au nevoie de tratamente complexe dar și de empatie, de susținere și de o bună comunicare. În anii petrecuți în secția de chirurgie maxilo-facială, Oana și-a dezvoltat empatia în relația cu pacienții ei, a încercat să aducă în lumina nevoile personale ale fiecăruia și a făcut tot posibilul să înțeleagă temerile cu care ei se confruntă. Aceasta experiență acumulată, se reflectă în relația sa deschisă cu cei care intră-n cabinetul ei stomatologic, bazată pe încredere . Un tratament corect înseamnă pentru ea în primul rând binele pacientului, satisfacerea dorințelor și așteptărilor lui.

Oana alocă timp educației medicale constante și consideră că în fiecare zi trebuie să fie mai bună, fiind un medic orientat către excelență, către profesionalism. Zi de zi, alături de echipa Centrului de Implantologie Transilvania, Oana își canalizează țoață motivația și energia pentru a oferi pacienților o viață mai bună!

Dr. Radu Eftimie

Medic Stomatolog

Stomatologia și estetica dentară aduc zâmbetul pe buze și schimbă vieți. Dr. Radu Eftimie, medic stomatolog a decis să urmeze aceasta carieră de mic copil.

Radu s-a perfecționat în estetică dentară încă din facultate, iar după ce a absolvit, în 2019, s-a specializat în Protetică și Estetică Dentară. L-a motivat de la bun început felul în care un zâmbet nou îți poate schimba complet viața și faptul că, tratamentele stomatologice și protetice nu au doar rol estetic ci un rol important în sănătatea întregului organism. Experiența din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj și cursurile de specializare continuă, îl ajută să soluționeze cazurile complexe.

Împreună cu echipa Centrului de Implantologie Transilvania , Radu Eftimie este alături de pacienți pas cu pas, în drumul lor spre sănătatea orală.

Dr. Diana Sigartău

Medic Stomatolog Pedodont

Medicina dentară înseamnă pasiune și dedicare, iar Diana a înțeles asta încă de la primul contact cu Facultatea De Stomatologie. Și-a dedicat timpul studiului și perfecționării atât pe parcursul anilor de facultate cât și imediat după, absolvire în 2018, când a ales să se specializeze în stomatologie pediatrică, apoi a continuat o specializare în ortodonție și ortopedie dento-facială.
O motivează zâmbetele și bucuria pacienților la final de tratament. Din primul moment al carierei a simțit că se înțelege perfect cu copiii, astfel că a ales să se specializeze și în tratarea micuților pacienți. Fiecare întâlnire cu un copil este o experiență frumoasă, plină de energie pozitivă.
Aceasta pasiune este susținută de numeroase cursuri și specializări care au ajutat-o să dezvolte un fel aparte de a interacționa cu cei foarte tineri, prin care, îi ajuta să depășească emoțiile unei vizite la stomatolog. O motivează dezvoltarea armonioasă a copiilor pe care îi tratează și să le transmită grija față de sănătatea orală încă de la primii dințișori.
A acumulat experiență clinică în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgentă, Timișoara și în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Cluj-Napoca, precum și în clinici private de stomatologie pediatrică. Acum, alături de echipa Centrului de Implantologie Transilvania, Diana Sigartau aduce pacienților, zi de zi, zâmbetul pe buze!

ASISTENTE

Andreea Petruse

Asistentă

Ioana Rusu

Asistentă

Andreea Turian

Asistentă

Codruța Luputan

Asistentă

Daiana Petruț

Asistentă

Denisa Rusu

Asistentă

Annemaria Puiu

Asistentă

Carmen Tomovici

Asistentă

Călin Mizgan

Asistent

Cristina Covaci

Asistentă

Cristina Pătcaș

Asistentă

Medici cu experiență
  Stomatologie generală –
  Întrebări și răspunsuri

  Indiferent de complexitatea provocărilor dentare, Centrul de Implantologie Transilvania, cu ai săi medici bine pregătiți, te ajută să le depășești cu bine. Ne găsești în Cluj, Deva, Zalău și Baia Mare! 

  Reușitele noastre se datorează unei echipe de medici stomatologi care nu doar că dețin o vastă experiență, dar sunt medici aflați într-un continuu proces de perfecționare, medici care realizează cu succes tehnici și proceduri dentare inovatoare

  Despre noi

  Abonare Newsletter

  Fii la curent cu noutățile în implantologie dentară!

  Programează-te pentru un consult de specialitate!