Fast and Fixed, All on 6 și ProArch – Alege un implant dentar modern și bucură-te de un zâmbet impecabil!

Tehnologii ca Fast and Fixed, All on 6 sau ProArch implică restaurarea implanto-protetică a întregii danturi, înlocuind eficient dinții pierduți, cu implanturi și dinți ficși imediat. 

Mai mult decât o restaurare rapidă a danturii, obții garanția unui implant dentar calitativ și longeviv, de care te poți bucura pentru o perioadă îndelungată. 

Acest concept are la bază diferite tipuri de implanturi:

ProArch

Sistemul ProArch are la bază implanturile elvețiene Straumann®, implanturi premium, moderne, realizate din materiale speciale! Tratamentul premium cu implanturi ProArch este minim invaziv, necesită un număr redus de vizite și permite reluarea imediată a activităților zilnice. Pe termen lung, este o soluție durabilă, care asigură sănătatea zâmbetului pacientului pentru întreaga viață.

fast-and-fixed-2

Fast and Fixed și Neoarch

Tehnologiile Fast and Fixed și Neoarch se bazează pe implanturie Bredent/Neoarch/Neodent. Intervenția este minim invazivă și necesită un număr redus de vizite, iar implantul permite o fixare rapidă și de durată. Dantura este reconstruită imediat după intervenție, iar timpul de recuperare este foarte scurt. 

All on 6

Tehnologia All on 6 reprezintă o variantă modernă și accesibilă de tratament. Intervenția se realizează într-un număr redus de vizite și permite reconstruirea imediată a danturii. Pacientul se recuperează ușor, iar reluarea activităților zilnice este permisă imediat după intervenție.

fast-and-fixed-4

De ce această procedură este în topul preferințelor pacienților?

 • Procedura Fast and Fixed permite reconstruirea întregii danturi, într-o manieră minim invazivă;
 • După o procedură Fast and Fixed, recuperarea este una rapidă, astfel că pacientul își poate relua activitățile obișnuite imediat după încheierea intervenției;
 • Arcada dentară este reconstruită în întregime, dar cu un număr mai mic de implanturi decât în cazul tratamentelor clasice;
 • Procedura Fast and Fixed îți redă un zâmbet nou, plin de încredere, imediat după intervenție!
Contactează-ne

De ce să ne alegi pentru implanturi și reconstrucția danturii imediat?

Medici specialiști care oferă un plan complet de tratament personalizat.
Număr mic de implanturi prin tehnologii moderne pentru reconstrucția dinților.
Tehnici minim invazive și lipsite de durere.
Rapiditate în execuție și tratamente adaptate bugetului tău.

Recapătă-ți zâmbetul!

01

Vii la consultație

Programează-te și discută cu medicii specialiști CIT, supraspecializați în implantologie dentară!

02

Stabilim detaliile

Obții informațiile necesare chiar de la prima vizită în clinică. Verificăm împreună ce tip de tratament ți se potrivește: Fast and Fixed, implant All on 6 sau implant ProArch.

03

Realizăm planul de tratament

Primești mai multe variante de plan de tratament, cu estimările de timp și costuri adaptate ție.

04

Îți redăm zâmbetul

Începem să implementăm planul de tratament pentru a obține un zâmbet atât frumos cât și sănătos!

Programează-te pentru un consult de specialitate!
  Implanturi și reconstrucție dentară imediată – Întrebări și răspunsuri

  Ce reprezintă conceptul de implanturi și reconstrucție dentară imediată?

  Este o metodă modernă, sigură și rapidă care presupune inserarea implanturilor și aplicarea lucrărilor protetice provizorii într-un număr limitat de ședințe!

  Ce sisteme folosim și ce le diferențiază?

  Există mai multe sisteme care au la bază același concept, iar diferența dintre ele este reprezentată de tipul de implant folosit. Punem la dispoziția pacienților atât sisteme premium cât și sisteme accesibile.

  • All on 4/6 – este un sistem care are la bază implanturile Megagen
  • Fast and Fixed – are la bază implanturile Bredent
  • ProArch – are la bază implanturile Straumann®

  Cât de rapid este procesul de reconstrucție dentară imediată?

  Te poți bucura de un implant nou și un zâmbet frumos imediat după intervenția chirurgicală, deoarece vei primi pe loc și lucrarea provizorie. Rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase.

  Este o procedură invazivă?

  Aceste sistemele de implant sunt minim invazive. Intervenția de implant dentar rapid, Fast and Fixed, All on 6 sau Pro Arch, se realizează de către specialistul în chirurgie dentară și implantologie, sub anestezie locală, astfel că durerea și disconfortul pe care pacientul le poate resimți dispar, iar recuperarea este mult mai ușoară.

  Prin ce se deosebesc implanturile aflate la baza acestor sisteme?

  Există diferențe de design, de vindecare osoasă și de rezultate pe termen lung:

  Straumann® reprezintă o variantă de implanturi premium, considerate standardul de aur în implantologie în lume, prin sistemul de implant ProArch.

  Bredent este cea mai populară soluție pentru acest tip de lucrare, prin sistemul Fast and Fixed. Sunt implanturi premium, cu rezultate foarte bune pe termen lung.

  Sistemele de implanturi All on 6 reprezintă o soluție modernă și accesibilă de reconstrucție a danturii.

  Cât durează procesul de vindecare în urma implantului?

  Acesta poate dura până la 6 luni, în funcție de fiecare pacient. Poate fi considerată de unele persoane o perioadă mare de timp, însă este necesară pentru a putea permite organismului o ajustare și acceptare a noului corp străin ce a fost introdus. Această perioadă se numește perioada de osteointegrare.

  Ia legătura cu noi!