Skip to main content
Cabinet stomatologic » Albire dentara

Albirea dinților – tratamentul pentru un zâmbet de neuitat

Deși este o procedură de natură estetică, albirea dinților poate face minuni pentru starea de spirit și chiar pentru igiena orală. Albirea profesională, se realizează la un cabinet stomatologic de un medic dentist și este cel mai bun mod de a asigura un rezultat bun și de durată, într-un timp cât mai scurt. Cu ajutorul tehnologiei, acest tratament poate fi realizat la clinica CI Transilvania cu un laser specializat sau cu o lampă UV.

coroana-dentara-2
coroana-dentara-2

Albirea dentară: ce este și de ce merită prețul?

Așa cum sugerează și numele, albirea dentară este un proces ce îmbunătățește aspectul dinților, eliminând astfel petele și nuanțele închise de pe suprafața lor. Este o procedură ce ține de estetica dentară, dar care are mai multe beneficii decât crezi. Cele mai importante sunt:

Încurajează și o mai bună igienă orală, apelând la dorința de a menține dinții albi, curați și strălucitori;

Contribuie la îmbunătățirea stării de spirit prin încurajarea zâmbetului și râsului;

Dantura ta e pregătită pentru orice eveniment social;

Îți recapeți încrederea în tine.

Poți să ai parte de toate aceste lucruri sub îndrumarea atentă a medicilor Centrului de Implantologie Transilvania. Ne poți călca pragul într-unul dintre clinicile noastre din Cluj și Deva, pentru a te bucura de dedicarea unei echipe de stomatologi cu experiență, dar și de performanța aparaturii și echipamentelor de ultimă generație din fiecare cabinet CIT.

Albire dentară – prețuri accesibile pentru un zâmbet impecabil

Ți-ai dorit întotdeauna să ai un zâmbet impecabil? Acum este mai simplu ca niciodată, deoarece clinica noastră dentară îți pune la dispoziție servicii profesionale de albire dentară cu laser sau cu lampă, la prețuri accesibile! Albirea dinților cu laser este o metodă inovativă, care va îmbunătăți aspectul danturii tale. Te va ajuta să îți recapeți încrederea de sine și să ai o stare de spirit mult mai bună. Te întâmpinăm cu aparate de ultimă generație, care îți asigură rezultatul mult dorit.

Dacă simți că ai nevoie de o astfel de schimbare, acum este momentul să o faci! Fiind un tratament cosmetic, poate fi realizat de către aproape orice pacient. Desigur, există și excepții, pe care te așteptăm să le discutăm împreună, pentru a stabili un plan de tratament potrivit nevoilor tale! Vino la clinica CI Transilvania și vei avea parte de tratamentul pe care îl meriți!

Albire profesională a dinților – procedeul cosmetic perfect pentru tine

Serviciile noastre de albire dentară sunt disponibile în Cluj și Deva. La noi te vei bucura de o echipă profesionistă, gata să îți pună zâmbetul pe buze așa cum ți l-ai dorit – strălucitor și imaculat! De asemenea, suntem pregătiți să îți oferim servicii de estetică dentară, dar și fațete dentare, punte dentară și coroană dentară, pentru ca tu să te bucuri de un zâmbet perfect!

Albire profesională a dinților vs albirea dentară acasă

Există mai multe modalități prin care poți beneficia de o albire a dinților, unele metode fiind mai avantajoase decât altele în funcție de ceea ce cauți tu. La CI Transilvania, principala noastră grijă ești tu, astfel încât medicii noștri vor ști mereu să-ți recomande tratamentul și soluția optimă, în funcție de dorințele și nevoile tale.

Albirea profesională a dinților

Constă într-o vizită la cabinet, acolo unde stomatologul va folosi una dintre tehnologiile dedicate acestui tratament pentru a asigura un proces cât mai rapid și cu rezultate de durată. Se poate realiza prin diverse tehnici, cele mai comune fiind folosirea unui laser sau a lămpii UV. Ambele opțiuni sunt disponibile în cabinele Centrului de Implantologie Transilvania, iar detaliile legate de costuri le poți găsi pe pagina de prețuri disponibilă pe site-ul nostru. Navighează către secțiunea de estetică dentară și informează-te pentru a lua cele mai bune decizii.

Albirea dinților la tine acasă

A doua modalitate este albirea dinților la tine acasă, disponibilă și sigură numai cu ajutorul medicului stomatolog. Și în acest caz este nevoie de o consultație la cabinetul stomatologic înainte de toate. Apoi, medicul îți va înmâna un kit de albire compus din gutiere și gel, oferind și informații prețioase despre modul de folosire și orice alt detaliu necesar pentru utilizarea eficientă și sigură a setului.

Principala diferență dintre cele două opțiuni este durata. Albirea profesională la cabinet va duce la rezultatul dorit într-un timp mult mai scurt – practic instant, fiind ulterior nevoie doar de o întreținere de bază, și anume îngrijirea și protejarea dinților. În schimb, gutierele și gelul vor trebui reaplicate de către tine până ajungi, în timp, la nuanța strălucitoare de alb pe care ți-o dorești. Cea mai recomandată variantă, rămâne însă, albirea într-un cabinet stomatologic. Nu ezita să programezi o vizită la unul dintre medicii noștri, care te așteptă cu drag pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Cui îi este recomandat tratamentul de albire dinți

În principiu, orice persoană care simte că dorește o schimbare de look, se pregătește de un eveniment social sau dorește să schimbe aspectul dinților și să aibă un zâmbet mai alb este un candidat pentru acest tratament. Ajunge doar să îți dorești acest lucru, după care urmează o programare și o discuție cu medicul stomatolog.

Albirea dentară este un procedeu pur cosmetic, iar dacă simți că ai nevoie să schimbi ceva pentru a te simți mai încrezător și pentru a zâmbi fără rețineri, atunci este o intervenție perfectă pentru tine. Dantura se îngălbenește odată cu vârsta, astfel că de la un anumit punct al vieții tale, te poți gândi dacă dorești să îți recapeți încrederea și să te întinerești printr-un zâmbet strălucitor. Totodată, anumite medicamente pot provoca și ele îngălbenirea dinților. Însă, cele mai comune cauze sunt consumul de anumite băuturi (precum cafeaua și sucurile acidulate) și obiceiuri cum ar fi fumatul.

Există și cazuri în care nu este indicată albirea dentară. Aici este vorba despre pacienții care au orice fel de intervenție stomatologică care a înlocuit dintele natural: implanturi, coroane, fațete și așa mai departe. Albirea se realizeză numai pe dinții naturali, astfel încât, în funcție de localizarea lucrării, s-ar putea ca medicul tău stomatolog să nu recomande trecerea printr-un astfel de procedeu. Dacă lucrarea se află spre spatele cavității orale, atunci este posibil să se realizeze albirea numai asupra dinților din față.

Vestea bună este că aceste lucrări în sine, realizate corect și cu profesionalism, pot îmbunătăți și ele estetica danturii tale. La CI Transilvania, medicii noștri te așteaptă cu tratamente precum coroane dentare și fațete dentare pentru a-ți păstra sănătatea orală și, în același timp, pentru a putea zâmbi cu toată încrederea.

coroana-dentara-2

Beneficiile albirii dentare într-un cabinet stomatologic

Printre cele mai importante beneficii ale albirii dentare se numără următoarele:

01
Eliminarea colorării și a petelor

Este exact ce implică procesul de albire dentară, prin intermediul căruia poți să spui „adio” culorii nedorite și petelor de pe suprafața dinților.

02
Încredere sporită și zâmbete largi

Poate nu pare un beneficiu atât de mare, dar, în realitate, abilitatea de a zâmbi și de a râde fără nicio reținere sau fără a te simți complexat de aspectul dinților face minuni pentru starea de spirit și sănătatea mentală.

03
Menține sănătatea orală

Multe dintre produsele utilizate pentru albirea dinților conțin substanțe care ucid bacterii și contribuie la prevenirea apariției cariilor.

04
Un zâmbet pregătit pentru orice eveniment social

Un alb strălucitor al dinților va atrage mereu atenția celor din jur, iar tu poți zâmbi fără probleme în orice situație te-ai afla.

În timp ce acestea sunt beneficiile albirii generale, dacă optezi pentru albirea profesională în cabinetul stomatologic, atunci vei avea parte și de următoarele:
Personalizare

Mai ales în cazul petelor sunt mari șanse să nu existe uniformitate. Unele zone s-ar putea să fie nuanțe diferite și să necesite mai multă atenție, moment în care expertiza medicilor este foarte importantă.

Viteză și eficiență

Albirea profesională se întâmplă repede și cu eficiență. Doctorii stomatologi știu exact cum să folosească aparatura performantă din cabinetele noastre, astfel că te vei bucura într-un timp scurt de zâmbetul tău strălucitor – la timp pentru un eveniment sau o vacanță!

Reacții adverse pentru albirea dentară

Ca în cazul oricărei proceduri, oricât de mică, există posibilitatea unor reacții adverse. Să știi de la bun început la ce să te aștepți înseamnă să fii bine informat și să faci o alegere în bună cunoștință de cauză.

Dinți sensibili

Este cea mai comună reacție adversă a albirii dentare, care poate apărea mai ales ca urmare a administrării procedurii acasă. Tratamentul în cabinetul stomatologic este cea mai eficientă metodă de a reduce acest risc, întrucât medicul va ști exact situația ta și poate chiar recomanda anumite pregătiri înaintea intervenției.

Gingii sensibile

În cabinet, medicul stomatolog va proteja gingiile în timpul albirii pentru ca ele să nu fie afectate. În timpul aplicării acasă, este posibil ca kit-ul de albire să nu fie corect aplicat și ca substanța să ajungă și la gingii, provocând astfel o ușoară sensibilitate.

Rezultate neconforme

Se poate ca procesul de albire dentară să nu producă rezultatele dorite, situație care poate apărea mai ales în cazul unor pete mai adânci. În această situație, medicii noștri vor fi alături de tine și îți vor recomanda cele mai bune alternative pentru a putea ajunge la un zâmbet perlat.

coroana-dentara-2

Îngrijirea dinților după albirea dentară

Odată ajuns la rezultatul mult dorit, exact ca în cazul unei diete pentru slăbire, este foarte importantă perioada de menținere. Așadar, există anumite măsuri pe care le poți lua pentru a te asigura că albul obținut în urma procedurii te va bucura o perioadă cât mai lungă de timp.

Medicul tău stomatolog te informează cu privire la procedura de menținere pe care o poți efectua chiar la tine acasă ca urmare a albirii, fiind indicat să revii o dată pe an pentru a reîmprospăta albul. După procedura inițială, este bine să eviți băuturi și alimente de culoare închisă, care pot păta dinții mult mai rapid în perioada aceasta de acomodare. Este cel mai bine ca, atunci când este posibil, să consumi băuturile închise la culoare printr-un pai.

În cele din urmă, dar cu siguranță nu pe ultimul loc ca importanță, nu uita să păstrezi igiena ta orală. Spală-te pe dinți de două ori pe zi și folosește ața dentară pentru a-ți proteja dinții.

Explorați serviciile de estetică dentară CITransilvania

Coroană Dentară
Fațete Dentare
Punte Dentară

Programează-te pentru un consult de specialitate!
  Întrebări și răspunsuri frecvente despre albirea dinților

  1. Cât costă o albire dentară?

  Albirea dentară la Centrul de Implantologie Transilvania poate costa între 500 și 1000 de lei în funcție de metoda aleasă. Poți consulta pagina noastră de tarife, iar pentru mai multe informații te încurajăm să te programezi pentru o discuție cu un medic stomatolog.

  2. Doare albirea dentară?

  Procedura de albire a dinților nu este una dureroasă! Cel mult poți rămâne cu o ușoară sensibilitate dentară pentru o perioadă scurtă de timp.

  3. Este albirea dinților permanentă?

  Albirea dinților nu este permanentă. Efectul poate dura oriunde între 3 luni și 3 ani, în funcție de stilul de viață al fiecărui pacient și de modalitatea aleasă. Tocmai de aceea este important să apelezi la experți care pot personaliza tratamentul ce îți va oferi rezultate de lungă durată.

  4. Dăunează albirea dentară dinților?

  Există mitul că albirea dentară poate deteriora smalțul, însă acest lucru nu este adevărat, în special cu aparatura modernă pe care o poți găsi în cabinetele noastre. Procedura este perfect sigură pentru dinți.

  Ai și alte întrebări? Contactează-ne!
  × Cum vă putem ajuta?