Skip to main content
Cabinet stomatologic » Noutăți » Sfaturi medicale - Centrul de Implantologie Transilvania » Interviuri medici » Interviu cu Dr. Diana Sigartău, medic stomatolog pedodont- „Un pacient informat este un pacient mulțumit”

Medicina dentară înseamnă pasiune și dedicare, iar Diana a înțeles asta încă de la începutul studiilor. Și-a dedicat timpul perfecționării atât pe parcursul anilor de facultate cât și imediat după, când a ales să se specializeze în stomatologie pediatrică, apoi a continuat o specializare în ortodonție și ortopedie dento-facială. Cum a ajuns Diana în echipa CIT, aflăm în continuare chiar de la ea.

-Știm despre tine că ești medic stomatolog pedodont. Ce te-a motivat să alegi acestă ramură a stomatologiei?

-Am ales să lucrez cu copiii pentru energia pozitivă pe care o au dar și pentru că am simțit că există o conexiune frumoasă între mine și copii. Consider că un copil care învață de mic despre igiena orală este un pacient care va beneficia de o sănătate orală  bună toată viața, de aceea simt că am un impact pozitiv asupra pacienților prin ceea ce îi învăț și prin tratamentele pe care le aplic.

-Cum ai ajuns în echipa CIT?

-Am văzut un anunț pe pagina de Facebook CIT, prin care menționau că sunt în căutarea unui coleg nou. După ce am depus CV-ul, am fost chemată în scurt timp la o discuție despre postul disponibil și am ajuns în echipa CIT.

-Care a fost experiența ta în primele luni la CIT?

-Am avut o experiență foarte frumoasă de la început, am fost plăcut surprinsă de atmosfera din clinică și de căldura cu care am fost primită de echipă. Am apreciat mediul curat de lucru, aparatura performantă de care dispuneau cabinetele și m-am bucurat că pot lucra în aceste condiții de top.

Servicii care te-ar putea interesa

-În momentul de față simt ca am evoluat foarte mult în echipa CIT și continui cu mult drag aceasta colaborare, mă bucur de o echipă minunată și de condiții de muncă foarte bune.

-Din recenziile primite, putem vedea că foarte mulți pacienți sunt mulțumiți de tratamentele pe care le oferi. Cum reușești acest lucru?

-Am grijă să le explic pacienților în detaliu procedurile pe care urmează să le efectuez și mă asigur că au înțeles fiecare pas. În timpul manoperelor le povestesc ceea ce fac și la finalul tratamentului le arăt ce am realizat. Un pacient informat este un pacient mulțumit. 🙂

-Ce hobby-uri ai și cum îți influențează/ te ajută în vocația pe care ai ales-o?

-Hobby-urile pe care le am mă ajută să mă relaxez, mă încarc cu energie pozitivă pe care o împart în cabinet cu colegii și pacienții mei. Îmi place să citesc, să dansez, să călătoresc.

-Ce sfat le dai pacienților tăi și ce le recomanzi?

-Sfatul meu este să aibă grijă de sănătatea orală începând de la o dietă sănătoasă. Alimentația sănătoasă și un stil de viață sănătos ne ajută să ne menținem sănătatea orală. Le recomand să respecte controalele periodice, să viziteze medicul stomatolog o dată la 6 luni și să acorde atenție deosebită igienei orale de acasă printr-un periaj corect și prin folosirea mijloacelor auxiliare de igienă (apă de gură, ață dentară, duș bucal).

Medicii noștri specialiști oferă servicii de stomatologie pentru copii, perfect adaptate nevoilor lor. Echipa medicală CIT este într-o continuă dezvoltare, nerăbdătoare să cunoască colegi noi. Chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență profesională, suntem alături de tine la fiecare pas în cariera ta. Alătură-te echipei CIT! Trimite CV-ul tău la adresa de email angajari@citransilvania.ro sau completează formularul de cariere.

× Cum vă putem ajuta?