Skip to main content
Cabinet stomatologic » Noutăți » Sfaturi medicale - Centrul de Implantologie Transilvania » Interviuri medici » Interviu cu Dr. Vlad Iștoan- „Nu există nu se poate”

Medicina dentară a evoluat enorm în ultimii ani, de aceea îți oferim tratamentul optim indiferent de problema cu care te confrunți.

Cu ce probleme vin pacienții la consultații?

-Foarte mulți pacienți ajung în clinica noastră și ne spun următoarele “nu mai am nici o speranță, am mai fost la dentiști și mi-au spus că nu se poate face nimic”, “am ajuns să port proteze pentru că mi-au spus că nu sunt alte soluții”.

Pentru acești pacienți, există soluții? Care sunt acestea?

-În 2022 variantele de tratament sunt multiple și poți avea o dantură fixă pe implanturi mai repede și mai ușor decât îți imaginezi! În Clinicile Centrul de Implantologie Transilvania o întreaga echipa de medici specialiști de chirurgie maxilo-facială, protetică și estetică dentară, endodonție microscopică și ortodonție, îti oferă tratamente la cel mai înalt nivel, realizate cu aparatură performantă pentru ca tu să ai parte de o experiență frumoasă și fără durere.

Servicii care te-ar putea interesa

Care sunt beneficiile pacienților după tratament?

-Odată cu dantura fixă pe implanturi, viața ta se schimbă complet: mănânci orice aliment fără rezerve, dispar durerile, zâmbești larg. Un alt aspect foarte important: organismul tău funcționează normal! Știm cu toții că lipsa dinților duce la boli gastrice, afecțiuni ale inimii sau chiar agravează diabetul zaharat.

De ce este simplu și rapid să ajungi la zambetul dorit și la o sănătate orală pe viață?

Implanturile dentare pe care ți le punem la dispoziție sunt implanturi special concepute pentru o vindecare rapidă, tratamentul este minim invaziv, iar vindecarea este la fel de rapidă chiar și în cazul în care suferi de diabet sau alte afecțiuni generale. Astfel, ai siguranța unui tratament performant de care te poți bucura întreaga viață!

Cum se desfășoară aceste tratamente?

-Medicii specialiști CIT au o vastă experiența, așa că, știi că primești de fiecare dată variantele de tratament optim, intervențiile se desfășoară în cele mai sigure condiții iar rezultatul este un zâmbet nou și o viață mai bună! Pacienții ne spun la final de tratament că totul a fost mai ușor decat s-au așteptat!

Mii de pacienți ne trec pragul clinicilor din Cluj, Deva, Zalău și Baia Mare cu dorința de a mânca din nou, de a avea o viață normală și sănătoasă. Tratamentele moderne cu implanturi dentare înseamnă: o vindecare rapidă, o viață mai bună, un organism sănătos!

Nu amâna vizita la medicul stomatolog! Programează-te la o consultație!

× Cum vă putem ajuta?