Skip to main content
Cabinet stomatologic » Noutăți » Sfaturi medicale - Centrul de Implantologie Transilvania » Interviuri medici » Interviu cu Dr. Radu Eftimie- „Sănătatea orală este o componentă esențială a unei vieți sănătoase”

Stomatologia și estetica dentară aduc zâmbetul pe buze și schimbă vieți. Dr. Radu Eftimie, medic stomatolog a decis să urmeze aceasta carieră încă de mic copil. Împreună cu echipa Centrului de Implantologie Transilvania , Radu este alături de pacienți pas cu pas, în drumul lor spre sănătatea orală. În continuare, acesta ne răspunde la câteva întrebări despre el și cariera sa.

Ce te-a motivat să alegi estetica și protetica dentară?

„Estetica și protetica dentară este una dintre cele mai complexe ramuri ale stomatologiei. Pe lângă provocările constante care vin pentru mine, ca medic, odată cu fiecare caz; aceasta oferă și o satisfacție vizibilă pacienților. Mulțumirea și sănătatea pacienților este prioritatea mea zi de zi.”

Cum ai ajuns în echipa CIT?

„La CIT am ajuns cu ajutorul unui coleg, mai precis prin recomandarea lui, care a fost foarte mulțumit de calitatea colaborării sale cu întreaga echipă. Totul a decurs natural încă de la prima interacțiune cu colegii, iar eu am decis că vreau să mă dezvolt și să lucrez alături de ei.”

Ne bucurăm să te avem alături de noi. Care a fost experiența ta în primele luni la CIT?

„A fost o experiență antrenată, plină de noi provocări dar și satisfacții. A fost o perioadă în care am cunoscut membrii echipei și am căutat să-mi găsesc direcția în cariera mea la CIT.”

Cum te simți în momentul de față în echipa Centrului de Implantologie Transilvania?

„Simt că am ajuns să fac parte dintr-o echipă de oameni profesioniști și competenți, pe care mă pot baza întotdeauna. Mă bucur că fac parte din acest colectiv și sper la o colaborare cât mai bună și în viitor.”

Servicii care te-ar putea interesa

Din recenziile primite, putem vedea că foarte mulți pacienți sunt mulțumiți de tratamentele pe care le oferi. Cum reușești acest lucru?

„Mulțumirea și sănătatea pacienților sunt prioritatea mea. Pentru a oferi pacienților cea mai bună experiență și tratamente de top, mă perfecționez continuu, pun accent pe atenția la detalii, dar și pe nevoile fiecărui pacient.”

Ce hobby-uri ai și cum te ajută în vocația pe care ai ales-o?

„Una dintre pasiunile mele este pictura, hobby care m-a ajutat să îmi dezvolt răbdarea și simțul estetic. Ca și în stomatologie, în pictură este nevoie de mult exercițiu pentru a dezvolta îndemânare, dexteritate și a evolua în timp.”

Ce le recomanzi pacienților tăi?

„Sănătatea orală este o componentă esențială a unei vieți sănătoase. Recomand pacienților să acorde atenție igienei orale și să se prezinte le controalele periodice (o dată la 6 luni). Este mai bine să previi decât să tratezi.”

Medicii noștri specialiști oferă servicii de estetică și protetică dentară, perfect adaptate nevoilor tale. Echipa medicală CIT este într-o continuă dezvoltare, nerăbdătoare să cunoască colegi noi. Chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență profesională, suntem alături de tine la fiecare pas în cariera ta. Alătură-te echipei CIT! Trimite CV-ul tău la adresa de email angajari@citransilvania.ro sau completează formularul de cariere.

× Cum vă putem ajuta?