Skip to main content
Cabinet stomatologic » Noutăți » Sfaturi medicale - Centrul de Implantologie Transilvania » Implanturi dentare și dinți ficși în 24 de ore » Noile tratamente cu implanturi dentare – cat de simplu este sa ajungi la zambetul perfect in 2021?

Astăzi beneficiezi de tratamente minim invazive, fără durere, care durează puțin pentru că tehnicile chirurgicale au evoluat, materialele și tipurile de implant sunt din ce în ce mai avansate, iar specialiștii au mai multă experiență.

Ajungi rapid de la proteza la dinti ficsi pe implanturi in cativa pasi usori!

Calitatea vieții este tot mai importantă pentru fiecare dintre noi, la fel și aspectul fizic, siguranța de sine și funcționalitatea danturii – cât de ușor mănânci și vorbești sau cât de relaxat zâmbești.

Prin urmare, proteza fixă este o soluție care nu răspunde nevoilor omului modern, deci primul pas este să te programezi la o consultație 

Medicul specialist iti ofera variantele de tratament potrivite pentru tine si iti explica toate etapele .Tratamentele sunt individualizate, asa ca, primesti cea mai buna solutie potrivita situatiei tale!

Tratamentul este minim invaziv, tehnicile chirurgicale actuale sunt de precizie maxima, nu simti durere iar rezultatul este spectaculos. 

Dupa interventia chirurgicala, se aplica imediat, o lucrare provizorie fixa. Asa ca, imediat dupa interventie poti uita de vechile proteze. Din acel moment, totul se schimba. Nu este doar un zambet nou, ci este drumul spre o viata noua si sanatate reala. 

Imediat dupa interventie, poti reveni la viata normala,  iti poti relua serviciul sau intalnirile cu prietenii. Sa nu uitam ca este vorba de o lucrare provizorie, asa ca, Va fi o perioada de acomodare cu noua lucrare! Ne dorim sa te bucuri intreaga viata de rezultatele tratamentelor, asa ca este important sa urmezi intocmai indicatiile medicului pentru perioada urmatoare

Sigur, aceasta este doar o prima etapa, in care totul va fi nou. Aspectul fetei, vorbirea, alimentatia. Vei invata sa zambesti din nou larg si sa razi relaxat la mesele in familie.

Dupa 3 luni (in unele situatii 4) , acesti dinti din material provizoriu vor fi inlocuiti cu dintii definitivi, din material estetice si rezistente. Din acest moment, mananci orice doresti, acesti dinti sunt facuti sa arate sis a comporte la fel ca dintii naturali. Este important sa respecti toate indicatiile de igiena primite si sa nu uiti de controalele periodice. Echipa de la receptie iti va aminti cand se apropie momentul vizitelor de control.

Ești un om activ, cu o viață socială bogată, care își petrece cel mai mult timp într-un context social aglomerat cu colegi, prieteni, șefi sau parteneri de afaceri. Îmbunătățește-ți acum calitatea vieții, sănătatea și șansele de a reuși pe plan profesional și social. Nu mai amâna vizita la stomatolog. Programează-te acum!

Instrumente implantologie dentara
Aparatura implantologie dentara
× Cum vă putem ajuta?