Skip to main content

Un organism sănătos este cel ce beneficiază în primul rând de o sănătate orala reala .

De ce?

Dinții ne ajuta sa ne alimentam corect, motiv pentru care, sănătatea întregului organism are de suferit pe termen lung din momentul in care ne pierdem dinții. Fără o alimentație corecta organismul nostru va funcționa mai greu!

Fie ca ai pierdut un dinte sau întreaga dantură, acum, este simplu, rapid si nedureros sa îți recapeți zâmbetul, sănătatea si pofta de viața. Primul pas spre sănătatea orala perfectă începe cu o vizita in cadrul clinicilor Centrul de Implantologie Transilvania.

Aici începem cu o consultație realizata de medicul specialist. Va fi necesar sa ai la tine o radiografie dentara sau un CT pe care medicul specialist le va analiza, apoi te va consulta în clinică si vei primi soluția de tratament optima.

Indiferent cat de complexe sunt problemele cu care te confrunți, cat timp a trecut de când ai pierdut dinții sau daca osul tău s-a resorbit, în 2022 nu exista “nu se poate” , medicii noștri specialiști îți vor pune la dispoziție variantele de tratament ce ți se potrivesc.

La finalul consultației primești informațiile despre costurile întregului tratament, etapele si durata lui. Cu toții ne dorim sa știm si toate aceste aspecte înainte de a începe un tratament!
Cum decurge tratamentul?

Uita de frica de dentist !

Tratamentele moderne sunt minim invazive si fără durere! Realizate cu aparatura performanta si aliniate celor mai înalte standarde, tratamentele se realizează in cele mai sigure condiții, cu norme stricte de igiena, sterilizare si dezinfecție.

Echipa medicala îți explica pas cu pas ce urmează sa se întâmple, îți răspunde cu răbdare oricăror întrebări si nelămuriri. Totul decurge mai ușor decât te aștepți! Anestezia își face efectul in câteva minute iar tu nu mai simți nimic. Inserarea implanturilor este minim invaziva, este o intervenție chirurgicala sigura si de scurta durata.

Disconfortul după intervenția chirurgicala este minim, pacienții își reiau activitatea zilnica imediat a doua zi după intervenție. Implanturile moderne sunt realizate din material speciale, care favorizează vindecarea așa ca, se integrează si se vindeca rapid, chiar daca suferi de afecțiuni cardiace, diabet sau alte afecțiuni generale.

Frica de dentist la copii

O dantura fixa este esențială pentru o viață normala si pentru un organism sănătos!

× Cum vă putem ajuta?