Skip to main content

Dr. Răzvan Fene

Medic chirurgie orală și maxilo-facială

Competențe:

 • Chirurgie orală și maxilo-facială
 • Implantologie dentară
 • Reconstrucții dentare totale (intervenții de tip dinți ficși pe implant dentar ALL ON 4 și ALL ON 6)
 • Implanturi dentare sub anestezie locală
 • Implanturi dentare sub anestezie generală sau sedare
 • Adiție de os
 • Sinus lifting

Oferă tratamente în orașele:

 • Cluj-Napoca
 • Deva
Butucel EugeniaButucel Eugenia
09:41 31 Aug 22
Sunt clienta de 2 ani la CIT. Mi-am făcut doar impresie bună despre clinică: mereu deschiși, receptivi și înțelegători față de clienți. Soluționarea problemelor apărute la pacienți se face în funcție de gravitatea ei și posibilităților clientului - medicii mereu au la îndemâna câteva sugestii pentru rezolvarea neplăcerilor apărute.
Diana CsaszarDiana Csaszar
11:52 04 Aug 22
Recomand calduros Centrul de Implantologie Transilvania datorita profesionalismului de care dau dovada toti cei cu care am interactionat in cadrul clinicii. Persoane empatice, amabile si medici extraordinari. O clinica cu servicii ireprosabile. Ma intorc cu drag de fiecare data !
Oszkar B.Oszkar B.
09:58 27 Jul 22
Profesionalism de la prima impresie, consult, pana la terminarea întregului plan de tratament, conduita ireproșabilă. Orice problema se poate discuta și se găsesc soluții. Recomand cu incredere!
Anya M. BroceaAnya M. Brocea
16:17 26 Jul 22
Alis a făcut o treaba extraordinara cu dinții mei. Abia astept și sa îmi fac coronitele pentru implanturi și voi avea un zâmbet de milioane datorită vouă! Mulțumesc, sunteți extraordinar de profesioniști!
Gabriela GafincuGabriela Gafincu
07:11 25 Jul 22
Astazi am avut ocazia să întâlnesc o echipă minunată de medici și asistenți care mi-au oferit o experiență deosebită.Recomand cu încredere! 🥰🤗
Alexandra CrisanAlexandra Crisan
14:04 15 Jul 22
Profesionalism este cuvântul ce descrie cel mai bine aceasta clinica. Oameni cu zâmbetul de buze de la intrare pana la ieșire. Grija si atenția pentru actul medical si satisfacerea nevoilor pacientului pare prioritate pentru tot persoanalul cu care intrii in contact. Recomand cu mare încredere!
Alin RusuAlin Rusu
12:07 14 Jul 22
Din experienta proprie , cea mai buna, profesionista clinica de implantologie, cu un personal extraordinar, empatic, inclinat spre pacient, capabili sa transforme o experienta foarte stresanta intr-o experienta lipsita de stress, durere, panica.Multumiri sincere personalului Centrului de Implantologie Transilvania ( CIT).
Lavinia GrigoriuLavinia Grigoriu
17:04 05 Jul 22
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de aceasta clinica. Sunt pe final de tratament ortodontic la Dr. Sallum Andriana, iar toata experienta cu aparatul dentar a fost foarte placuta, urmeaza sa ma bucur de un zambet perfect. Am accesat atat servicii ortodontice, cat si chirurgie dentara si igienizare.
Beatriz DenisaBeatriz Denisa
09:13 05 Jul 22
Serviciile de ortodonție sunt de înaltă calitate, recomand acest cabinet. În special Dna.Dr. Alis Costache este foarte atenta, amabilă și lucreaza excelent, dânsa m-a facut sa aleg aparatul dentar în acest cabinet, eu deja încercând si alte cabinete de ortodontie care nu au îndeplinit intocmai ceea ce mi-am dorit!Va multumesc frumos!! O placere sa fiu la voi in cabinet! 🙂
neculai todirasneculai todiras
06:40 27 Jun 22
Recomand cu drag și din suflet echipa Centrului de Implantologie Transilvania! Este o echipa complexa, fiecare cu specialitatea lui, putand astfel sa beneficiezi de tot ce e mai bun, din momentul în care ai sosit și pana la plecare!Din partea mea fără sa stau pe gânduri aveti calificativ maxim, bine meritat de altfel!!!D-na doctor Costache Alis va multumesc frumos pt tot si va imbratisezcu drag, a dv. pacienta Todiras Anca!
Livia Emilia MesarosLivia Emilia Mesaros
09:27 18 Jun 22
Personal și servicii de nota 10!!! Am rămas foarte, foarte mulțumită de felul în care au decurs lucrurile și pot să spun că am scăpat de "eterna" teamă de dentist. Mulțumiri domnului doctor V. ISTOAN! Recomand cu încredere!!!
raluca precupeanuraluca precupeanu
09:32 14 Jun 22
Am o relație foarte strânsă cu clinica din Cluj. De fiecare dată vin cu mare drag și încredere. Personalul este extrem de drăguț iar eu ma simt foarte confortabil. Recomand cu cel mai mare drag ! ❤️
Alina CheraAlina Chera
09:02 07 Jun 22
Am fost la clinica din Cluj-Napoca. Serviciile au fost de cea mai buna calitate. Am fost primita cu caldura, mi-au fost ascultate toate nevoile si mi s-a acordat atentia si ingrijirea necesare. Recomand din tot sufletul!
Andrei CaisimAndrei Caisim
08:36 26 May 22
Am fost la acest centru pentru a-mi pune un aparat dentar, și pot spune că nu am ce probleme să găsesc.Ești tratat cu respect, îți sunt explicate toate procedurile, îți sunt răspunse toate întrebările, ești sunat înainte de programare pentru confirmare, plus că dacă ai avut parte de vreo procedura chirurgicala, te vor suna pentru a te întreba modul în care decurge recuperarea.Cabinetele de lucru sunt curate, oamenii deschiși și respectuoși.. nu am ce sa cer mai mult de la un astfel de comportament față de clienții lor.Recomand 💯
Cornelia MamaZumbaCornelia MamaZumba
10:37 17 May 22
Buna, sunt o bunicuta pensionară cu dorinta de a zâmbi multi ani înainte. Am o mare bucurie de a descoperi Centrul de Implantologie din Cluj Napoca ,unde am început o mare lucrare de implanturi. Lucrarea a fost facută cu mare succes de dl doctor Istoan Vlad Daca, căruia îi multumesc foarte mult. La fel și personalul de la clinica este minunat. Astept vindecarea implanturilor și următoarele etape .
Dana OproiDana Oproi
13:30 06 Apr 22
O echipă de nota 10 . Regretul meu este ca prea puține persoane pot beneficia de serviciile de calitate pe care le oferiți. Va multumesc din suflet .
Sorin BorzaSorin Borza
07:20 16 Mar 22
Am ales acest centru deoarece în urma consultării cu alte centre de implantologie, acesta sa calificat pentru cerințele de care aveam eu nevoie. Am întâlnit aici un colectiv amabil și bine pregătit începând de la intrarea în centru. Pe langa profesionalism am întâlnit aici și multă înțelegere în ceea ce privește solicitarea mea expresă pentru un anumit fel de lucrări. Mi s-au făcut aici câteva implanturi și sunt mulțumit de felul în care sa finalizat lucrarea.Recomand cu responsabilitateMulțumesc CIT !
js_loader

Competențe lingvistice:

 • Română
 • Engleză/ English

Poziție curentă:

 • Medic chirurgie orală și maxilo-facială CIT Cluj-Napoca și Deva- peste 1000 implanturi inserate
 • Membru echipa medicală CIT -intervenții chirurgicale sub sedare/anestezie generală
 • Medic chirurgie orală și maxilo-facială Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj
 • Membru Colegiul Medicilor Stomatologi

Despre Dr. Răzvan Fene-abordarea cazurilor și a pacientului:

Sănătatea reală a pacienților este misiunea fiecărui medic, iar asta înseamnă educație medicală și perfecționare continuă. Dr. Răzvan Fene a absolvit Medicina Dentară, dar în momentul în care a întâlnit partea chirurgicală a profesiei, a decis că va urma o carieră de chirurg, așa că, după ce a devenit medic stomatolog a început imediat o a doua facultate, cea de Medicină Generală cu specializarea Chirurgie Maxilo-facială.

Experiența sa clinică din Spitalului Județean de Urgență în secția de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială înseamnă chirurgie plastică osoasă, traumatisme, infecții grave în sfera oro-maxilo-facială, urgențe chirurgicale dar și chirurgie oncologică și este motivat în fiecare zi de bucuria pacienților care revin la o viață normală la final de tratament. De asemenea, în gărzi tratează pacienți aflați în situații dificile: traumatisme majore, hemoragii și plăgi și știe din primul moment cât de important este în chirurgie să acționezi la timp și corect.

Sporturile de performanță pe care Răzvan le-a practicat l-au învățat ce înseamnă munca în echipă inclusiv în medicină. Doar în echipă și cu o colaborare interdisciplinară strânsă, poți ajunge la rezultate remarcabile. Perseverența, dorința sa de a deveni mai bun și cursurile de specializare îl ajută sa înțeleagă problemele fiecărui pacient și să ofere tratamente complexe de chirurgie orală conform protocoalelor specifice, chiar și când e vorba despre afecțiuni generale.

Împreună cu echipa Centrului de Implantologie Transilvania, dr. Răzvan Fene redă bucuria și încrederea de a zâmbi din nou, bucuria unei vieți normale tuturor pacienților.

Reconstrucție dantură totală cu implanturi dentare și adiție de os
Reconstrucție dantură cu dinți ficși pe implanturi dentare ALL ON 6 arcada inferioară (jos) și implanturi dentare individuale sus
Reconstrucție dantură cu implanturi dentare

Diplome și pregătire academică:

Atestat de competențe în implantologie dentară Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore. T. Popa, Iași

Facultatea de medicină: Medicină generală Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Facultatea de medicină dentară: Stomatologie Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Congrese, conferințe și workshopuri:

 • Tehnici minim invazive de inserare a implanturilor dentare, ICTN, Timișoara
 • EMEA CONFERENCE COWELL Medical, Antalya, Turcia

Îți dorești reconstrucția întregii danturi?

Descoperă serviciile oferite de specialiștii noștri

Vezi detalii – dinți ficși ALL ON 4/6

Vezi detalii – Implant dentar

Vezi detalii – adiție de os