Să facem cunoștință!

Suntem o echipă dedicată formată din medici specialiști care aduc laolaltă profesionalism, empatie și perseverență pentru a oferi cele mai bune tratamente de implantologie dentară și stomatologie, adaptate nevoilor fiecărui pacient. Suntem aici pentru a-ți aduce zâmbetul pe buze și pentru a crește calitatea vieții tale zi de zi!

Misiune

Performanță în stomatologie. Ne dorim să devenim un reper de profesionalism. Ambițiile mărețe se susțin bazându-se pe medici specialiști cu experiență și pasionați de tot ceea ce presupune meseria lor. Din respect și cu grijă față de pacienții noștri, facem în permanență demersuri spre a oferi tratamente de cea mai înalta calitate și de a trata cazuri complexe.

Împreună ridicăm standardele în domeniul serviciilor stomatologice, împreună creăm o rețea regională complexă, modernă și centrată pe nevoile pacientului.

Viziune

Ne dorim să construim un mediu perfect adaptat la nevoile celor ce ne trec pragul privind sănătatea orală și să înlocuim teama pacienților de a merge la stomatolog cu un sentiment de liniște. Oferim tratamente de implantologie dentară, chirurgie orală, ortodonție și ortopedie dento-facială, stomatologie generală și estetică dentară și, pe lângă acestea, o gamă largă de servicii care să se plieze întocmai pe nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Centrul de Implantologie Transilvania își propune să creeze o rețea de experiențe pozitive și rezultate perfecte pentru fiecare pacient care caută servicii stomatologice.

Valori

Responsabilitate

Este de datoria noastră să îți aducem zâmbetul înapoi prin intermediul unor tratamente dentare executate ireproșabil.

Comunicare și transparență.

Suntem pregătiți să răspundem oricăror întrebări, oferim deschis toate informațiile legate de tratamente și costuri, motiv pentru care sute de pacienți au încredere în echipa noastră.

Inovație

Învățăm în permanență și ținem pasul cu evoluția tehnologiei, cu tratamentele de actualitate în domeniul medicinei dentare și a implantologiei, pentru ca tu să te bucuri de cele mai noi soluții de tratament.

Profesionalism

Creăm o rețea de servicii stomatologice și implantologie dentară de top doar prin devotament profesional și muncă pentru a fi printre cei mai buni.

Integritate și grijă

Arătăm aprecierea față de pacienții noștri punându-ne cunoștințele, dedicarea și perseverența în slujba acestora.

Oamenii ne recomandă pentru că

Ne pasă

de tine, de colegi, furnizori, parteneri, echipamente și materiale. Am reunit cei mai pregătiți medici, alegem doar echipamente, aparatură și materiale de top pentru ca tu să ai parte de cel mai bun tratament!

Ne dezvoltăm

Suntem într-un proces de continuă specializare, de învățare, oferim cele mai bune tratamente susținute de cele mai noi tehnologii.

Respectăm

timpul și oamenii deopotrivă, adaptând tratamentele în ședințe mai lungi și mai puține la număr, cu aceeași eficiență.

Investim

în oameni și în tehnologie, formăm doctori buni și ne asigurăm că au experiență în utilizarea echipamentelor, astfel, aducem zâmbetul perfect pe chipurile pacienților.

O echipă de specialiști!

Pasiune, cunoștințe vaste și dedicare pentru stomatologie – acestea sunt cele trei elemente care fac din echipa noastră una specială. Suntem aici pentru a te ajuta să depășești teama de stomatolog și a-ți rezolva problemele dentare, oricât de complexe ar fi ele. Întotdeauna ne-au plăcut provocările.

Vezi toți medicii

Cariere

Misiunea Centrului de Implantologie Transilvania este de a promova servicii de sănătate orală și implantologie dentară prin intermediul unei rețele de profesioniști. Învățăm în fiecare zi să fim mai buni, ca specialiști și ca oameni.

Echipa perfectă este formată din persoane care împărtășesc aceleași valori, care își fac meseria cu pasiune, devotament și dorința de a învăța continuu.

CIT susține responsabil dorința de perfecționare a tinerilor medici care își doresc o carieră medicală.

Fiecare doctor din echipa noastră parcurge o călătorie spre excelență, dezvoltând zilnic știința și arta de a reda zâmbete.

Dacă împărțim aceeași viziune, spune-ne câte ceva despre tine și experiența profesională de până acum, despre cum consideri că poți completa echipa CIT și cum ne-am putea perfecționa împreună!

Trimite CV-ul tău


    Abonare Newsletter

    Fii la curent cu noutățile în implantologie dentară!