Skip to main content

Dr. Diana Iștoan

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Poziție curentă:

  • CO-Fondator Centrul de Implantologie Transilvania- Rețeaua de medicină dentară
  • Director Marketing Centrul de Implantologie Transilvania

Competențe:

  • Chirurgie orală și maxilo-facială
  • Implantologie dentară
  • Reconstrucții dentare totale (intervenții de tip dinți ficși pe implant dentar ALL ON 4 și ALL ON 6)
  • Implanturi dentare sub anestezie locală
  • Implanturi dentare sub anestezie generală sau sedare
  • Adiție de os
  • Sinus lifting

Despre Dr. Diana Iștoan -abordarea cazurilor și a pacientului:

Fiecare medic face un legământ, o promisiune “ca sănătatea pacienților sa fie pentru el o obligație sacră” , să-și “exercite profesia cu conștiință si demnitate”. Din acel moment, întreaga lui viață este ghidată de aceste principii. Așa a început drumul profesional pentru Diana Urcan, medic specialist chirurgie orală și maxilo facială, director marketing CIT.

După 7 ani de spital în secția de chirurgie maxilo-facială, de catedră și doctorat, Diana a înțeles că pacienții ei merită mai mult și că poate să le ofere soluții mai bune pentru sănătatea lor. Astfel că în 2017 a pornit, împreună cu Vlad, propria afacere în domeniul stomatologic.

Povestea ei a început la Facultatea de Medicina dentară însă, odată ce a ajuns medic stomatolog, a decis că își dorește să devină chirurg. A ales specialitatea de chirurgie maxilo-facială, așa ca, a făcut și Facultatea de Medicină Generală și un rezidențiat de 5 ani.

Drumul a continuat cu ani petrecuți în spitale de oncologie și chirurgie maxilo-facială cu specific preponderent oncologic, gărzi și timp petrecut cu studenții, la facultate. Spitalul a devenit rapid a doua casă iar colegii și pacienții o mare familie.

A dobândit experiență, a învățat din dramele oamenilor cu cancere în sfera oro-maxilo-facială, și-a schimbat perspectiva asupra vieții. Cazurile grave toate având la baza afecțiunile dentare netratate la timp au fost baza deciziei de a începe munca în cabinetul de stomatologie, cu peste 10 ani în urmă.

Pentru că evoluția în medicină se petrece mai lent fără cercetare, a decis sa urmeze cariera universitară, a început un doctorat in domeniul cancerelor în sfera oro-maxilo-facială, a devenit cadru didactic asociat. Ideea de a susține tinerii să ajungă medici a fost o parte frumoasă a carierei de doctor dar, a considerat ca sănătatea pacienților din spital, stagiile cu studenții și implicarea în clinica proprie înseamnă eforturi în prea multe direcții.

Prin urmare a decis să se concentreze acolo unde putea să aducă valoare maximă pacienților, respectiv în afacerea ei. Primul cabinet a fost unul mic și simplu dar a pus experiență pacienților pe primul loc. Ei s-au simțit tratați altfel, mai bine, și au revenit, ba chiar și-au adus prietenii, rudele, vecinii.

A urmat o clinică mai mare în Deva în 2018 după care clinicile din Cluj. Diana iubește oamenii, ea a înțeles că fiecare vine la stomatolog cu un bagaj de emoții pe care echipa medicală și cea de suport trebuie să-l gestioneze cu grijă, empatie și atenție. Iar ca planul de tratament să se finalizeze cu zâmbetul de vis sau cu întoarcerea la o calitate superioară a vieții este nevoie, în plus, de profesionalism, comunicarea transparentă și tehnologie performantă.

Acum, împreună cu toată echipa CIT din Cluj și Deva, Diana se asigură că oferă fiecărui pacient o experiență excepțională în drumul lui spre sănătate reală și spre o viață normală.

Diplome și pregătire academică:

Facultatea de medicină: Medicină generală Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Facultatea de medicină dentară: Stomatologie Universitatea de Medicină și Farmacie  ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Îți dorești reconstrucția zâmbetului cu implanturi dentare?

Descoperă serviciile oferite de specialiștii noștri

Vezi detalii – dinți ficși ALL ON 4/6

Vezi detalii – implant dentar

Vezi detalii – adiție de os

× Cum vă putem ajuta?