Skip to main content

Știm ca sănătatea este mereu pe primul loc si ca ai așteptări mari, ca pacient, in ceea ce privește calitatea serviciilor medicale in 2022. Si este perfect normal să-ți dorești cele mai bune tratamente, o echipă de specialiști care să-ți dea încredere și tehnologia de top de care aceștia au nevoie că să livreze rezultate excepționale!

Noi, ca si clinica, ne respectam promisiunea sa oferim o experiență plăcută pacienților noștri, sănătate reala in condiții de siguranță absolută și igiena perfecta. Iar ca să te simți în siguranță când te gândești la stomatolog comunicarea eficientă este elementul cheie.

Comunicarea începe cu mult înaintea primei vizite in clinica. Pacienții noștri ne găsesc pe Facebook- pagina Centrul de Implantologie Transilvania, Instagram (implantologietransilvania), Google. Există acolo descrieri detaliate despre fiecare locație din cele 4 orașe in care îți oferim servicii : Zalău, Cluj, Baia Mare si Deva. Ai de fapt toate informațiile despre locații, echipa, aparatura, manopere si tarife chiar de pe site-ul clinicii www.citransilvania.ro.

Echipa medicala centrul de implantologie transilvania

Tot pe site-ul nostru :www.citransilvania.ro, afla totul despre tratamentele pe care le propunem, medicii cu care lucrăm, despre pregătirea lor si soluțiile folosite în cazuri extrem de complicate. Avem chiar si o secțiune de Noutăți, unde publicam lunar articole foarte interesante pentru pacienții amatori de cunoștințe din industria noastră.

Este ușor sa iei legătura cu noi.

Avem un număr unic de telefon , colegele de la recepție îți răspund prompt si amabil la orice întrebare. In plus în toate clinicile noastre ești întâmpinat cu zâmbetul pe buze, ești informat despre fiecare etapa, despre durata si costuri.

Un aspect important in comunicarea cu pacienții noștri este transparenta legata de costuri si durata tratamentului. Imediat după consultație, vei primi un plan de tratament complet, fără costuri ascunse căci știm perfect că nimănui nu ii place sa fie luat prin surprindere când află costul unei manopere.

Foarte mulți pacienți din întreaga lume aleg sa se trateze in clinicile noastre. Ne contactează inițial prin email, li se răspunde prompt si stabilesc o vizita. Echipa de la recepție le oferă toate informațiile de care au nevoie pentru ca ei sa își poată planifica o vacanta In tara in care sa își rezolve si problemele dentare fără griji. Avem pacienți care vin special pentru asta, vin pentru reabilitări totale. In cel mai scurt timp, pleacă cu o dantura noua si cu un zâmbet frumos, refăcut de la zero.

Îi încurajăm pe toți cei interesați sa ne pună întrebări, să ceara informațiile de care au nevoie iar noi le vom răspunde prompt si cu răbdare, ori de cate ori este nevoie!

× Cum vă putem ajuta?