Skip to main content

Cabinetul de medicina dentara in 2022

Cabinetele si clinicile stomatologice au evoluat enorm in ultimii ani, iar siguranța si confortul pe care îl oferim pacienților este la standardele cele mai înalte.

Cum trebuie sa fie o clinica sau un cabinet de stomatologie in 2022?

Sănătatea si siguranța pacienților noștri este pe primul loc, din acest motiv, conceptul de clinica sau cabinet este radical diferit fata de anii trecuți.
Clinicile si cabinetele sunt mai spațioase. Decorarea lor se realizează din materiale special destinate spatiilor medicale. Există spatii de așteptare pe suprafețe întinse, locuri de așteptare individuale care sa asigure confortul dar si intimitatea fiecărui pacient, lămpi cu ultraviolete, sisteme de purificare si sterilizare a aerului, igiena si curățenie perfecta si multe alte dotări care asigura un mediu absolut sigur pentru pacienți.
In ultimii ani, clinicile stomatologice au spus adio sălilor de așteptare înghesuite, improprii, mobilierului textil vechi, canapelelor si scaunelor ponosite din sala de așteptare , cabinetelor învechite, mici, podelelor de gresie sau mirosurilor neplăcute.
Mobilierul minimalist din clinicile moderne cu proprietăți antibacteriene ale suprafețelor permite dezinfecția la cele mai înalte standarde, iar designul se îmbină cu siguranța.

Cu toții ne amintim cabinetele din scara blocului, obscure, cu o sala de așteptare mica in care vizitatorii stăteau la comun pe canapele sau scaune textile, cu o mulțime de oameni înghesuiți pe un hol întunecos, cu mirosul de “dentist” ce ne întâmpina încă de la intrare.

Toate aceste lucruri au dispărut, clinicile si cabinetele au evoluat, s-au modernizat. Ele oferă pacienților o experiență excepțională la fiecare vizită. Practic, întregul concept a fost regândit de la zero pentru ca pacienții sa beneficieze de cele mai sigure condiții.
Cabinetele medicale sau sălile de intervenții si tratamente, la fel, au evoluat. Dotate cu aparatura moderna, spațioase, sigure, acestea diferă de vechiul concept al cabinetelor stomatologice. In timpul tratamentului, te poți relaxa, fie urmărind filme, fie cu o muzica ambientala plăcută, cu aerul din încăpere purificat.
Tehnicile si tratamentele moderne, minim invazive, fără durere, aparatura performanta, medici specialiști cu experiență, personalul pregătit, amabil si binevoitor, condițiile sigure in care se desfășoară tratamentele, te fac sa uiți de frica de dentist si sa ai parte de o experiență frumoasa la fiecare vizita.

Clinica stomatologica moderna
× Cum vă putem ajuta?