Skip to main content
Cabinet stomatologic » Noutăți » Sfaturi medicale - Centrul de Implantologie Transilvania » Stomatologie » Cat de sigure sunt vizitele la stomatolog in 2021?

In conditiile actuale, oamenii speriati de pandemie, amana la nesfarsit vizita la stomatolog. Nu e cea mai buna decizie, pentru ca, orice infectie netratata de la nivelul dintilor poate duce la complicatii majore. Din cauza unui   singur dinte netratat la timp pot aparea dureri si abecese, complicatii ale bolilor inimii, ale stomacului sau complicatii ale diabetului. Lipsa dintilor, dincolo de problemele estetice pe care le pune, te impiedica sa te alimentezi corect iar calitatea vietii scade de la o zi la alta.  Dar, prin vizitele regulate la stomatolog, poti preveni toate aceste situatii neplacute!

In plus, vizita intr-un cabinet stomatologic modern, este perfect sigura.

Toate studiile realizate in acest sens in ultimul an au demonstrate faptul ca tratamentele stomatologice sunt sigure, fara riscuri de contaminare si importante pentru sanatatea intregului organism.

Sterilizarea in cadrul clinicilor stomatologice se realizeaza de catre personal special instruit si este verificata,in fiecare zi,  pentru fiecare instrument in parte,   obiectiv,  cu ajutorul unor  teste specifice. 

Igiena, curatenia si decontaminarea  se realizeaza constant, cu substante speciale. Materialele din care sunt realizate clinicile in 2021 sunt special concepute pentru a permite o dezinfectie corespunzatoare  ( de la mobilier, pardoseli, pereti). Cred ca toti pacientii au observat cum salile de astepatre inghesuite si canapele si fotoliile de catifea au fost inlocuite cu spatii de asteptare individuale in care nu se intalnesc cu alti pacienti, mobilier modern si pardoseli lucioase.

Salile de tratament moderne, doatate cu aparate care purifica aerul si lampi care dezinfecteaza suprafetele.

Echipamentele speciale- halate si manusi sterile, campuri sterile si absolut tot cee ace vin contactul cu pacient este perfect steril. Din momentul in care pasesti  in sala de tratament, aici are acces doar personalul autorizat, echipat si pregatit pentru ca totul sa decurga in perfecta siguranta.

Tratamentele Se desfasoara sigur, minim invaziv  si nu vei petrece mai mult timp decat este necesar in cabinet. Iti rezolvi problemele stomatologice intr-un timp scurt. 

Nu te vei intalni cu alti pacienti in cursul vizitei tale iar echipa de la receptie te va tine mereu la current in legatura cu programul,totul pentru ca vizita ta sa fie mereu una sigura! 

Prin urmare, nu amana vizita la stomatology, protejeaza-ti sanatatea sip e cei dragi, lupta pentru o calitate a vietii mai buna si alege sa te tratezi in siguranta!

Tratamente stomatologice sigure
Tratamente stomatologice nedureroase
× Cum vă putem ajuta?