Skip to main content

Programarea este primul pas pe drumul tău spre sănătatea orala.

Programarea o poți face foarte simplu, direct de pe site, completând formularul, la telefon sau chiar ne poți face o vizita si te poți programa personal.

Indiferent de felul in care alegi sa faci asta, totul se va desfășura repede si simplu, cu stabilirea unei programări in cel mai scurt timp. Colegele de la recepție te vor ajuta pe tot parcursul acestui proces, astfel ca, acest pas este unul foarte ușor.

 

 

Am programarea, cum va decurge consultația?

Primul pas este vizita. Colegele de la recepție te vor invita sa completezi toate actele necesare, te vor face sa te simți confortabil pe tot parcursul scurtei așteptări si iți vor răspunde la orice întrebare legate de pașii următori.

De ce  este nevoie sa completam toate aceste formulare?

Unele ne sunt necesare pentru a-ti putea crea fișa digitala in softul clinicii, altele sunt necesare pentru a fi informat unde si cum se stochează datele tale personale ( nume, număr de telefon, email, etc) si pentru ce avem nevoie de ele. Unele sunt absolut necesare medicilor pentru a afla starea ta de sănătate generală, pentru a adapta tratamentele in funcție de eventualele afecțiuni si pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune tratamente in perfecta siguranță. După ce toate aceste formalități au fost îndeplinite, urmează consultația propriu zisa.

 

 

Ce aflu in timpul consultației?

 

Medicul te va invita in cabinet si veți purta într-o prima faza o discuție despre situația danturii. Ii vei spune ce îți dorești, ce te supără, ce neliniști sau așteptări ai. Îți va face un examen clinic amănunțit, va analiza radiografiile sau CBCT-ul , va folosi eventualele analize si va evalua starea ta de sănătate generala după care îți va oferi soluția potrivita pentru situația ta, adică un plan de tratament. In acest moment vei afla variantele posibile, durata întregului tratament, durata fiecărei etape, bineînțeles, costurile totale și calendarul plăților.

Vei primi toate informațiile necesare care te vor ajuta sa alegi varianta potrivita pentru tine.

 

Care este pasul următor?

 

Te poți programa la finalul consultației și începe imediat tratamentul sau îți poți aloca o perioada de timp pentru a te decide. Vei primi toate planurile de tratament, costurile si informațiile de la consultație in format fizic sau pe email, astfel ca, vei ști pas cu pas ce urmează. Colegele noastre de la recepție sunt mereu bucuroase sa te ajute cu stabilirea orei potrivite, sa adapteze programările in funcție de programul tău si să-ti răspundă la orice nelămurire.

 

Odată început tratamentul faci primul pas pe drumul tău spre obținerea sănătății orale, rapid si fără durere.

× Cum vă putem ajuta?