Skip to main content

Ambiția și perseverența o fac să își dorească să se dezvolte continuu astfel încât să poată rezolva chiar și cele mai complexe cazuri. Diana pune accent pe comunicarea deschisă cu pacienții, iar fiecare caz a contribuit la dobândirea unor cunoștințe și aptitudini ce o ajută să ofere tratamente la cele mai înalte standarde. Aflăm în continuare ce a motivat-o să studieze Endodonția și ce le transmite pacineților ei.

Ce te-a motivat să te specializezi în endodonție?

Specialitatea m-a ales pe mine și ulterior și eu pe ea, pentru că a fost prima care mi-a atras curiozitatea încă din anii timpurii de facultate. Probabil a fost un semn, deoarece nu m-am dezis deloc de această decizie și am considerat că acesta este un vis pe care trebuie să îl urmez: să ajung să practic endodonția la cele mai înalte standarde.

Durerile cu care oamenii se pot prezenta din cauza afecțiunilor pulpei dentare sunt probleme care afectează foarte puternic calitatea vieții pacientului. Faptul că prin specialitatea acesta pot să alin din suferința oamenilor, reprezintă una din cele mai mari satisfacții pentru mine. Totodată, mă bucură șansa pe care mi-o oferă această ramură din medicina dentară: de a salva dintele natural al pacientului printr-un tratament de canal corect realizat.

Cum ai ajuns în echipa CIT?

Am observat pe pagina de Facebook CIT un anunț în care era precizat faptul că sunt în căutarea unui coleg nou și am decis să aplic. Ulterior, lucrurile s-au derulat extrem de firesc, iar după o serie de discuții am fost primită călduros în echipă.

Care a fost experiența ta în primele zile la CIT?

Țin minte foarte precis primele zile deoarece am fost extrem de surprinsă de modul (extraordinar) în care am fost primită în echipă. Am apreciat foarte mult organizarea multidisciplinară din clinică, dotările de excepție și profesionalismul cu care se tratează fiecare caz în parte, ceea ce m-a făcut să apreciez și mai mult faptul că fac parte din echipa CIT.

Servicii care te-ar putea interesa

Cum te simți în momentul de față în echipa Centrului de Implantologie Transilvania?

În momentul de față sunt extrem de încântată că pot să lucrez într-un mediu în care evoluez constant și în care, cu ajutorul colegilor mei, pot să le ofer pacienților cele mai bune tratamente. Sunt foarte recunoscătoare de asemenea și pentru personalul auxiliar reprezentat de asistente și personalul de la recepție cu care reușesc să creez o atmosferă extrem de plăcută, fapt ce se reflectă și în relația cu pacienții.

Cum reușești să oferi pacienților tratamente la cele mai înalte standarde?

Cred că atenția la detalii este un element important, care îmi ghidează munca zi de zi. De asemenea, încerc să înțeleg nevoile fiecărui pacient în parte și să mă folosesc de simțul umorului pentru a crea un mediu cât mai destins în timpul tratamentelor.

Ce hobby-uri ai și cum îți influențează/ te ajută în vocația pe care ai ales-o?

Îmi place foarte mult întrebarea aceasta. Cred ca printre hobby-uri aș putea să enumăr drumețiile pe munte, călătoritul, cititul și ping-pong-ul. Toate mă ajută să mă recentrez, oferindu-mi claritatea și concentrarea necesară în efectuarea tratamentelor.

Ce le recomanzi pacienților și viitorilor pacienți?

Le recomand să nu uite de vizitele regulate la 6 luni la medicul stomatolog și să nu neglijeze igiena zilnică reprezentată de un periaj dentar corect realizat și de folosirea mijloacelor de sprijin, aici incluzând ața dentară, apa de gură, periuțele interdentare.

Îi îndemn să nu uite că prevenția este cel mai important aspect, să fie foarte vigilenți și să se prezinte la medicul stomatolog ori de câte ori apar modificări notabile sau dureri.

Iar la capitolul sfaturi: să nu uite să pășească în viață mereu cu un zâmbet larg pe chip!

Medicii noștri specialiști oferă tratamente endodontice, perfect adaptate nevoilor tale. Echipa medicală CIT este într-o continuă dezvoltare, nerăbdătoare să cunoască colegi noi. Chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență profesională, suntem alături de tine la fiecare pas în cariera ta. Alătură-te echipei CIT! Trimite CV-ul tău la adresa de email angajari@citransilvania.ro sau completează formularul de cariere.

Scrie părerea ta