Skip to main content
Cabinet stomatologic » Noutăți » Sfaturi medicale - Centrul de Implantologie Transilvania » Stomatologie » Cât de mult depinde experiența pacientului de tehnologia folosită într-o clinică stomatologică?

În ultimii ani, experiența pacientului a devenit focusul principal pentru multe clinici stomatologice, iar siguranța și confortul pe care îl oferim pacienților este la standardele cele mai înalte. Experiența de calitate a pacientului în clinică depinde de competența echipei medicale, de personalul clinicii dar și de tehnologie.

Tehnologia pe care o folosim în medicină și stomatologie evoluează constant iar noi suntem mereu în pas cu toate noutățile.

Este cert faptul că un tratament cu rezultate foarte bune pe termen lung este un tratament realizat de un medic specialist susținut de tehnologia modernă. Acum, tratamentele decurg ușor, rapid și fără durere, acestea fiind sunt sigure și performante iar tehnologia are o implicare majoră.

Tratamentul cu implanturi dentare este o experiență diferită, nouă față de cele pe care le experimentai în trecut în diverse cabinete stomatologice. Cu ajutorul laserelor, a piezotomului și fizidispenserelor speciale, intervenția decurge sigur și minim invaziv.

În clinicile Centrului de Implantologie Transilvania avem la îndemână aparatură stomatologică de ultimă generație, care alături de competența și experiența medicilor ne permite să oferim tratamente și intervenții precise cu rezultate excepționale. Așadar, rolul unui echipament stomatologic modern și performant nu poate fi neglijat.

Poți afla mai multe detalii despre tehnologia folosită în clinicile noastre chiar pe această pagină, sau de ce nu, vino în vizită la CIT!

Scrie părerea ta