Skip to main content

Informare măsuri COVID-19

Suntem în permanență la curent cu evoluția virusului Sars-Cov-2 și luăm măsuri COVID – 19 eficiente, cu toată seriozitatea, fără excepție. Dorim să ne asigurăm pacienții că am implementat toate acele măsuri COVID – 19  necesare pentru ca întreaga lor vizită să se desfășoare în siguranță.

Am respectat și respectăm mereu cu cea mai mare strictețe normele de igienă, de curățenie, dezinfecție și sterilizare în cadrul tuturor clinicilor noastre din Cluj și Deva . 

Ca parte a seriei de măsuri COVID – 19, realizăm, într-o primă etapă, un triaj telefonic al pacienților, urmând ca programările să fie făcute în așa fel încât să nu existe niciodată mai mulți pacienți prezenți simultan în sala de așteptare. În plus, dispunem de spații de așteptare separate pentru pacienți, care le asigură astfel acestora tot confortul și siguranța pe parcursul așteptării lor. 

Toate celelalte măsuri COVID – 19 sunt îndeplinite corespunzător. Astfel, se realizează dezinfecția permanentă a suprafețelor, iar întreg personalul poartă mască și echipament corespunzător. 

Pentru informații și programări ne găsiți la numărul de telefon: 0374 820 001, pe pagina de Facebook Centrul de Implantologie Transilvania sau pe pagina de Instagram implantologietransilvania.

Programează-te la un consult
masuri-covid-1

Măsuri COVID – 19, în imagini

Îți punem la dispoziție inclusiv o galerie foto, în cele ce urmează, care surprinde câteva măsuri COVID – 19 pe care personalul nostru le respectă fără abatere. Fiind o perioadă provocatoare pentru mulți dintre pacienții noștri, eforturile noastre sunt îndreptate înspre a simplifica procedurile și a le asigura pacienților noștri confortul necesar.

× Cum vă putem ajuta?