Skip to main content

Implantul Dentar

TRIMITE RADIOGRAFRIE SAU CT

CÂT COSTĂ UN IMPLANT DENTAR?

VEZI LISTA DE PREȚURI

CE INFLUENȚEAZĂ PREȚUL UNUI IMPLANT DENTAR?

Tratamentul cu dinți ficși pe implanturi All on 4, All on 6 ți se potrivește dacă:

Nu mai ai niciun dinte sau ai mai mulți dinți lipsă

Îți dorești restaurarea rapidă a întregii danturi

Porți proteză și dorești să scapi de disconfort și durere

Întâmpini dificultăți la vorbire

Ai parodontoză sau dinții nu mai pot fi recuperați

Dorești un tratament modern, rapid și fără durere

Vrei să ai mai puține costuri și vizite la stomatolog

Îți dorești să arăți mai tânăr și să ai un zâmbet impecabil

Dorești să-ți reiei rutina zilnică imediat după intervenție (mâncat, vorbit, socializare, muncă)

Te întorci din străinătate și dorești să te tratezi în țară într-un timp foarte scurt

Îți dorești implanturi și lucrarea protetică în cel mai scurt timp

RECONSTRUCȚIE COMPLETĂ A DANTURII SUB ANESTEZIE GENERALĂ

Consultația Inițială:
 • Primul pas este consultația, unde stabilim exact tratamentul potrivit pentru tine, etapele, durata și costurile. Discutăm în detaliu despre starea ta de sănătate, emoțiile, așteptările și nevoile tale.
 • Discutăm tipul de anestezie și modul în care va decurge procedura. Oferim atât anestezie generală, cât și anestezie locală, în funcție de ceea ce este potrivit pentru tine. Dacă anestezia generală este soluția adecvată, vei urma acești pași:

Pregătiri pentru Intervenție:

 • Îți vom indica o serie de analize specifice pe care trebuie să le efectuezi înainte de intervenție.
 • Vei realiza consultații specifice – cardiologie, pneumologie etc.
 • Te vei întâlni cu medicul anestezist înaintea intervenției pentru o evaluare detaliată.

Toate aceste etape sunt esențiale pentru a asigura că intervenția va decurge perfect.

Desfășurarea Intervenției:

 • Intervenția are loc într-un bloc operator dotat cu secție ATI. Operăm împreună cu o echipă formată din medic anestezist, asistentă ATI și echipa noastră de asistente specializate în chirurgie.
 • În timpul intervenției, vei fi sub anestezie generală, astfel încât nu vei simți nimic. Vom realiza toate procedurile necesare – extracții, inserarea implanturilor, adiții osoase, PRP, suturi. Când te trezești, vei fi sub supraveghere medicală.

Post-Intervenție:

 • La finalul intervenției, vei primi toate indicațiile necesare, medicația și informațiile esențiale.
 • Ne vom revedea pentru un control post-operator pentru a ne asigura că totul decurge conform așteptărilor.

INFORMAȚII ȘI INTERVENȚII SUPLIMENTARE

PĂRERILE PACIENȚILOR VORBESC DE LA SINE

EXCELENT
295 recenzii pe
Avenue des Roses
Avenue des Roses
2024-03-22
Ci Transilvania este un cabinet stomatologic de încredere, unde am avut o experiență excepțională. Personalul lor este extrem de profesionist și prietenos, creând o atmosferă reconfortantă chiar și pentru cei mai anxioși pacienți.
Liana Crenganis
Liana Crenganis
2024-02-16
Sunt o pacientă de-a Clinicii de implanturi dentare Transilvania, Cluj-Napoca. Dat fiind faptul că sunt născută la Cluj și trăiesc de mulți ani în Italia, am hotărât să îmi fac un tratament amănunțit la dantură. După multe căutări, după multe păreri și recenzii citite despre clinicile stomatologice, am decis și am ales unde să mă duc! Primul impact cu clinica, de la intrare, secretarele, medicii, asistentele medicale, m-au lăsat cu impresia de a mă afla în fața unei clinici de prestigiu din occident! O primire călduroasă, un ambient foarte curat, modern, bine organizat! De la prima vizită și planul de tratament, pînă la primele intervenții la partea superioară, totul a decurs fără probleme! Eram așa de bucuroasă, că am plîns! Drumul este lung, eu sunt doar la început, mai am încă de făcut alte intervenții și lucrările finale, dar aștept cu nerăbdare să mă întorc la clinică! În mod sigur recomand clinica și tot personalul, este un motiv de mîndrie, tot ceea ce faceți este un bilet de vizită demn de invidiat! 🤗😍🤗
Cornelia Firondoiu
Cornelia Firondoiu
2024-02-12
Recomand cu drag aceasta clinica! Echipa de medici a dat dovadă de profesionalism, seriozitate și amabilitate cu fiecare revenire. Mulțumesc întregii echipe, mai ales domnilor doctori Patriche George și Constantinov Adrian!
Mihaiela Ilea
Mihaiela Ilea
2024-01-18
Servicii de calitate, profesionalism si amabilitate, in toate situatiile in care am avut de rezolvat probleme stomatologice, din ultimii 3 ani, indiferent de echipele medicale carora le-am fost pacient, in acest centru. Cea mai recenta programare a fost la dl dr Razvan Fene- multumiri speciale!
gina_m40@yahoo.com Gina
gina_m40@yahoo.com Gina
2024-01-18
Super profesioniști!
Martinica Diana
Martinica Diana
2023-12-12
5 stele nu sunt suficiente pentru a aprecia profesionalismul si amabilitatea echipei CIT. In decursul anului am avut de la tratamente complexe (sinus lifting, aditie de os) pana la interventii usoare, toate incheiate cu succes si fara complicatii. Multumesc domnului Dr. Radu Eftimie, care mi-a adus zambetul pe buze la propriu si la figurat.

De ce această procedură este în topul preferințelor pacienților

Procedura All on 4/ All on 6 permite reconstruirea întregii danturi, într-o manieră simplă și fără durere. După procedură recuperarea este una rapidă, astfel că îți poți relua activitățile obișnuite imediat după încheierea intervenției. Arcada dentară este reconstruită în întregime, dar cu un număr mai mic de implanturi decât în cazul tratamentelor clasice.

Procedura All on 4/ All on 6 îți redă un zâmbet nou, plin de încredere, imediat după intervenție!

Implanturi dentare – Întrebări și răspunsuri

Există diferențe vizibile între un implant și un dinte natural?

Implanturile premium sunt concepute să reziste o viață, așa că tu te poți bucura de o sănătate orală reală pe termen lung. Durata de viață a unui implant este influențată de foarte mulți factori: materialul din care este realizat implantul, de igiena orală, de alte vicii precum fumatul , de corectitudinea mușcăturii, de unele infecții, de respectarea controalelor periodice, de afecțiunile generale. Este important de reținut că împreună cu medicul specialist , vei putea alege tratamentul potrivit pentru situația ta, de care să te bucuri o întreagă viață.

Intervenția este dureroasă?

Tratamentul cu implanturi dentare este o intervenție sigură și nedureroasă, realizată cu anestezie, fie locală, fie generală, cu tehnici minim invazive și aparatură performantă, realizată de către medici specialiști de chirurgie maxilo-facială cu experiență.
NU este o intervenție dureroasă, iar la final vei primi indicațiile post-operatorii complete pentru a ne asigura că totul decurge perfect.

Cât durează vindecarea?

Timpul necesar pentru recuperarea după inserarea unui implant dentar variază de la un pacient la altul, influențat de numeroși factori, inclusiv de complexitatea intervenției chirurgicale.

În linii mari:

 1. Vindecarea inițială: Perioada imediat următoare inserării implantului, care durează de obicei între 7 și 14 zile, poate fi marcată de umflături, vânătăi și un oarecare disconfort.
 2. Osteointegrarea: Aceasta este faza critică a vindecării, în care implantul se integrează în osul maxilar. Acest proces durează, de regulă, incepând de la 2 luni pana la 6 luni
 3. Finalizarea tratamentului: După finalizarea osteointegrării, se poate monta coroana, puntea sau proteza dentară permanentă. Această etapă poate necesita vizite suplimentare la dentist pentru ajustări.

Este vital ca pacienții să respecte cu strictețe instrucțiunile medicului și să participe la controalele periodice pentru a asigura o vindecare adecvată și succesul pe termen lung al implantului.

Din ce materiale este confecționat implantul?

Folosim implanturi realizate dintr-un material unic în lume: oxolid- zirconiu și titan, cu o suprafață hidrofilă care grabește vindecarea.

Ce reprezintă intervenția de sinus lifting?

De foarte multe ori, podeaua sinusurilor maxilare este subțire și osul este resorbit, astfel de fiecare dată când este necesară reconstrucția ei vom realiza sinus-lifting- adică o aditie osoasă prin care crestem volumul osos în această zonă și putem insera implanturile în siguranță.

SUNĂ ȘI PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

CENTRUL DE IMPLANTOLOGIE TRANSILVANIA

× Cum vă putem ajuta?