Skip to main content

Dr. George Patriche

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Competențe:

 • Chirurgie orală și maxilo-facială
 • Implantologie dentară
 • Reconstrucții dentare totale (intervenții de tip dinți ficși pe implant dentar ALL ON 4 și ALL ON 6)
 • Implanturi dentare sub anestezie locală
 • Implanturi dentare sub anestezie generală sau sedare
 • Adiție de os
 • Sinus lifting

Ofertă tratamente în orașele:

 • Cluj-Napoca
 • Deva
Butucel EugeniaButucel Eugenia
09:41 31 Aug 22
Sunt clienta de 2 ani la CIT. Mi-am făcut doar impresie bună despre clinică: mereu deschiși, receptivi și înțelegători față de clienți. Soluționarea problemelor apărute la pacienți se face în funcție de gravitatea ei și posibilităților clientului - medicii mereu au la îndemâna câteva sugestii pentru rezolvarea neplăcerilor apărute.
Diana CsaszarDiana Csaszar
11:52 04 Aug 22
Recomand calduros Centrul de Implantologie Transilvania datorita profesionalismului de care dau dovada toti cei cu care am interactionat in cadrul clinicii. Persoane empatice, amabile si medici extraordinari. O clinica cu servicii ireprosabile. Ma intorc cu drag de fiecare data !
Oszkar B.Oszkar B.
09:58 27 Jul 22
Profesionalism de la prima impresie, consult, pana la terminarea întregului plan de tratament, conduita ireproșabilă. Orice problema se poate discuta și se găsesc soluții. Recomand cu incredere!
Anya M. BroceaAnya M. Brocea
16:17 26 Jul 22
Alis a făcut o treaba extraordinara cu dinții mei. Abia astept și sa îmi fac coronitele pentru implanturi și voi avea un zâmbet de milioane datorită vouă! Mulțumesc, sunteți extraordinar de profesioniști!
Gabriela GafincuGabriela Gafincu
07:11 25 Jul 22
Astazi am avut ocazia să întâlnesc o echipă minunată de medici și asistenți care mi-au oferit o experiență deosebită.Recomand cu încredere! 🥰🤗
Alexandra CrisanAlexandra Crisan
14:04 15 Jul 22
Profesionalism este cuvântul ce descrie cel mai bine aceasta clinica. Oameni cu zâmbetul de buze de la intrare pana la ieșire. Grija si atenția pentru actul medical si satisfacerea nevoilor pacientului pare prioritate pentru tot persoanalul cu care intrii in contact. Recomand cu mare încredere!
Alin RusuAlin Rusu
12:07 14 Jul 22
Din experienta proprie , cea mai buna, profesionista clinica de implantologie, cu un personal extraordinar, empatic, inclinat spre pacient, capabili sa transforme o experienta foarte stresanta intr-o experienta lipsita de stress, durere, panica.Multumiri sincere personalului Centrului de Implantologie Transilvania ( CIT).
Lavinia GrigoriuLavinia Grigoriu
17:04 05 Jul 22
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de aceasta clinica. Sunt pe final de tratament ortodontic la Dr. Sallum Andriana, iar toata experienta cu aparatul dentar a fost foarte placuta, urmeaza sa ma bucur de un zambet perfect. Am accesat atat servicii ortodontice, cat si chirurgie dentara si igienizare.
Beatriz DenisaBeatriz Denisa
09:13 05 Jul 22
Serviciile de ortodonție sunt de înaltă calitate, recomand acest cabinet. În special Dna.Dr. Alis Costache este foarte atenta, amabilă și lucreaza excelent, dânsa m-a facut sa aleg aparatul dentar în acest cabinet, eu deja încercând si alte cabinete de ortodontie care nu au îndeplinit intocmai ceea ce mi-am dorit!Va multumesc frumos!! O placere sa fiu la voi in cabinet! 🙂
neculai todirasneculai todiras
06:40 27 Jun 22
Recomand cu drag și din suflet echipa Centrului de Implantologie Transilvania! Este o echipa complexa, fiecare cu specialitatea lui, putand astfel sa beneficiezi de tot ce e mai bun, din momentul în care ai sosit și pana la plecare!Din partea mea fără sa stau pe gânduri aveti calificativ maxim, bine meritat de altfel!!!D-na doctor Costache Alis va multumesc frumos pt tot si va imbratisezcu drag, a dv. pacienta Todiras Anca!
Livia Emilia MesarosLivia Emilia Mesaros
09:27 18 Jun 22
Personal și servicii de nota 10!!! Am rămas foarte, foarte mulțumită de felul în care au decurs lucrurile și pot să spun că am scăpat de "eterna" teamă de dentist. Mulțumiri domnului doctor V. ISTOAN! Recomand cu încredere!!!
raluca precupeanuraluca precupeanu
09:32 14 Jun 22
Am o relație foarte strânsă cu clinica din Cluj. De fiecare dată vin cu mare drag și încredere. Personalul este extrem de drăguț iar eu ma simt foarte confortabil. Recomand cu cel mai mare drag ! ❤️
Alina CheraAlina Chera
09:02 07 Jun 22
Am fost la clinica din Cluj-Napoca. Serviciile au fost de cea mai buna calitate. Am fost primita cu caldura, mi-au fost ascultate toate nevoile si mi s-a acordat atentia si ingrijirea necesare. Recomand din tot sufletul!
Andrei CaisimAndrei Caisim
08:36 26 May 22
Am fost la acest centru pentru a-mi pune un aparat dentar, și pot spune că nu am ce probleme să găsesc.Ești tratat cu respect, îți sunt explicate toate procedurile, îți sunt răspunse toate întrebările, ești sunat înainte de programare pentru confirmare, plus că dacă ai avut parte de vreo procedura chirurgicala, te vor suna pentru a te întreba modul în care decurge recuperarea.Cabinetele de lucru sunt curate, oamenii deschiși și respectuoși.. nu am ce sa cer mai mult de la un astfel de comportament față de clienții lor.Recomand 💯
Cornelia MamaZumbaCornelia MamaZumba
10:37 17 May 22
Buna, sunt o bunicuta pensionară cu dorinta de a zâmbi multi ani înainte. Am o mare bucurie de a descoperi Centrul de Implantologie din Cluj Napoca ,unde am început o mare lucrare de implanturi. Lucrarea a fost facută cu mare succes de dl doctor Istoan Vlad Daca, căruia îi multumesc foarte mult. La fel și personalul de la clinica este minunat. Astept vindecarea implanturilor și următoarele etape .
Dana OproiDana Oproi
13:30 06 Apr 22
O echipă de nota 10 . Regretul meu este ca prea puține persoane pot beneficia de serviciile de calitate pe care le oferiți. Va multumesc din suflet .
Sorin BorzaSorin Borza
07:20 16 Mar 22
Am ales acest centru deoarece în urma consultării cu alte centre de implantologie, acesta sa calificat pentru cerințele de care aveam eu nevoie. Am întâlnit aici un colectiv amabil și bine pregătit începând de la intrarea în centru. Pe langa profesionalism am întâlnit aici și multă înțelegere în ceea ce privește solicitarea mea expresă pentru un anumit fel de lucrări. Mi s-au făcut aici câteva implanturi și sunt mulțumit de felul în care sa finalizat lucrarea.Recomand cu responsabilitateMulțumesc CIT !
js_loader

Competențe lingvistice:

 • Română
 • Engleză/ English

Poziție curentă:

 • Specialist chirurgie orală și maxilo-facială CITransilvania Cluj-Napoca și Deva
 • Specialist implantologie dentară CITransilvania- peste 10 ani experiență în implantologie
 • Membru echipa medicală CITransilvania -intervenții chirurgicale sub sedare/anestezie generală

Despre Dr. George Patriche -abordarea cazurilor și a pacientului:

Medicina începe cu pasiunea de a ajuta oamenii din jurul tău, cu dorința de a face bine și continuă performanță și rezultate care schimbă viețile oamenilor. George a pășit pe acest drum în anul 2007, în cadrul Facultății de Medicină Dentară “Carol Davila” din București, perioada în care și-a descoperit pasiunea pentru chirurgie și a ales să se specializeze în chirurgie orală și maxilo-facială.

Urgențele și cazurile complexe, bucuria de a oferi o viață normală și sănătate orală reală pacienților cu afecțiuni generale complexe, l-au motivat să nu se oprească aici, ci să se perfecționeze continuu. După anii de studiu și practică ca rezident pe secția de chirurgie, a obținut competența de implantologie în cadrul programului Linhart Continuing Education de la New York University, în Statele Unite ale Americii.

Pentru că suferința nu ține cont de vârstă, George a înțeles că fiecare pacient în parte are nevoi particulare, așa că, îi face deosebită plăcere să comunice cu adolescenți, adulți dar si seniori. A ales ca supra specializare implantologia, o ramură complexă si frumoasă a stomatologiei, care îi permite să schimbe radical în bine viețile oamenilor care-i bat la ușă. Experiența acumulată în peste 10 ani în implantologie îl ajută să trateze cazuri oricât complexe.

Bucuria fiecărui zâmbet nou, înseamnă pentru George, o viață schimbată și o misiune îndeplinită: aceea de a ajuta oamenii, de a schimba în bine viața pacienților! Împreună cu echipa CIT se asigură că oferă fiecărui pacient o experiență excepțională și tratamente fără durere cu rezultate perfecte.

Rezultate cazuri implantologie dentară:

Reconstrucție dantură totală cu dinți ficși pe implanturi dentare ALL ON 6 arcada superioară (sus) și ALL ON 6 arcada inferioară (jos)
Reconstrucție dantură totală cu dinți ficși pe implanturi dentare ALL ON 6 arcada superioară (sus) și ALL ON 6 arcada inferioară (jos)
Reconstrucție dantură cu implanturi dentare, pacient cu hipertensiune arterială

Diplome și pregătire academică:

Master of Science: Implant Dentistry New York University – New York, USA

Facultatea de medicină: Medicină generală Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – București, România

Facultatea de medicină dentară: Stomatologie Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – București, România

Congrese, conferințe și workshopuri:

 • “Current Concepts in American Dentistry: Advances in Implantology and Oral Rehabilitation” – New York- 2023
 • Orthognathic Surgery for Cleft Patients, by Dr. Cesar -Colmenero Ruiz. 29th December, 2021
 • International Head and Neck Oncology Course „Treatment protocols in oral cancer” -Cluj, Romania, 5-6.04.2019
 • Clinical Strategies to Maximize Success in Periodontic, Aesthetic and Implant Dentistry – 3-5.10.2019
 • Challenges in Oral Implantology held by Prof. DR. Edgard El Chaar
 • Cancer of Salivary Glands, Midface, Orbits and Skull Base -Cluj, Romania, 23.03.2018
 • How to realize an intraoral flap – 27.10.2018 – Bucharest, Romania 2018
 • Melanoma and various cutaneous neoplasms diagnosis and treatment – 12.02.2018 – Cluj Napoca
 • All-on-4® Treatment Concept – how to prepare for an immediate temporary bridge on Friday, September 30, 2016
 • Workshop GC “Direct anterior stratification of composites” by Dr. David Gerdolle – 2015
 • Workshop GC ”Simple methods of restoring compromised teeth with everX and Essentia” by Dr. G. Politano DDS, MSc –2015
 • Workshop GC G-aenial ”Anterior and Posterior Direct Restauration” by Dr. Chivu – 2014
 • Workshop” The Rubber Dam” by Dr. Nicky Cazacu – 2013
 • Workshop GC G-aenial by Dr. Chivu – 2013
 • Workshop ”Predictable Results in Prosthetic Dentistry” – by Dr. Nazariy Mykhaylyuk – 2013
 • “Current Concepts in American Dentistry: Advances in Aesthetics” – New York – 2022
 • “Current Concepts in American Dentistry: Advances in Implantology and Oral Rehabilitation” – New York – 2022
 • “Tissue is the Issue” – Cluj-Napoca – 2023
 • Connect Dentistry Summit Moldova Romania, Challenges and performances in modern dentistry, April 2021
 • The 3rd International congress of Dentistry, of Carol Davila Medicine and Pharmacology University – 28 -31.-3.2019
 • The XI-th International Congress of the Romanian Association for Dental Education, Excellence in the Interdisciplinary Management of Stomatological Medicine – 21-23.03.2019, Iasi, Romania
 • Annual Scientific Meeting of the European Association of Osseointegration in Paris, France from September 29th to October 1st 2016
 • ”Multidisciplinary interferences in dentistry. Achieving the health and aesthetic objectives of dental treatment, through a correct evaluation and the use of reliable and successful techniques” – Bucharest, Romania – 2015
 • 4th International Seminar for Contemporary Dental Aesthetics „Contemporary Dental Aesthetics Marathon” – Poiana Braşov, Romania – 2012
 • „11th Congress of the European Academy of Pediatric Dentistry” – Strasbourg, France- 2012
 • International Congress of Dentistry for Students and Young Doctors DENTis, Cluj, Romania – 2011 Conferences
 • National Conference for Surgery “Eso-Gastro-Duodenal Surgical Pathology” – Bucureşti – 2015
 • National Conference on Virology and Infectious-Contagious Diseases– Bucureşti – 2012 Prophylaxis Programs
 • Participation in the Dental Prophylaxis Program „Child Psychology in the context of dentistry” for children in Olga Gudynn kindergarten – 2010
 • National Conference for Surgery “Eso-Gastro-Duodenal Surgical Pathology” – Bucureşti – 2015
 • National Conference on Virology and Infectious-Contagious Diseases– Bucureşti – 2012

Îți dorești reconstrucția zâmbetului cu implanturi dentare?

Descoperă serviciile oferite de specialiștii noștri

Vezi detalii – dinți ficși ALL ON 4/6

Vezi detalii – implant dentar

Vezi detalii – adiție de os

× Cum vă putem ajuta?