Skip to main content

Dr. Codrin Strugariu

Medic chirurgie dento-alveolară

Competențe:

 • Chirurgie dento-alveolară
 • Implanturi dentare individuale sub anestezie locală
 • Implanturi dentare și intervenții chirurgicale cu sedare/ anestezie generală
 • Adiție de os
 • Extracții dentare
 • Parodontologie

Oferă tratamente în orașele:

 • Cluj-Napoca
 • Deva
Butucel EugeniaButucel Eugenia
09:41 31 Aug 22
Sunt clienta de 2 ani la CIT. Mi-am făcut doar impresie bună despre clinică: mereu deschiși, receptivi și înțelegători față de clienți. Soluționarea problemelor apărute la pacienți se face în funcție de gravitatea ei și posibilităților clientului - medicii mereu au la îndemâna câteva sugestii pentru rezolvarea neplăcerilor apărute.
Diana CsaszarDiana Csaszar
11:52 04 Aug 22
Recomand calduros Centrul de Implantologie Transilvania datorita profesionalismului de care dau dovada toti cei cu care am interactionat in cadrul clinicii. Persoane empatice, amabile si medici extraordinari. O clinica cu servicii ireprosabile. Ma intorc cu drag de fiecare data !
Oszkar B.Oszkar B.
09:58 27 Jul 22
Profesionalism de la prima impresie, consult, pana la terminarea întregului plan de tratament, conduita ireproșabilă. Orice problema se poate discuta și se găsesc soluții. Recomand cu incredere!
Anya M. BroceaAnya M. Brocea
16:17 26 Jul 22
Alis a făcut o treaba extraordinara cu dinții mei. Abia astept și sa îmi fac coronitele pentru implanturi și voi avea un zâmbet de milioane datorită vouă! Mulțumesc, sunteți extraordinar de profesioniști!
Gabriela GafincuGabriela Gafincu
07:11 25 Jul 22
Astazi am avut ocazia să întâlnesc o echipă minunată de medici și asistenți care mi-au oferit o experiență deosebită.Recomand cu încredere! 🥰🤗
Alexandra CrisanAlexandra Crisan
14:04 15 Jul 22
Profesionalism este cuvântul ce descrie cel mai bine aceasta clinica. Oameni cu zâmbetul de buze de la intrare pana la ieșire. Grija si atenția pentru actul medical si satisfacerea nevoilor pacientului pare prioritate pentru tot persoanalul cu care intrii in contact. Recomand cu mare încredere!
Alin RusuAlin Rusu
12:07 14 Jul 22
Din experienta proprie , cea mai buna, profesionista clinica de implantologie, cu un personal extraordinar, empatic, inclinat spre pacient, capabili sa transforme o experienta foarte stresanta intr-o experienta lipsita de stress, durere, panica.Multumiri sincere personalului Centrului de Implantologie Transilvania ( CIT).
Lavinia GrigoriuLavinia Grigoriu
17:04 05 Jul 22
Sunt foarte multumita de serviciile oferite de aceasta clinica. Sunt pe final de tratament ortodontic la Dr. Sallum Andriana, iar toata experienta cu aparatul dentar a fost foarte placuta, urmeaza sa ma bucur de un zambet perfect. Am accesat atat servicii ortodontice, cat si chirurgie dentara si igienizare.
Beatriz DenisaBeatriz Denisa
09:13 05 Jul 22
Serviciile de ortodonție sunt de înaltă calitate, recomand acest cabinet. În special Dna.Dr. Alis Costache este foarte atenta, amabilă și lucreaza excelent, dânsa m-a facut sa aleg aparatul dentar în acest cabinet, eu deja încercând si alte cabinete de ortodontie care nu au îndeplinit intocmai ceea ce mi-am dorit!Va multumesc frumos!! O placere sa fiu la voi in cabinet! 🙂
neculai todirasneculai todiras
06:40 27 Jun 22
Recomand cu drag și din suflet echipa Centrului de Implantologie Transilvania! Este o echipa complexa, fiecare cu specialitatea lui, putand astfel sa beneficiezi de tot ce e mai bun, din momentul în care ai sosit și pana la plecare!Din partea mea fără sa stau pe gânduri aveti calificativ maxim, bine meritat de altfel!!!D-na doctor Costache Alis va multumesc frumos pt tot si va imbratisezcu drag, a dv. pacienta Todiras Anca!
Livia Emilia MesarosLivia Emilia Mesaros
09:27 18 Jun 22
Personal și servicii de nota 10!!! Am rămas foarte, foarte mulțumită de felul în care au decurs lucrurile și pot să spun că am scăpat de "eterna" teamă de dentist. Mulțumiri domnului doctor V. ISTOAN! Recomand cu încredere!!!
raluca precupeanuraluca precupeanu
09:32 14 Jun 22
Am o relație foarte strânsă cu clinica din Cluj. De fiecare dată vin cu mare drag și încredere. Personalul este extrem de drăguț iar eu ma simt foarte confortabil. Recomand cu cel mai mare drag ! ❤️
Alina CheraAlina Chera
09:02 07 Jun 22
Am fost la clinica din Cluj-Napoca. Serviciile au fost de cea mai buna calitate. Am fost primita cu caldura, mi-au fost ascultate toate nevoile si mi s-a acordat atentia si ingrijirea necesare. Recomand din tot sufletul!
Andrei CaisimAndrei Caisim
08:36 26 May 22
Am fost la acest centru pentru a-mi pune un aparat dentar, și pot spune că nu am ce probleme să găsesc.Ești tratat cu respect, îți sunt explicate toate procedurile, îți sunt răspunse toate întrebările, ești sunat înainte de programare pentru confirmare, plus că dacă ai avut parte de vreo procedura chirurgicala, te vor suna pentru a te întreba modul în care decurge recuperarea.Cabinetele de lucru sunt curate, oamenii deschiși și respectuoși.. nu am ce sa cer mai mult de la un astfel de comportament față de clienții lor.Recomand 💯
Cornelia MamaZumbaCornelia MamaZumba
10:37 17 May 22
Buna, sunt o bunicuta pensionară cu dorinta de a zâmbi multi ani înainte. Am o mare bucurie de a descoperi Centrul de Implantologie din Cluj Napoca ,unde am început o mare lucrare de implanturi. Lucrarea a fost facută cu mare succes de dl doctor Istoan Vlad Daca, căruia îi multumesc foarte mult. La fel și personalul de la clinica este minunat. Astept vindecarea implanturilor și următoarele etape .
Dana OproiDana Oproi
13:30 06 Apr 22
O echipă de nota 10 . Regretul meu este ca prea puține persoane pot beneficia de serviciile de calitate pe care le oferiți. Va multumesc din suflet .
Sorin BorzaSorin Borza
07:20 16 Mar 22
Am ales acest centru deoarece în urma consultării cu alte centre de implantologie, acesta sa calificat pentru cerințele de care aveam eu nevoie. Am întâlnit aici un colectiv amabil și bine pregătit începând de la intrarea în centru. Pe langa profesionalism am întâlnit aici și multă înțelegere în ceea ce privește solicitarea mea expresă pentru un anumit fel de lucrări. Mi s-au făcut aici câteva implanturi și sunt mulțumit de felul în care sa finalizat lucrarea.Recomand cu responsabilitateMulțumesc CIT !
js_loader

Competențe lingvistice:

 • Română
 • Engleză/ English

Poziție curentă:

 • Medic chirurgie dento-alveolară
 • Membru echipa medicală CIT -intervenții chirurgicale sub sedare/anestezie generală
 • Membru Colegiul Medicilor Stomatologi

Despre Dr. Codrin Strugariu-abordarea cazurilor și a pacientului:

Când vine vorba de sănătate dentară, “bine” nu este suficient, totul trebuie sa decurgă perfect. Zâmbetele schimbă vieți iar misiunea pe care Codrin și-a asumat-o de la bun început este aceea de a reda pacienților sănătatea și dantura la care visează.

Pasionat de chirurgie, Codrin a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din Cluj-Napoca, și a studiat chirurgia dento-alveolară pentru a putea oferi pacienților tratamente ce sunt atât de esențiale în domeniul stomatologiei.

Anii petrecuți în Spitalul Clinic Județean de Urgenta Cluj-Napoca au însemnat cazuri complexe, perfecționare continuă, acumularea unei vaste experiențe. Fiecare pacient este unic, zâmbetul lui este important, și Codrin acordă o importanță deosebită fiecărui detaliu, cu extrem de multa răbdare. În chirurgie, fiecare milimetru contează, și asta face pentru el diferența dintre “bine “și “perfect”.

Își alocă mult timp perfecționării, pregătirii fiecărui caz în parte participând la numeroase cursuri naționale și internaționale. Înțelegerea nevoilor și dorințelor pacientului este esențială în medicină iar o bună comunicare este cheia rezultatelor excepționale, așa că, Codrin pune bazele unei relații deschise medic-pacient încă de la prima întâlnire. Pentru dr. Codrin Strugariu, medicina este mai mult decât o meserie, este o pasiune și asta îl motivează zi de zi, să aducă un zâmbet sănătos pe buze celor care trec pragul clinicilor Centrul de Implantologie Transilvania!

Înlocuire dinte cu implant dentar individual

Diplome și pregătire academică:

Facultatea de medicină: Medicină generală Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Facultatea de medicină dentară: Stomatologie Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Îți dorești implanturi dentare?

Descoperă serviciile oferite de specialiștii noștri

Vezi detalii – implant dentar

Vezi detalii – adiție de os

Vezi detalii – chirurgie dentara

× Cum vă putem ajuta?