Skip to main content

Estetică Facială

Programeaza-te acum!
Te ajutăm să îți redescoperi frumusețea naturală,  să îți redobândești încrederea în tine și să ajungi la rezultatele dorite prin manopere de estetică facială  minim invazive si sigure. Obiectivul este de a reda strălucirea naturală și sănătoasă a tenului.

Fie că îți dorești o schimbare radicală  sau doar obținerea unei simetrii armonioase a feței, îți oferim o experiență excepțională și personalizată 100%.

Vino în locațiile noastre din Cluj și Deva să îl cunoști pe dr. Paul Man- medic specialist chirurgie maxilo-facială,  specializat în estetică facială.

Cum te ajută estetica facială să ai un aspect al pielii mai tanar, natural și armonios?

Procedurile de estetică facială pot fi benefice pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul facial. Prin intermediul acestor tehnici reușim să redobândim strălucirea și să combatem probleme des întâlnite, cum ar fi ridurile, liniile fine, pierderea volumului facial, asimetriile faciale sau alte aspecte pe care le consideri importante.

Cum ar trebui să te pregătești pentru primul consult atunci când vrei să beneficiezi de tratamente de estetică facială

La prima vizită te vei întâlni cu medicul și veți alege împreună tratamentul care ți se potrivește. Este foarte important să stabilim tipul de produs potrivit,  tehnica potrivită și să discutăm despre rezultatele la care doresti să ajungi. La fel de important este să cunoști încă de la început ce presupune fiecare manoperă și bineînteles, costurile exacte ale întregului tratament. Astfel, ai un plan de tratament personalizat 100%.

În cadrul primei vizite se realizează și procedura/procedurile stabilite, însă există situații în care anumite tratamente necesită un număr mai mare de vizite. Medicul îți va oferi toate informațiile necesare și durata fiecărei etape. Tratamentele realizate în clinica noastră sunt minim invazive, nedureroase și sigure, iar rezultatele  sunt pe termen lung.

Ce tratamente de estetică facială îți punem la dispozitie ?

Ce este acidul hialuronic?

 • Este un polizaharid- o substanță care se regăsește în mod natural în organismul nostru, în special la nivelul pielii, ochilor și articulațiilor. Acesta ajută la sinteza colagenului și reținerea apei, așadar ajută la menținerea aspectului tânăr și sănătos.

Odată cu trecerea timpului pielea își pierde elasticitatea și tonusul, pare mai cazută, apar ridurile, buzele devin mai subțiri și pomeții își pierd din volum.

Ce zone tratăm cu acid hialuronic?

Sunt mai multe tipuri de acid de diferite vâscozități, special concepute pentru tratarea anumitor zone cum ar fi:

 • Volumizarea buzelor
 • Volumizarea pomeților
 • Umplerea ridurilor nazo-labiale, frontale, comisurile gurii și periorale vertical
 • Rinocorectie(rinoplastie non- chirurgicala)

Ce produse folosim mai exact?

 • Utilizăm exclusiv produse din gama Restylane – Galderma certificate FDA (food and Drug Administration USA) cu ajutorul cărora obținem cele mai naturale și durabile rezultate.

Cum se desfășoară procedura?

 • În urma consultului, stabilim ce tip de acid este cel mai potrivit. Următorul pas este să dezinfectăm zonele care urmează să fie tratate și aplicăm crema anestezică sau anestezie locală prin infiltrație – pentru confortul tău. Injectarea propriu-zisă se realizează cu seringi speciale de acid hyaluronic predozate, sigilate ,  ace subtiri, de unica folosință care se deschid în fața ta.
 • Procedura durează aproximativ 30-45 de minute si este nedureroasă.

Există complicații?

 • Posibilele complicații sunt extrem de rare, puține ca număr și de amploare mică, care pot fi corectate: asimetrii, ,migrarea acidului, noduli
 • Ce trebuie să știi este că în urma procedurii pot să apară : roșeață, vânătăi sau hematoame.
 • Cea mai severă complicație a injectarilor cu acid hyaluronic este ocluzia vasculară, moment în care medicul va întrerupe administrarea și va injecta hialuronidază. Această substanță topește acidul hyaluronic.

Contraindicații :

 • Sarcină și alaptarea
 • Boli autoimmune active ale pielii

Când apar rezultatele și cât durează efectul?

 • Rezultatele apar imediat, însă cele reale se observă la câteva zile post tratament, după  ce inflamația începe să dispară. Rezultatele durează între 6 și 12 luni, iar  gradul de metabolizare al acidului fiind diferit de la persoană la persoană.
Ce este botoxul?

 • Toxina botulinică de tip A cunoscută sub denumirea comerciala de Botox (Vistabel de la Allergan) este o neurotoxină de natură proteică, de origine bacteriană, care acționează la nivel local prin inhibarea temporară a acetilcolinei la nivelul jonctiunii neuro-musculare- adică reduce contracțiile anumitor mușchi ai feței.
 • Acest tratament este utilizat la scară largă, în întreaga lume în medicină, în dilutii mari, fiind una dintre cele mai folosite proceduri dermato-estetice din întreaga lume.

Pentru ce se folosește?

 • Obiectivul este de a diminua liniile fine și ridurile. Ridurile apar în urma atrofiei dermului și contracțiilor repetate ale mușchilor faciali subiacenți. Astfel, prin injectarea unor cantități mici de botox în anumite puncte cheie, acesta induce relaxare musculară și implicit diminuarea ridurilor dinamice de la nivelul frunții, intersprancenos și cele de la colțul ochiului (laba gâștii).
 • A nu se confunda cu acidul hyaluronic, care are efect de umplere și se folosește pentru tratarea ridurilor statice.

De asemenea, tratamentul cu toxină botulinică se folosește cu succes pentru :

 • Hipertrofie maseterina
 • Gummy smile- surâs gingival
 • Hiperhidroza- transpirție excesivă
 • Blefarospasm
 • Migrene

În ce constă procedura și cât durează efectul?

 • Tratamentul se realizrează sub anestezie topică(cremă), este nedureros și durează aproximativ 30 de minute.
 • Această tehnică este destinat atât femeilor, cât și barbaților, iar efectul se instalează după aproximativ 2-4 zile , devine maxim la 3 saptamani și se menține între 2 și 5 luni. Se indică evitarea expunerii la soare/solar timp de 7 zile și  se recomandă utilizarea cremei cu SPF.
Ce este Sculptra?

 • Intrat destul de recent pe piața din România, dar folosit începand cu anul 2009 în SUA, Sculptra este un acid poly-lactic aprobat FDA, are rol de biostimulator al producției proprie de collagen de tip 1, acesta determinând o creștere a colagenului de până la 66.5% în 3 luni.

Care sunt efectele tratamentului?

 • Redarea volumului pierdut al feței
 • Aspect vizibil întinerit
 • Ameliorarea ridurilor prin efectul de lifting și umplere
 • Redobândirea fermității pielii

În ce constă tratamentul?

 • Procedura constă în injectarea preparatului cu ajutorul unei canule în anumite zone ale feței : tâmple, obraji, pomeți, linia mandibulară. NU se injectează la nivelul frunții, ochilor sau buzelor.

Câte ședințe sunt necesare și cât durează efectul?

 • Pentru rezultate optime sunt necesare un număr de ședințe egal cu numărul decadelor pacientului (ex 45 de ani necesită 4 ședințe), ușor modulate și în funcție de necesitățile fiecărui pacient, cu un interval de 4-6 săptămâni între ședințe.  Rezultatele apar treptat, de regulă la 2-3 săptămâni după a 2-a ședință și se mențin până la 25 de luni.

Indicații post procedură:

 • Pacientul trebuie să își ia angajamentul de a respecta cu strictețe aplicarea unui masaj viguros al feței cu cremă hidratantă din centru spre exterior timp de 5 zile de 5 ori pe zi cate 5 minute pentru a distribui cât mai uniform produsul.

Găsește tratamentul potrivit nevoilor tale!

Fă o programare la specialistul nostru!

Programeaza-te acum!

Tarife tratamente & proceduri estetică facială

Acid hialuronic 1ml
1500 lei
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica (botox) 1 ZONA
1000 lei
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica (botox) 2 ZONA
1200 lei
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica (botox) 3 ZONA
1400 lei
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica (botox-ALLUZIENCE) 1 ZONA
1100 lei
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica (botox-ALLUZIENCE) 2 ZONA
1300 lei
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica (botox-ALLUZIENCE) 3 ZONA
1600 lei
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica control si retus
Gratuit
Tratament sculptra
2500 lei
Completează formularul de contact!

Apelează la servicii de medicină dentară și servicii de estetică facială oferite de o echipă tânără și dedicată. Te așteptăm într-o clinică dentară modernă și dotată cu aparatură de ultimă generație. Suntem pregătiți să-ți readucem zâmbetul pe buze!
  × Cum vă putem ajuta?